2009. júniusi babák (beszélgetés)
sziasztok, reg irtam... sajnos nem sok idom... egesz nap le sem ullok:( elmult a szulinap (Mark baba 3 eves lett!!!)nagy buli volt kb 20 babaval (es meg annyi felnottel is...) utana elkezdodot az ovi, (waldorfosok vagyunk, aztan csak fel napig van ott), ami nem is gond, csak hazzahozot valami csunya virust, hogy korbe mindenki megbetegedet...a legjobban a Maja babat sajnalom:((( lazas lett, durvan, kup sem segtet, lement a tudejere... :((( meg mindig kinlodik szekenykem... holnap megyunk vissza a dokihoz, remelem javult a helyzet... most mar valamenyit alszunk is... mert napokig nem volt alvas...
ennyi roviden tolunk... remelem mineki JOL van, es az osszes baba vigyori:DDDD
Szia!
Én is szedem, de én napi 2*5 golyót, és csak szakaszosan (pl. három napig igen, aztán amíg észre nem veszem, hogy mintha kevesebb lenne a tejcsi nem kapkodom). Valahol olvastam, hogy nem szabad folyamatosan szedni, mert ellenkező hatást vált ki, de tudományos magyarázatot nem kerestem rá, tehát lehet, hogy ez hülyeség, amíg valaki nem cáfol, vagy erősít meg, addig csak mint lehetőséget vedd fiygelembe, amit írtam.
Szia.
Én is szedtem, én felváltva a másikkal amit kostyi írt, mind kettőből 1x5, egyikből este másikból reggel
Hali4
Én itt vagyok!
szedtem a bogyót... 3*5 bogyó naponta... folyamatosan lehet szedni...
kopp-kopp van itt valaki ?
Sziasztok szeretném megkérdezni ,ki hogy szedte a Urtica urens 5ch homeo bogyót? Mennyi ideig kell szedni ?
kellemes hétvégét mindenkinek ,jó éjszakát!
A nagymamak nagyon ertenek hozza, hogy hogy kell jol megtomni az unokakat!:DDDDDD
Orulok, hogy jol ereztetek magatokat!
Köszi, hogy szorítottatok!
Lili reggek nagyon nyügős volt( én is megjött) , de a mamáéknál jól viselkedett.
Most először hagytuk "el '" szegénykémet.
Apával szülinapoztunk csúszdáztunk állat volt 4,5 órát hagytuk ott.
Szerencsére totál kikapcsoltunk, de hazafelé már eléggé siettünk ,-)
Nagyon jól viselkedett nekem sose cumizott be 150 ml-t (máskor is viszem, ha ez kell)
Nekem is megfordult kétszer hasról hátra egy hete pénteken, pedig szombaton leszünk 3 hónaposak.
Ha vizes a tejcsid, akkor egyél hurkát!!! Komolyan mondom neked, szerdán szüret volt nálunk és megkóstoltam a hurkát, amit kivittünk. Kb 2-3 harapást ettem reggel és már délben észrevettem, hogy sokkal sárgább a tejem. Nap végére a fél literes üvegben (anyatejgyűjtős üveg) 1cm vastag zsír volt a tej tetején!!! Másnap meg is kérdezték a gyűjtőben, hogy mit ettem, mert ez minőségi tejcsi!!!!
Szóval javaslom a hurkát!
Annyira csajosak fülivel!
Tegyél fel majd képet!
Azért mert a te babód ilyen ügyes, szerintem mi még nem aggódunk, hogy a miénk le van maradva, sőt lehet a miénk pedig másban produkálja jobban magát
Úgy hogy legközelebb tessék eldicsekedni:D
Ó bocsi, de akkor biztos nemdicsekedtél el vele:D
Hát akkor Maja a legügyibb!!!
Ezek szerint mi nem tartozunk a "csapatba"!?
Maja már két hete forog!!!!
Szia.
Üdv újra itt, nagyon édes a fiad ő sem panaszkodhat sulyilag.
Hát a megfordulással még ráér 2 hónapot nem?
Habár a mi Grétink a fő ügyes a csapatban ő már lehet megtud:D