2009. júniusi babák (beszélgetés)
De jó, hogy már beszereztetek mindent, én a hétvégére tervezem a hiányzó dolgok beszerzését, remélhetőleg a fizu is megjön hozzá még pünkösd előtt! Mert így hónap végén örülök ha kijövünk a maradék kis pénzből!!!
Amikor mi a mellszívót megvettük és Apával próbáltattam ki, vicces volt:))
Ezzel a táppénz- TGYÁS- GYED dologgal amúgy tele van a T@k@m, úgy állnak hozzá az emberhez, mintha rabolni készülne, holott jogosan jár az a pénz! A múltkor én is felhívtam a munkaügyi osztályt a munkahelyemen és még majdnem elküldött melegebb éghajlatra, mert mondtam neki, hogy postázzák el nekem a papírokat!
Azt remélem mindenki tudja, hogy van egyszeri anyasági támogatás is, ami szintén jár a baba születése után.
Sziasztok!
Boldog szülinapot soline!!!
Mi délelőtt bevásárlótúrán voltunk.Megvettük a hiányzó dolgokat.Végre!!Most máér tényleg csak Zsombor hiányzik!:)
Vettünk AVENT mellszívót.Hát, néhány tartozék kifog rajtam.Fogalmam sincs mi mire való:((
Kima!Örülök,h minden rendben veletek!!
Igen, ma lettem negyed évszázados! Nem mondhatom idősnek magam!
Köszönöm a köszöntést csajok!
Sziasztok!
Boldog szulinapot Soline! Emma nekem is majdnem szulinapi ajandek lett. En 3.-an szulettem, o 8.-an. Ivan meg 3 nappal apa szulinapja elott erkezett.:)
Megnéztem, és azt írják:
Petrezselyem
Először is felhívnám a figyelmet, hogy érzékenybőrűek, nagyon fehérbőrűek mérsékelt mennyiségben használják, mert túlérzékenységet, fényérzékenységet okozhat.
A petrezselyem gyökere, levelei és termései (apró magvai) egyaránt alkalmazhatók gyógyászati célra.
Elsősorban erőteljes vizelethajtó, vesekőhajtó tulajdonsága van. (Vesegyulladás esetén nem használható!) Kitűnő kiegészítő magas vérnyomásúaknak, különösen ha vízödémás panaszaik is vannak. Rosszul záró gyomorszáj megbetegedésben a kellemetlen szájszag megszüntetésére, mérséklésére, a lehelet felfrissítésére jó petrezselyem levelet rágcsálni.
A friss növényt szúnyogcsípésre is lehet használni bedörzsölőként.
Sziasztok!Nekem is van fehérje a vizeletembe,azt mondta a házi orvosom,hogy egyek ananászt(nem konzerv)vagy valamilyen salátát bőven meg szórva petrezselyemmel.A lényeg a vízhajtás,én mondjuk a csalán teára is gondoltam.
Soline boldog szülinapot!
Nah végre, hogy írtál!!! Már aggódtam érted/értetek!!! Örülök, hogy minden rendben! A fehérjevizeletre mondott valamit a doki??? Kell rá szedned valamit?
Köszi a köszöntést!
sziasztok nah megjöttem...minden rendben volt/van,a kicsi végig aludt az NST-n,még korán volt neki:)velem is minden ok,meg vizsgált a doki azt mondta h nem a magzatviz,de viszont sok fehérje van a vizeletemben és valszinü h ettöl volt h egy kicsit zöldes volt...én is 3000es vagyok,szoval még nem szülök:)
boldog szülinapot Soline:)
Mia: A májusiak ittak valami koktélt, nekik állítólag segített!!! Kérdezd meg őket!!!
Köszi a köszöntést!!!
Na megérkeztem! Nagyon fincsi volt az ebéd!!! Apa még visszament dolgozni:(( De 4-re itthon van! Úgy kicsíptem magam, hogy az emberem szeme elkerekedett, hogy milyen "szép" vagyok. Aranyos!!!
Persze én úgy érzem magam, mint egy elefánt, de az már mellékes!!!