2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok.
Mi már az ajakbalzsamot is kijátszottuk :O)
De azért köszi.
sziasztok nem voltam pár napot elmentünk ráckevére...
betty üdv közöttünk
maszat próbáltál a kezébe adni valamit közben nálunk a fogkefe a nyerő vagy láttam olyan pelust ami up&go, mint a bugyit fel le ez egyúttal szoktatós is hihi
szia a zöld nem az enyém sajna így 15000 a vége csak segítek egy csajnak eladni mert ő meg az enyémet egy régebbit vette meg!
új egyszer használták!! garival dobozvban!
Sziasztok!
bbetti25: Üdv köztünk!
bili: mi is próbáltuk egyszer kétszer, hogy ráüljön. Csak inni valóval ment és akkor a pisi is belement. Tetszet neki, mert zenélt a bili. Azóta nem sikerült ráülni. Azt mondják, hogy ne erőltessük. Levivel is egy küzdelem a pelenkázás. Sokszor úgy félek, hogy annyira szorítom, hogy felsértem vagy kék lila aláfutásos lesz a kisbőre.
képzeljétek nekem van egy ismerősöm, aki a gyereket már 10 hónaposan ráültette a bilire. Azóta abba kakál és pisil. Konkrétan nem közli vele a gyerek a szándékait, de egésznap azt lesi, hogy mikor kell neki.
Hát nekem baromira nincs erre kapacitásom, hogy azt kukoljam és számoljam a perceket mikor pisi és mikor kaki kell jöjjön.
Na én mentem is.
Jó éjt mindenkinek.
Nagyon szép a kislányod :O)
Gratulálok!
Igen ,az övé.
Nem volt egyszerü.Végig hisztizte a ceremoniát :O(
De nemis csoda.Álmos volt meg éhes.Meg enyit egyhelyben ülnie!Á az nem ő!
Egyetértek Dinussal. Bár már hallottam olyat, hogy 10 hónaposan szobatiszta lett a gyerkőc. Igaz lehet?
Nekünk is van bilink, de nem is akar Lacika ráülni. Ma fürdés közben nézte a fütyijét, én meg őt hogy most mi van és egyszercsak elkezdett pisilni. Érezte az ingert, de bilibe nem hiszem hogy sikerülne. Már raktam a nagy wc-re is. Először tetszett neki, most meg nem akar ráülni.
Na ezt én is így látom!
Csak gondoltam,ha a pelust így utálja van értelme kiprobálni!?
Sziasztok :O)
Üdv közttünk :O)
Csajok szerintetek korán van még a bilire szoktatás?Bencét le kell birkozni ,hogy pelust tugyak cserélni.Vettünk is bilit,de még nem szántam el magam eléggé.De már a pelust ülve adom rá néha annyira nemtűri !
bár most megtaláltam a végleges verziót! ,-)
már azt használjuk 1,5 hete je