2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Ez nekem is bejött bedurrantak tőle..de az Ádi sokszor eszik keveset :(
és hagy benne éjszaka pedig nem szeretek fejni nappal meg nem mindig tudok..és akkor szenvedek..
csak fürdés után eszi ki mindkettőt addig egész nap csak nyammog..és éjszaka is bealszik..(ha nem fáj a pocija)
Én is nézem a tiédet a képeket a fiadról lányodról apukáról --mostmár magadról is tegyél a babával :) olyan édesen pátyolgatják a gyerekek a kicsit..nálad is a fiad?ha sír felveszi vagy inkább szól,hogy sír?
mennyi az egy adag tápitok?én azt vettem észre az Ádinál 30-40 cumisüvegből a lefejt,
ciciből se sokkal több.(1,5-2 óránként) pedig neki már más lenne az adagja..
nagy levegő... ne erőltesd a fejést...nekem sem ment tegnap este, én mindig akkor szoktam, amikor már Milán szunnyad
nekem erre azt mondta egy dúla ismerősöm, amikor sokat aggódtam, hogy nincs rendesen tejem, hogy ne aggódjak rajta, csak etessem, és ne is gondoljak erre, a lényeg hogy az etetésre hangolódjak...azt nem tudom hogy ez segített-e, de én nem szedek semmit, és van tejem, azt nem mondom, hogy bőven vagy hogy nagy mennyiség, de annyi mindig amennyi a törpének kell
Így csináltam mert azt már észrevettem hogy után nem jön...
Néztem a fotót, ilyen nálunk is:) Nagyon édes:)))
nálunk ugyanezek megvannak...
ha hason van, van hogy fél percig is tartja a fejét... jobbra-balra foratja, óvatosan leengedi, nem leejti. Időnként színesebb játékokért nyúl... az oldalára olyan villámként fordul, hogy csak lesünk...aztán teljesen vissza a másik oldalra. Nem is tudom honnan vesz ilyen lendületet.
Zotya aznap mikor született, már emelte a fejét, mindenki csodálkozott.
Pár napja már teliszájjal vigyorog ránk, ez már nem reflex!!!
Nézelődik édesen ő is, és a nyuszija /felhuzhatós, zenélős/ után kapkod, van mikor pont elkapja és szorongatja olyan édes :)
Asszem homeós+tea nem jó együtt.
Úgy tudom, vagy egyik, vagy másik, mert kioltják egymást.
Nem emlékszem hol olvastam, de olvastam az tuti.
Én is sírok Attival bár baromira nem megnyugtató neki szerintem...először meglepődött és nézett rám hogy mi bajom van...aztán együtt sírtunk...
Hozzánk is hetente jön, a gyerekorvos 1x volt és nem is jön többe ez tök furi mert nővéremékhez pl hetente kijárt ő is 2 hós korig, aztán havonta...
Sziaszok! A helyzet tej-ügyben katasztrófális...reggel aludtunk 2 x 1 órát (7-8, 9-10ig) 30ml-vel. Aztán felkelt és azóta semmi szunya.Próbálom lefoglalni , tömi az öklét és üvölt.Sűrűn adok cicit mert látom hogy éhes, ennyire megismertem már a reakcióit de egyszerűen nem lakik jól vagy mi.Dühöng hogy nem jön. REggle amit lefejtem odaadtam neki, most attól bealudt. Tuti nem a hasa mert azzal nincs gond van puki-kaki,nem húzza a lábát.Fejni nem tudok most sem,fél óráj nyúzom magam és 15 ml jött le talán( nincs is skálázva még ott:( )Nagyon gáz...Lehet ez a nagy nem-alvások oka...az elmúlt pár napban pláne nagyon durva a helyzet...gonodltam hogy hozzápótolok a hülye tápszerből tudom nem kéne de éhes, látom rajta...
Én is homeo + laktoherb tea + sok folyadékreggeli-ebéd-vacsi,úgyhogy igyekszem odafigyelni ezekre de tiszta stressz vagyok a tej miatt bőgtem már 1 csomót biztos ez is számít hogy kevesebb lett...
Sziasztok!
Asszem kezd kevesebb lenni a tejci...
:(
Próbáltam a laktoherbet, de sztem fájt tőle a poci, nem tudom megpróbáljam-e újra
Most a homeós bogyót kapkodom befele, tegnap sokkal több lett a tejci, de ma már megint mindkét cici kell egy etetéshez.
Nem tudom mit csináljak....
Van egyéb ötlet???
Nem érek rá nagyon visszaolvasni...próbálok, de mindíg van valami....
Ja és az infacolt lehet folyamatosan adni hosszútávon?
3. nap hogy esszük...
Minden etetésnél, amikor nem felejtem el. Mondjuk nem is fáj a hasunk most. Nem tudom hogy ettől-e, vagy hogy nem iszom a teát :(
Ááááááááááááááááááááá
Nem tudom mit csináljak...
Mit egyek, mit igyak...
Pont irni akartam:)
Ma még nem rötyögött rám Zotya, alszik-eszik...
Kipiheni a hajnali fentlétet, és rákészül a következőre...:)
Nálunk Cintia állandóan alszik :) a kajcsira felkell, aztán szundít is tovább! :)
De ha felkell kajálni, és nem állok már ott vigyázba ha felébred akkor eltőrik a mécses! Úgy sajnálom ilyenkor! :) De valamikor a hangját is kell hogy hallassa!!!
Szia!
nálunk eddgi nem volt gond az alvással! Vagyis egyszer, de kiderült hogy fázott... egyébként ha teli a pocak nézelődik egy kicsit, aztán szunya!
Egy másik fórumon, az egyik anyuka egy kicsit becsapta a kicsit amikor már tényleg nem tudott mit kezdeni vele, mert nem aludt!!
BETETT AZ ÁGYÁBA EGY PÓLÓT (SAJÁTJÁT), ÉS A PICI ÍGY ÉREZTE AZ ILLATOT.. ÉS ÁLOMBA SZENDERÜLT!
Nem tudom kikell próbálni! :)
Mert úgye azért a pihenésre neked is szükséged van!!!