2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Na, ez tök jó. Holnap én is meg fogom kérni a dokit hogy nézze már meg hol tartunk mert a 30. héten volt utoljára uh-n és most a 36. héten tartok...
Húú de klassz:) Akkor most már otthon leszel vagy még dolgozol?
Huh ez tök jó lehetett!
Ez azért jó egyébként, mert egy gyógyszer is csak akkor hat ha hiszel is benne hogy segít. Ha nem akkor hiába veszel be belőle bármennyit, semmit nem fog segíteni... :))
Mondjuk engem az sem érdekel ha megszenvedem a szülést csak Szonja jól legyen. De bízom benne hogy együtt ügyesek leszünk és a legkevesebb fájdalmat okozzuk egymásnak szülés közben...
Sziasztok!
Most jöttem a szülésznőtől 1 ujjnyira nyitva a méhszáj.
Összehúzódásokat is szépen mutatott a gép!
Szerinte max egy hét van hátra de mostmár bármikor lehet valami:)
Igen:) Ahogy az elején azt mondják hogy nem is szabad rosszra gondolni...a munkahelyem csapatépítésként munkaidőben küldött minket kineziológushoz és talán ez volt az egyik olyan dolog amit ott "tanultam" és tetszett:) Pláne hogy az első alkalommal kijelentette a nő(2 szót nem beszéltünk) hogy én azért vegyok itt hogy helyet csináljak a kisbabámnak , és utolsó alkalommal már úgy mentem hogy bent volt a pocimban a bébi:)
Mindenképpen hinni kell valamiben, és győzködni magad mert akkor a szervezet valahogyan arrafelé alakul.... na ezt aztán jól megaszondtam....
Én abban hiszek teljes meggyőződéssel hogy könnyű és gyors szülés lesz. Bele sem gondolok hogy másmilyen. És ha valaki azt mondja hogy hú és mit teszek ha mégse.. hát mit tennék? Azt is elviselem..de talán számít...
Igyekszem nagyon hinni....képzelem a nyíló virágot, meg a puhuló barackot, meg mindent :)
:DD
Szarintem ha az 1 kanál füvet 2-3 dl vízbe teszed hamarabb lecsúszik. Töményebb.
Mindenkinek más a szervezete de ártani sosem árt, csak higgy benne!!!!
Minimum 1 bögre maximum 1 liter naponta....
A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
Van egy ilyen fórum is....
Nem az volt hogy max 1 litert lehet, de legalább 3 bögre???
Én is 2 bögrét iszok naponta...
Szép nagy a pocikád neked is:)
Feltettem én is a tegnapi NST-t, nézzétek meg...
egy púpos evőkanál fű fél liter vízbe..
Hogy iszod? Nekem a 2 bögre összesen annyi...
én is most gyűrtem le, de még csak az első fél liter....brrrr
Hol?
Itt csak elvan borulva egyenlőre.
mennyit iszol 1 nap? hogyan kell? forrázva nem? nekem is kéne egyet innom
Most iszom a málnalevél teát, melegen sem jobb mint hidegen....
Nah megyek elpakolom a vásárolt dolgokat! Aztán megyek apáért, és a gyerköcöt viszem edzésre! :)
Szóval majd csak 19 óra után jövünk haza! :(
Addig is vigyázzatok magatokra, meg a babókra!
Pusz
Na igen nem egy nyugis babó, ahogy a szülei sem...
neked viszont jó nagy pocid van. Nekünk is készül ma sztárfotó, majd felteszem....
Megnéztem, nem rest, de szeret pihizni is! :))
Nah, sikrült betenni!
Meg van fent kép a pocimról is a mai állapot szerint!
Titati, megnéztem, a tied sem olyan nagoyn kilengő!
Én is feltettem a képet az első ctg-mről ha valakit érdekel a naplóban van....
Most lépek, este megpróbálok még benézni...
sziasztok...
További ajánlott fórumok: