2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Kínaiba be ültünk, s ott dumáltunk egy nagyot:)
Gondolhatod, 7 terhes nő:)))
Azt hiszem megyek kicsit ledőlők, mert elég fárdt lettem...
Este rakok fel képet:)
A lányok nagyon jó fejek életben:)
Jól telt az a 3 óra, nagyon hamar el is ment
Sziasztok,
nekem is a második babám és sokkal többet mozog, mint a nagyfiam annakidején. Ha sétálok, akkor feszeng, ha fekszem kirúgja a "ház" oldalát. Érdekes, a doki erre csak annyit mondot, hogy az jó és életrevaló lesz.
sziasztok!
van egy problemam, a kisfiam majus vege fele kell szulessen, es most a terhesseg 28 heteben (de azelott is) rendkivul erosen mozog. ez a masodik babam, de az elso messze nem mozgolodott annyit. es furcsak hangok is jelentkeznek neha a hasamban, mint mikor korrog a gyomrom, de erzem nem en vagyok ... olyan furcsa.
vajon a tul sok mozgolodas mit jelent?
hmmm az fini :)
Amúgy hol is taliztok?
Köszi. :))
Én még indulás előtt összeállítom az estére szánt rakott krumplit, és mosok. Este anyósomék jönnek.
Hát remélem lesz valami zöldséges finomság mert nagyon finnyás vagyok.
A legfinomabb kinai a Mátyás pince mellet volt az meg bezárt.
Remélem meg jött a fizum kíváncsi vagyok mennyi.
Mióta emeltek meg kapom azt a sok kedvezményt sokkal kevesebbet kaptam most kíváncsi vagyok.
Hát múltkor a legrosszabbat választottam (nem gondolkodtam). :))) Édes-savanyút (cukros), sült krumplival, mert a krumpliban kevesebb a ch, de nem sütve! :))) Szóval jól felnyomta a cukromat.
Most zöldséges rizst gondoltam ki, valamilyen kevésbé szószós (keményítős) zöldséges hússal. Max. nem mérek utána cukrot. :))