2009. júniusi babák (beszélgetés)
nálunk épp az elenkezöje van))én vagyok olyan..a férjem meg mindig jön simogat kérdi minden oké e?!!ne csináljak ez ne csináljak azt..majd ö..akkor ha nem vagyok otthon akkor máris csörög a telom hol vagyok vigyázzak hazafelé..hát nem is tudom..néha melyik a jobb??)))))))))))(((((szerintem mind a két helyzet néha elviselhetettlen))
Sziasztok :-)
Látom nem csak nekem vannak depis napjaim.Panni én teljesen megértelek mert énis így éreztem magam,csak nem sírtam.Bár én nagyon nehezen sírok.Szerencsére most majd egy hetet Debrecenben voltunk,így jobban érzem magamat.Remélem most egy idejig nem lesz ilyen bajom mert én már majd meg őrültem.Én mindig a pörgős életet szerettem,most meg csak pötyögök és ez fura.De jó."Ugy szép az élet ha zajlik"Kitartás!
Az apasági nyilatkozatra ugyanaz vonatkozik, mint a házassági anyakönyvi kivonatra. 3 hónapig érvényes, úgyhogy lassan ki lehet kérni!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. A párod nem úgy éli meg a várandósság időszakát, mint te. Hiába akar jót tenni, nem biztos, hogy te is úgy érzed. Nem biztos, hogy a kapcsolatotok kezd megromlani, inkább a párodnak is fejben egy kicsit át kell állni, rá kell hangólódni a gyermekvárás körülményeire. Légy vele te is egy kicsit türelmesebb. Nálunk is van olyan, hogy a párom hazaér és nem lehet hozzá szólni, mert éppen olyan napja van, én meg alig várom, hogy végre hazaérjek, mert egész nap csendben vagyok, hisz nincs akihez beszéljek. De megvárom amíg lenyugszik, mert neki is kell egy kis átállás és hidd el kárpótol utánna érte, hogy nem kezdtem el vele hepciáskodni(mert úgysem ér abban a pillanatban semmit)! Légy türelmes vele!!! :))
Panni én is úgy gondolom, hogy szedd össze magad. Nálunk sincs másképp a helyzet, sőt van amikor este 8 körül ér haza a férjem és még szombaton is dolgozik. Ezt el kell fogadni, dolgozni kell. Fel kell találni magad. Én pl imádok bababoltokba járni, keresem mindig az akciós olcsó dolgokat és úgy tudok örülni egy szép, de olcsó darabnak. Ha megszületik a baba sem lesz könnyebb, mert ők ugynúgy dolgozni fognak és a nap nagy részében nekünk kell helyt állni, ami persze nagyszerű dolog lesz, de hiszem azt hogy sokszor fárasztó és sírós.
Szia Panni!
A kisfiammal nekem is voltak sírós időszakaim, akkor én is egyedül voltam otthon! Tényleg le kell kötnöd magad valamivel!!! ÁTMENETI időszak!Én is ezzel nyugtattam magam!A párunk sosem fogja átérezni, hogy mi zajlik le bennünk! Csak azt látják, hogy jó kedvűek vagyunk, vagy sem!!!Ezzel Nekünk kell megbirkóznunk!Nekem már reggel 5kor elmegy dolizni és du. 4-5kor ér haza, de most itt van a kisfiam, aki nem hagy magamba fordulni!!!Nekem az rossz, hogy amíg haza nem ér, nem tudunk kimozdúlni, mert cipelnem kellene a babakocsit a kisfiammal együtt, amit nem kockáztatok meg!!!De te tudsz menni!!!TEDD AZT!!!Levegőzz sokat, sétálj, nézelődj!!!Meglátod sokkal jobb lesz!Pláne, ha tart még a szép idő!!!KITARTÁS!!!
Az apasági nyilatkozatot hány héttel szülés előtt kell kikérni hogy elfogadják?
Igen jó lenne,de a párom is ahelyett hogy megértene csak szid meg ijenek.
Úgy értem a kapcsolatunk kezd átmenni valami rosszba!
