2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Nekem most annyira nem sűrűn, naponta 1-2x biztos, általában reggel és este. De helyes mert kb 3-4 perc után elkezd baroira fészkelődni és akkor abbamarad, mindíg mondom apának hogy idegesíti a gyereket hogy csuklik és azért mocorog....
szerencsés vagy az enyém átalussza a dolgokat,mondjuk az nem lenne baj ha jó alvókája lenne..
Ma sikerült felvenni ahogy csuklik, ugrált a hasam:)Nálatok is sokszor csuklik a baba?Az enyém 5--6 szor naponta,,,cegénykém...
Én csokiztam meg kóláztam d evégülis mindegy mert szerintem az én babám sosem alszik.
Mindjárt csokizok, cola most nincs itthon, kávét meg életemben nem ittam soha, tehát az kilőve...
:)))
Csoki, kóla, kávé megvolt?
Huh ez tényleg szembetűnő! Nem semmit nőtt!
Nemsokára megyünk 4d-s ultrahangra, szurkoljatok hogy megmutassa a pofikáját Szonja, mert múltkor egyáltalán nem volt rá hajlandó... :(((
Hát...tényleg szembetűnő:)))
Az áprilisiaknál feltett egy csaj 2 olyan oldalt ahol a BPD-ből és az AC-ből kiszámítja a súlyt de szerintem nem jó. Vagyis Atti méretei alapján 2399 gr-ra írja de ezen a papíron 2100 gr, és a 2399 irreális... Na mindegy ,ha valakit érdekel:
[link]
[link]
feltettem 32.heti pocis képet az előzőt kb 2 hete csináltam,elég szembetűnő a változás..
Még 1 márciusi bébi megszületett ma délelőtt:) Most már tényleg az áprilisaik jönnek ...aztán mi... :))
Ercsike, neked így hogy prog. császár meg van az időpont hogy mikor?
Nekem is furi hogy nem lehet bemenni egyébként.Pedig legalább annyira szükség van apukára ott.
a Bajcsyba és úgy tudom a Jánosba sem lehet bemenni a műtőbe...
Szia!
Ismerősömnél sem volt bent apuka, nem mehetett.Pedig ő is SOTE-n szült csak nem tudom melyiken.
Nálunk előtte úgy ment be hogy megfürödve jött a kórházba nem fújta be magát kapott nadrágot köpenyt olyan zöldet és papucsot meg sapit is van egy fotó majd elő szedem és meg mutatom.
Ugyan úgy be öltöztetik mint az orvost és mindene steril akkor miért nem.
látom mindenkit a szülés foglalkoztat írtátok hogy császárnál nem lehet bent az apuka és miért nem?????????????nálunk bent volt mind a két császárnál én nem is mennék egyedül.
szia,itt vok csak közben főzök.MI újság?
Láttátok ezt az úh hoxa-s apróhirdetési oldalt? Szerintem nagyon jó ötlet!
Na végre helyrejöttem... örülök hogy végre sikerült...
Na mégegyszer elküldtem, mostmár javítva, bocsánat csak ma nem vagyok formában úgy vettem észre... :(((
Meg vagyok ma zakkanva, mindjárt küldöm a citromail-esre.... bocsi...
de nem freeemail,remélem nem oda küldted,azt nem tudom megnyitni:(
A freemail-re nehezebben ér oda sajnos....
Elküldtem az új táblázatot, szóljon akinek nem érkezik meg....
További ajánlott fórumok: