2009. júniusi babák (beszélgetés)
Jó éjszakát lányok és Jaelithe nagyon szorítok!
Igen tök normális a sárga kaka ez az igazi anyatejes cuccos!
Megy a drukk hogy simán menjen minen hajrá Botond baba:-)))
Szóval nekem a hasam az tök jól áll vettem haskötőt, most olyan mintha kicsit fellenne fújódva meg persze a bőr még nem feszes de azért már laposkás
a baba kaki az nekünk is tök sárga és az a normális állítólag
Tegnap megvolt az első nyűgös napunk, óránként szopi, nó alvás cicin csak nyammogott, ma úgytűnik helyre állt a rend, persze ezt csak idézőjelben
10 kor mindíg nagy nyűgök árán alszik el gőzöm sincs miért, éjszaka viszont csak 2 körül kel, elvilegnemvagyunk hasfájósok de néha azért csikar
ma volt a védőnő 80 grammot híztunk, hát nem sok de legalább híztunk
sziasztok csajok, kicsit elvesztem, most is csak benéztem.
Visszaolvasni nem tudtam még de mia írta hogy mindenki nagyon drukkolt, szurkolt köszi mindenkinek.
Ja! Csajok akik már babáztok!!! Nektek mennyire ment már vissza a pocakotok? Nekem az alhasam még úgy néz ki, mint egy úszógumi! Bár tudom, hogy nem rögtön regenerálódik, csak kíváncsi vagyok, hogy ki hogy áll!
persze, ember tervez Isten végez
Tudom! MÉg beszéltük is, hogy mi egyszerre fogunk szülni és látod a sors másként rendelte! De én nem bánom, hogy már velem lehet a kis Manó! És azt sem bánom, hogy már kicsit jobban érzem magam a szüléssel járó bajoktól!
Csatlakozom és közben irigykedem!!!!!
drukkolunk nagyon, holnap már biztosan babázol
igen, hát én veled egy időben gondoltam szülni:)
Fuvar lassan itt, megyek is, csajok, masszívan négy perces fájások. Akár vaklárma, akár nem, jelentkezem :-)
Hatalmas drukk!!! Kitartás, ha minden jól megy, akkor nemsokára már a kezedben tarthatod életed új értelmét!!!
Júliusiaktól is megy a drukk. Kitartást Jaeliethe
Drukkolok ezerrel:) Hajrá Botond!:)
Na jó, meggyőztem magam, az elmúlt háromnegyed óra cetlizése alapján 4-5 percenként tudnám elbőgni magam a fájdalomtól, a hasmenés és hányinger csak a ráadás. Fuvar már útban, metrót nem vállalom :-S
Viszont azon gondolkodom, hogy megszegem magamnak tett fogadalmamat, és könyörögni fogok azért az epidurálisért, mert ez valami brutál módon fáj.
Ne aggódjatok csajok! Veletek vagyok lelkiekben! Szorítok nektek, hogy minden ok legyen! Nekem nagyon furcsa, hogy még egy hétig akár a pocakomban lehetne Zétény, és már 2 hetes is elmúlt és igazi tündér! Remélem, hogy ti is hamarosan megtudjátok! Szorítok nektek!!!
Óóó, este tizenegy előtt nem látnám, kivéve ha tényleg szülök, és azonnal berángatom a kórházba :-)
nem hiszem... Mire mi odajutunk, a babások már felgyógyulnak
elolvastam a naplód, örülök, hogy nem szenvedtél sokat
a képen tényleg úgy néz ki Zalán, mint a 4Dn. Tök érdekes.
hmm..mi már le vagyunk tojva)))))))))))))))))
csak nem tudom nekünk majd ki ad ilyen okos tanácsokat???
csatlakozom hozzád))mert én se értek hozzá bár másnak mindig olyan jol tudtam osztogatni a tanácsot...)))de magamnak...hm..
jol teszed!!!!sok sikert!!))))))
én nem nagyon értek hozzá, de mindenki azt mondta, ha derékból is nyilal akkor az AZ
Apa mikor jön haza?
Háát, a biztonság kedvéért azért bevágtam magam a zuhany alá, lezavartam egy picit esetlen borotválkozást, hátha, és most várok hétig, közben egy cetlire felírom a keményedések időpontjait
Szia ! Ahogy leírtad nagyon úgy néz ki, hogy ez AZ :) Drukkolok.
További ajánlott fórumok: