2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Sziasztok!
Ildiko, gratula. De milyen csöpp még. Reméljük azért minden rendben lesz, majd elvész a pelusban:)
Látom, a mosható pelusban senki sem lát fantáziát:(
Hasmenéses-lázas trutyi sajna elkapott. Tegnapelőtt egész nap aludtam volna, aztán szombatra fostam, délben már 37-es hőemelkedésem volt, estére 38,6, akkor bevettem egy algopyrint. Amúgy egész szombaton aludtam. Úgy tűnik átment egy nap alatt.
DE volt benne vicces is. Az intenzív bélmozgásokra a gyerek mindig reagált. Jó nagy ricsaj lehetett ez neki...
Egy hetes babához nem is szoktak látogatóba menni?! Na persze a nagyszülők-nagybácsik, de mások... Szerintem 2 hetes-1 hónapos kora előtt hozzánk nem nagyon fognak jönni. Mondom én...
Sziasztok:)
Képzeljétek jön a következő, szám szerint 6. forum babánk:)) katushnak az imént folyt el a magzatvíz...lassan érkezik Kircsike:))
Tündi:gratula
Rremélem,hgoy mindenki jól van. Mi most jöttünk haza, vendégek elmentek, pihenünk. Reggel majd jövök. Pusza
Na elköszönök,mert megyünk el itthonról(másik sógornőmékhez)
Majd este jelentkezem hogy meg van e a baba.
Pusz mindenkinek
Szolnok megyében,Kisújszálláson laknak.
Nem tudom hogy mi lehet az a krém.
Köszi
CSak hát ők nem itt laknak a közelben.De majd megyünk látogatóba.Hát kíváncsi vagyok mikor lesz meg a pici
Hát nekem a keddem lesz sűrű.
Reggel védőnő,utána tali és este 5kor doki.
Képzeljétek most szóltak anyuék hogy sógornőmet most vitte tesom szülni.Márc.8-ra volt kiírva
Á, nem sürgetem csak amikor kisbabát látok(pláne olyan nagyon picit) olyan kíváncsi vagyok hoy milyen lesz , stb. :)
Tündi, nagyon édesek a bodyk, ma vagy holnap fotózzuk a hasamat is és akkor ezeket is lekapom, felrakom:)
a rágyújtásnál szinte senki nem vesz figyelembe. valahogy a dohányosok úgy gondolják,hogy nekik bárhol és bármikor amikor kedvük tartja.megszokásból..
és csodálkozik az illető ismerősőm ha inkább nem megyek hozzá... és nem a babó mindennél fontosabb...
2 hónap és itt a május... nagyon hamar..