2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Jóga nem bírnám ki nevetés nélkül engem kizavarnának annyit vihognék bocs de nekem olyan vicces.Mondjuk szombaton az iskolába is ki zavartak olyan vicces volt a magyar tanár.Pedig nem vagyok ilyen lökött csak most ilyen hangulat ingadozásaim vannak néha meg a semmitől olyan ideges vagyok.
A B6 jó hányingerre... a Magne (magnézium) ami a görcsökre keméynedésekre van inkább. Csak a dokik már általában ezt javasolják, mert alig drágább, és többet tud.
És ha nem esik a hó..meddig terveznéd a biciklizést?
Sajna nem tudom elhagyni biciklizést,hiába fáraszt is.Gyalog ez az út kb 20-25 perc lenne,aztán 20 perc állva a buszon, aztán megint 15perc séta a suliig. Félek én is hogy elesek biciklivel, de gyalog szerintem még jobba elfáradnék(így is az vagyok mire beérek:().De az biztos ha esik egy szem hó is,gyalog fogok járni,és nem fog érdekelni ha kések a suliból,mert esetleg lekésem a buszt.Inkább egy igazolatlan óra,minthogy elessek.
A magneb6 az nem ugyanaz mint a b6 ugye,Mert az van itthon.
Az nem is hízlal ;-)))
hú, és milyen jól hangzik :-)) rég ettem ilyen párosításban.
Nekem is hiányzik föleg mikor itt ülök és eszem a borsófőzeléket tojással milyen jó lenne le tornázni akkor nem lenne ilyen lelkiismeret furdalásom.
Korábban is jógáztál?
Milyen ez a kismamajóga?
Én is tervezem, nekem a kismamajógát javasolták első sorban,de a 16. -17. hetet mindenképpen meg akarom várni hogy minden rendesen megtapadjon, stb. most már szerencsére elég sok helyen van ilyen lehetőség.
én is azt hiszem, hogy a szülésnél kell ügyelniük rá, hogy jöjjön ki az is vagy valami ilyesmi.. Igazad van,ne idegeskedjünk ezen.:)
elvileg nincs uh, csak ugye én magánba járok és ott direkt kértem,hogy nézzük meg.. A 18-19. héten vagy egy naaagy genetikai uh,ahol aztan jol megmérnek mindent..nagyon várom!!!
Nekem kezd hiányozni a mozgás. Igaz nem ilyen fitness szintű :-) de valami kismamatornát szeretnék kéreseni a környéken...
Szilvi:
dobtam egy privit kocsi kapcsán ;-)
Tornázol?Nekem még atol is fáj a hasam ha hírtelen fel állok hát ha még tornáznék pedig tornáztam mielőtt terhes lettem hetente3-4 -szer 2-3 órát lépcsőgép futópad eliptikus de most el nem tudnám képzelni.
Ki megy a baba mama-expora?
Pl ezt találtam:
Kerülje a hirtelen helyzetváltozással, ugrálással, rázkódással járó sportokat (pl. labdajátékok, síelés, futás, lovaglás, ugrásfajták, vízisíelés, műugrás, extrém sportok)!
Főleg hogy nem is lehet annyira intenzíven tornázni, a pulzosszám sem jó ha nagyon magasra felmegy..
Hát...én nem merném az tuti...
Lányok, szerintetek lehet step gépen mozogni? Meg twisteren derekat tekerni?
Hű ez kemény. Néha nekem is van hányinger de leginkább ha nem eszem semmit attól... :( Lehet a séta segített volna, a bicajt szeritnem úgysem tudod sokáig tekerni, nem is ajánlják az esésveszély miatt..
Amit ajánlani szoktak a dokik: magne B6.
Nagyon durva esetben (reggeltől-estig és semmi nem marad bent) pedig dedalon.
A biciklizést nem tudod elhagyni?
Sziasztok.
Képzeljétek mi volt velem tegnap....
Jöttem haza suliból,busszal..nagyon rám jött a hányinger,mondták h teljesen elfehéredtem (amitől persze csak rosszabbul lettem)és majdnem buszon elhánytam magam. Tényleg éppen hogy csak kibírtam.A buszon köptem egyet zsepibe,de ha nem tettem volna bizti hánytam volna. És mikor hazabicikliztem,ami a megállótól kb 10 perc,egyből hánytam,aztán meg fél óra alatt még 3szor.
Ésw most reggel is ez volt, meg már pár napja reggel,csak nem ilyen erősen.
MIt szedjek h ne hánnyak?
Remélem ti jól vagytok, puszi mindenkinek.
a paradicsom miatt savas.
Nekem a lecsótól...pedig imádom de megőrülök éjjel ha azt vacsizok!!!!
Nekem sajnos ettől szokott szúrni...így egy hete nem is eszem nyers hagymát, pedig imádom.
Ha lejjebb szúr, akkor nyúlnak a dolgok odalent, az is normális amíg nincs ritmusos görcsölés....
Nekem mindentől ilyen a hasam szinte, bármit eszem ,az emésztés nagyon lelassul,úgy olvastam, és emiatt fáj sokat...a joghurt segít nekem ezen...
Lehet, hogy ettél valami olyat ami nem tetszik. Nekem mostanában a nyers hagymátül szokott ilyen lenni az evés után kb egy órával.
szúr a hasam folyamatosan meg mintha feszülne. ez jóóóóó?
További ajánlott fórumok: