2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Sziasztok!
Képzeljétek! Tegnap mikor voltam uh-on, mondta az uh-os orvos, hogy lesz ma egy konzultáció a Halmi utcában, és kismamákat várnak, akik vállalják, hogy a sok doki a legújabb csodán (4d-s uh) megnézhetik a picit. Cserébe ingyen adnak dvd-t és színes fotókat. Mondtam, hogy persze, hogy megyek. Rajtam mutatták be a gépet, aztán a többi kismamán is gyakoroltak az orvosok. Annyira jó volt. Nagyon sokat mozogtak a picikéim.
A végén persze csak egy cd-t kaptam a képekkel, így most kicsit szomorú vagyok, hogy a párom nem láthatja ahogy mozognak a gyerekei. Ő nem tudott eljönni, dolgozik.
Na de ez a 40 perc mozi az óriáskivetítőn szuper volt.
én is el tudom bőgni magam egyik pillanatról a másikra...
ÁÁncsi, az AFP miatt meg eleve ne izgasd magad! Több a baj vele, mint a haszna, rozoga maradvány 20 évvel ezelőttről, kötelező izén, átesünk rajta, aztán majd az UH-n megnézik rendesen.
A várható szülés a kiírt időpont plusz mínusz két hét. Szóval kár görcsölnünk a napokon:)))
Na persze én se bírtam ilyen könnyedén venni, amikor a laboros csaj a vérvétel előtt megkérdezte, ugye pont most töltötte a 16. hetet? Mondtam, ja vmikor egy héten belül. Jöjjek vissza tegnap? Na ezt persze csak gondoltam...
ÁÁncsi én is sokszor vagyok érzékeny a múltkor nem tudtam tankolni és elbőgtem magam... Ez van.
A hormonokra lehet fogni...
Az én dokimnál is van, de ő nem szokott csinálni az ő gépén, de be lehet jelentkezni 4D-re kifejezetten, de az 13.000 Ft náluk, szóval inkább jövök ide.
hhú az klassz...nekem is amit vettem annál a csajnál olyan jó meleg és kényelmes:) Mindíg szűkebb nadrágokat hordtam, ez meg bővebb, nem feszes, sőt, és annyira kényelmes, hogy hihetetlen.
Sziasztok. Hát jó régen voltam erre megint..és sajna nem is tudok semmi jót mondani, mert voltam hétfőn a vérvételen, de nem vették le, mert a gép szerint hétfőn csak 15+3napos voltam,de az 1. uh szerint ahogy én is számolom,már akkor 16+1 voltam. Azzal lett elírva a kor,h amikor voltam a 12.heti uh-n,akkor már elmúltam 12hetes,de a doki a papírra csak 12t írt.Így hát megyek hétfőn megint. de akkor meg már 17+1napos leszek. Szerintük meg 16+3.Remélem ez azért nem gond. Olyan ideges voltam a korházba hétfőn h el is sírtam magam....Meg most akkor nem is tudom konkrétan h mekkora a baba:(
Aztán meg még mindig kell 2hetet várnom az uh-ra. Ez olyan rossz:(
Én dec 22-én megyek a magándokimhoz, elvileg ott is van 4D-s gép, és miután a 4D a szakterülete, bízom benne, hogy meglessük úgy is...nekme is pont 20 hetes lesz Prüntyi :-)
Jaj nem is mondtam, tegnap elkaptam egy lakóparki anyukát, ma császározták, és lebeszéltem vele, hogy átveszem a farmerjét....de nem fogad el érte pénzt, jövő héten megkapom :-) Végre lesz egy vastagabb nacim is :-)))
Köszi!
Akkor elvileg nem gáz ez a 43...
MOndjuk nekem a 2. gyerkőcnél 19 és 20 hetes adatom van, de neki 50 és 51 volt akkor...
Ne is hagyd magad, nekem 0,69 lett, nem izgulok, az UH számít fokozottan!:)))
A mozgás:nekem volt 1 buborékos napom, aztán semmi, aztán kezdődött a bökdösés:) Mert szerintem pont olyan, mintha finoman böködnének belülről:) Aztán fokozódik-teljesen elképzelem ahogy a kis könyökével vagy lábával kapálózik és ütöget!:)
Sziasztok!
Örülök a csupa-csupa jó hírnek, annak is Ercsi, hogy túl vagy a vizsgálaton:)))
Most már én is érzem! Nahát ez nem lepkeszárny, ez nem buborék, ez izé: kapirgálás, töf, glug vagy nem tom.
AFP-leletem még mindig nem jött meg hivatalosan, "csak" e-mailen küldték el a védőnőnek, ő beírta a kiskönyvbe, de előre azon parázom, hogy holnap le fognak cseszni az SZTK-ban, hogy miért nincs papírom. Meg alsó határon kívüli elvileg (26,6, illetve MOM 0, 74). Na ez viszont nem érdekel, nem hagyom magam:)))
Nekem is 43,86 a BPD, és a gép 19 hét 2 naposnak írja(írtam priviben)...
De Interneten is a 8 féle ezzel foglalkozó oldal adatai tökre eltérőek , met írja 200 g-nak és 250 g-nak is a 18 hetes babát....szóval én a dokira hallgatok...
Korán kezdi, mi lesz később? ;-))))
Szilvi Neked mennyi votl most a BPD-d?
Nekem a doki azt mondta, talán még nem vagyok 18 hetes, mert csak 43mm... de közben most a neten nézegettem és ott a 18 hetesre 42mmt-t ír...
Ercsike:
tökéletesek az eredményeid, nem is értem, miért küldtek amino-ra :-(
Jobbulást, minden rendben lesz!
Az utóbbi érdekelne :-))
Én mondtama dokinak, hogy érdekel a neme... rámrakta a vizsgálófejet és azonnal szembetűnt NEKEM is, hogy fiú. Ott állt egy fehér pöcök :-))))) Ez kizárt, hogy köldökzsinór legyen :-)))
Emlékszem anno 1x mondtam páromnak, hogy már a pocaklakóknak is van merevedésük...erre csak röhögött. Hát tessék, a az ő fiának is van :-))))
Klassz biza, én is NAGYON -NAGYON örülök :-))))))
Jövő csütörtökre akart a doki beutalót adni.... aztán mondtam, hogy ma mennék :-) Közölte, hogy még cska 17 vagyok,nem? Mondom nem, ahnem 18és fél. Aztán kaptam beutalót és rohantam is :-)
Sziasztok!
Most értem haza, igaz fogdokihoz már nem jutottam el, de meg van az AFP ami tökéletes, és az UH-on is végre túl vagyok :-) 3,5 órát vártam, de minden rendben, és FIÚ FIÚ FIÚ fIÚ FIÚ FIÚ :-))))))))))))))))))))))
Kizárt, hogy lány legyen, állt a zászlója ezerrel :-)))
Piroska gratulálok jól sikerült összehozni.
Ercsike pihenj és ne aggódj beszélj a manóhoz Őt is nyugtasd meg. Én is szoktam de folyton azon gondolkozom, hogyan is szólítsam valahogy kell. Nem tudok fiú neveket.... pedig keresem a megfelelőt de nem találom.