Az én párom reggel 7-kor indul munkába és délután 5-6 óra között ér haza, szóval kb. ugyanannyit vagyunk egyedül. De én szinte minden napra kitalálok valami menőkét, hogy ne kelljen itthon lennem, mert azt én sem bírnám. Délelőttönként pakolászok, mosok, virágot locsolok stb. délben együtt ebédelünk ( nem dolgozik olya messze szerencsére), majd délután nyakamba veszem a várost és nézelődök, sétálok, fagyizok, szóval eltöltöm az időmet, majd 2 körül edzeni megyek, 4-re érek haza, lezuhanyzok és már majdnem hazaér a párom is. Szóval nekem így sikerül kibírnom azt, hogy itthon vagyok és úgymond semmi szüksége a világnak rám, mert nem csinálok semmi aktívat, de jól érzem magam! Nekem is volt ilyen időszakom, amikor egész nap begubóztam és sokat sírtam, de rá kellett jönnöm, hogy ezzel nem teszek jót se magamnak, se a picinek és a páromnak meg főleg. Úgyhogy valahogy szedd össze magad és próbáld úgy felfogni, hogy ez csak egy átmeneti állapot, és érezd jól magad!!!
Lánykák!Csak én vagyok így vagy mások is?
A párom reggel 6-tól nincs itthon este 5-6óráig,és egyszerűen már nem tudom lefoglalni magam.Egyre többször tör rám a sírás,hogy egyedül érzem magam,és hogy kiszolgáltatott vagyok!Nagyon félek a depressziótól,pedig jó úton haladok!!!
én még tudok háton aludni, nekem kényelmes
az a legnagyobb bajom, hogy a derekam fájogat sokszor, nem éjjel hanem ha csinálok valamit
Timi te azért már jobban aggódhatsz hisze előttem vagy 10 nappal:)
Vagy több főleg hogy 1 héttel korábban kell menned szívhangra is!
Igen, néha én is beparáztatom magam! Még nagyon sok mindenünk hiányzik,de nem merem elkezdeni összerakni,mert utána majd a várakozástól őrülök meg.(minden kész,már csak babóca van hátra)Így legalább még ez foglalkoztat.:))))
Én is az vagyok,csak nehogy az legyen a vesztem:)
sziasztok!
Korházi cucc még nekem sincs összerakva.
Én még szoktam háton aludni, nekem nem okoz gondot.
Sziasztok!
Nálunk is szép idő van. Én még semmit nem készítettem elő.Se a kórházi motyót,sem a babócának.:))Nagyon ráérős vagyok.:))
de jó hogy azt írta ki, hogy már elküldtem egyszer, ezért máshogy gépeltem ugyanazt! :S
En is jobban szeretem a gatyot, de folsot inkabb olyat keress, amit vegig ki tudsz gombolni. Szopihoz az lesz a kenyelmes.
nem haragszom, csak úgy fáj. ma felhívom a dokit mert még minidg fáj, szerintem nem stimmel valami!
szia, dehogy csak olyan vacak... még mindig nagyon fáj, pedig 2 napja húzták, ma felhívom a dokit, hogy valami nem stimmel.
Jó reggelt!Csajok,rajta kívül tud még valaki hanyat feküdni?
szia,sziasztok!!nekünk ha minden igaz puncink van/lesz)!!szép napot nektek
Sziasztok. Én Kecskeméti vagyok itt is ezer ágra süt a nap, úgy hogy bereggelizek és nyilván fordulok egy kört a városban. Ti mit készítetek a kórházi motyóba? Én a hálóinggel vagyok nagyon bajba, mert eleve utálom, ithon trikóba alszok, arra gondoltam veszek valamilyen keresztbepántos hosszabb fazonú toppot meg valami, rövid vagy 3/4 es gatyót, a 2-3.-napban már elvileg lehet hordani,addig meg jó a kórházi cucc.
Sziasztok!
Jó reggelt Mindenkinek!!!
Nagyon szép napunk van ma is!!!
köszi:)...én is gratulálok mindenkinek...hát elvileg junius 13.:)...pöcsös:))pont holnap megyek ultrahangra...nektek mi lessz? jól vagytok amúgy?minden rendben?
szia!!akkor üdv a csapatban))és te mikorra?pöcsös?nunis?))
Gratulalok! Es udv a csapatban!
szia nika!igaz h elég fiatal vagyok még de igen,én is babát várok:)
További ajánlott fórumok: