2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Sok-sok idő után újra itt... Először a gép mondta fel a szolgálatot, aztán nagyobbik fiam volt beteg, utána meg Máté volt náthás, szóval minden összejött... Mi még mindig szopizunk, Máté a múlt héten volt 6500 gramm. Sokat csacsog, mosolyog, kezét nézegeti, megfordulni még nem tud. Azért néha benéztem egy-két percre hozzátok. Babák nagyon aranyosak!!!
Sziasztok!
Yelina: Rokonoknál vagyunk Hévizen szülinapot ünnepelni.
Cini: Nekem is sajna megjött már, de nem apadt el a tejem sőt akkor szerintem több is volt. Szerencsére Ricsi is szopizott rendesen mert azt is hallottam hogy valamelyik bébi abbahagyja a szopit mert mgváltozik a tej ize.
Pussycat: nagyon édi a bébi. Mi is készítettünk már több videót én is megprobálom feltenni. Neked hogy sikerült?
Én már kezdetek óta iszom a teát .előbb a lactoherb-et de attól fájt a pocim ,áttértem a fitolactra ,most fele -felébe iszom, alkohol mentes sört szinte minden este de most kihagytam egy ideje mert meguntam.Megvettem a More milk kapszulát nekem mind hogyha kevesebb lett tőle a tejem nem több :( Majd az őszit is ittam ,iszom . Csak még a homeos bogok amiket még nem próbáltam ki .
nekem a tejserkentő tea anno jobban bevált, mint a homeós bogyó, de szerintem ez mindenkinél más...
Sziasztok :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ,a biztatást a segítséget a jó tanácsokat ,megfogadom :) Most én is fogok venni homeos bogyot tejserkentésre ,hátha több lesz ,csak ezt kell még kipróbáljam.
én langyos Mecsek teában oldottam fel, és kevertem el műanyag kanállal.
Panni is nagyon szep! Lesz mibol valogatni a fiaimnak!:D
Nika, tenyleg gyonyoru a lanyod! Par ev mulva apa nagy bajban lesz! Gyozi majd elhajtani az udvarlokat!:)
Nika, homeosok kozul az Urtica urens es a Ricinus communis tejserkento hatasu, de csak 5 CH-s higitasban. Mond a patikusnak, hogy tobb tejcsit szeretnel, akkor tudni fogjak.
Ettol fuggetlenul cicizzetek, ha kell, akkor orankent. Az a leghatasosabb.
hát te se panaszkodhatsz panni)))))
nem tudom ezek a babok itt olyan egyformák))petra detto ezt csinálja ráadásul kaja után is ugyhogy moshatok rá eleget mert mindig bukik hiába van böfi meg 10perc dajka ahogy leteszem beindul..ma megyün fülbelalot lövetni..lesz hiszti bőven..
Köszi.
Hogy van ma Panna baba? Írtad hogy sokat kell vele foglalkozni, elvan azért néha egyedül vagy ő melette is ott kell ülni, mint Medi melett néha
Milyen volt a mozi?
Tényleg nagyon sokat mozog, néha már felszoktam venni, hogy kicsit lenyugodjon, mert úgy néz ki mint aki túlpörgött és olyankor hótt komolyan jár keze lába de úgy hogy közben az oldalát püföli a kezével tegnap már tök piros volt neki, meg nagyon dobog a pici szíve
Nika pussycat tündér babáitok vannak:)
Nemsemmi vigyor, nagyon édes, hát igen ezért érdemes babázni, ezekért a huncut vigyorokért:)
Akkor nemjutott jobb eszembe, de Dinázz nyugodtan:D
szia kima!!még nem is láttam a babod((nem teszel fel képet?
a minap majdnem elolvadtam mert petrának hihatettlenűl jó kedve volt és az eddigi legszebb mosolyt kaptam meg tőle tettem fel róla képet!apának is egyből elküldtam mmsbe azt irta hogy olyan édes azonnal hazaindul ha kell gyalog is)))))))
szed valaki homeos bogyot tejcsiserkentésre?mert én tegnap kezdtem el szedni mert ugy látom kezd elmenni a tejem((((((((már 1 nap 1-2 szer kell tápszert adnom petrának de attol meg hasfájos lett akig tud kakilni((eddig nem volt panasz..hm..most kezdem sajnálni azokat a babákat akik elejétől kezdve hasfájosak!!((((((((
Persze nem is igen jut szohoz a masik ketto mellett.:DDD
Nagyon aranyos! Igazi kis orokmozgo!
Ricsi sokkal lomhabb mozgasu. Es nem is dumal ilyen sokat, csak annyit mond, hogy hoooo, meg gaaaa.
Az ize is megvaltozhat, de kevesebb is lehet a hormonok miatt. Abban a par napban, amig megvan, tedd mellre tobbszor, amikor csak akarja. Ha elmult, utana megint sok lesz, ugy feszul majd a melled, mint szules utan. Nyugi, elapadni semmikepp nem fog, csak ezt a par napot birjatok ki!:)
De édes!!! Nagyon ügyes! :)
Maja is dumál, de legtöbbször csak a nővérének!
szia cini, nekem akkor jött meg először, amikor a babám abbahagyta az éjszakai szopizásokat. és utána egyre kevesebb lett, de még jó pár hónapig volt, úgyhogy nyugi! amikor pedig abba akartam hagyni, mert már jött a foga, és két hónapja fejtem csak, mert már nem szopizott, csak cumisüvegből itta a tejcsit, akkor is nehezen ment el a tej. pedig végig menstruáltam, mégis volt! ne izgulj, mert annál kevesebb a tejcsi, minél többet parázol.
Nem.Engem csak a haverok Dinusoznak.Amugy a parom reszerol a csalad Edinazik az en csaladom meg Tücsi vagy Banyusz.:D
Nekem szimpibb az eredeti neved,mint a nick.De akkor Dinazni foglak!:D
Köszi
Olyan furcsa már hogy itt tartanak, nem, nemrég születtek
Multkor furcsáltam, hogy edinázol, mármint nem azért mert baj, és akkor esett le hogy te is az vagy, téged otthon dinusoznak, mert én dina vagyok
További ajánlott fórumok: