Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Jó reggelt!Indulok dodozni,itt is nagyon rossz idő van ..esik vmii hóóó vagy ónoseső féleség:((
konkrétan szar az idő. onos eső
Jó reggelt!
Itt elég tré idő van.
Éjszaka nem jól aludtam.Állandóan forgolódtam és néztem az órát.A babó biztos elszédült,annyit forgolódtam
van amelyik doki javasolja van amelyik ellenzi. Ha így brnám, s ennél jobban nem vizesedem, akkor nem, bár a nyártól félek egy kicsit..
Almától már nekem is herotom van:SS
kezdem az ízét utálni...
Én is megyek,majd ebéd után jövök,ha elalszanak!
Szép napot mindenkinek!
Megyek el viszem a gyereket.
De nem bírom azt a sok almát a sok üléstől lettem vízes meg annyi sót ettem de annyira kívánom a sót.Én mindig nagyon vízes voltam.
Értem! Hát nem lehet kellemes...
De szülés után lemegy,szoptatás alatt szedheted már a gyógyszert?
már elötte is, csak arra gyógyszert szedtem
nekem ez hosszú folyamat...
És mitől vizesedtek? Hajlam? Vagy mi?
MQA NEKEM AZ VAN. vETTEM SZOMBATON KÉT KG ALMÁT IS.. mUSZÁLY, MERT NEKEM TÖBB MINT 5. mA MEGYEK VELE A VÉDŐNŐHŐZ IS, MERT MÁR BOTRÁNYOS...
Sziasztok!
Feldobok egy kávét!
Vizesedsz,Erika? Már elég korán nem? Mondjuk nem értek ám hozzá...
Ma lehet kéne tartsak egy alma napot.
Tiszta víz vagyok mindenhol legalább 5kg plusz na lehet csak3.
Ja nagyon feszül olyan furcsa.
jelentem nem látszik a bokám
SZia Ercsike, hogy telt a hétvége?
Fájni úgy fáj, hogy feszűl az egész.. kellemetlen inkább
Hű hallod azért ez nagyon gáz lehet...fáj is egyébként kezed-lábad meg ilyesmi?
Nekem "csak " a visszerek vannak külső tünetként(másból nem is látszik hogy babát várok:))) )
Az is foghatja valamennyire..
De idejében odafigyelve nem lehet akkora gáz. MAjd este lefényképezem a lábam... na az gáz volt
Nekem sincs, nem is zavar, hogy nincs. Sőt, egy kellemetlen dologgal kevesebb. Elég nekem a víz, a sav, meg hasonlók
Ja,úgy döntöttem kicsit odafigyelek a kajára. Amit vettem terhesnacit az egyik szűkös fenékben pedig elég bő volt vásárláskor...:/// Azt hiszem kiiktatom a csokikat meg nasikat még jobban meg egyre többet olvasok a vizesedésről és hogy a sóval vigyázzunk, tegnap délután ettem kesudiót(sósat) és a vége annyira sós volt hogy kényszerképzetem támadt hogy hű ez most nem tesz jót:)
Nekem sincs előtej és még kicsi is a mellem de tényleg nem ez számít:)
Csak a hülye ónos eső miatt később értünk be mert csúszik mint a fene...Pont ezt mondtam Tibinek is hogy az utolsó hétfő amikor jövök, hurráááá:))))))
Szia! Itt itt jó reggelt!:)
Jó reggelt csajok...
Szilvikém, godolom, már itt vagy valahol. ez MÁR AZ UTOLSÓ HETED A MELÓBAN, UGYE?
További ajánlott fórumok: