2009. júniusi babák (beszélgetés)
Remélem, hogy hamarosan te is ezzel tudsz beszámolni, hogy végre kijött a fogacska! Zéti viszont nem nyugodott meg, egész délután nyűgös volt, biztos még mindig feszíti neki!
Írtam már, hogy szánkóztunk?
szegény apa húzott minket, mert nincs háttámla. ,-)
Szia! Nagyon sajnálom az apukádat.Az én apukám is idén tölti a 63-at . Remélem !
Gratu bárcsak nekünk is kijönne végre!!!
Képzeljétek tegnap főztem, citromfű teát és csak kétszer kelt fel, de enni csak reggel kibírta 7-1/2 7-ig!
Ma viszont nagyon nyügike ilyen még sose volt délelőtt kapott panadolt és még így is, de már érzem a fogacskát csak nem tört át szegény kicsikém.
Ha már a tévé sem érdekli és krokodil könnyek áztatták a gyönyörű hosszú pilláit!
Szia Nika!
"Akad amit nem gyógyít meg az idő sem , de kezeli minden nap"!
Tapasztalatból tudom sajnos csak az idő segít és az, hogy nem szenvedett tudom ez nem vigasz, de ilyenkor csak a szépre emlékezzetek!
Legyetek erősek!
Puszi!
Jó hír nállam is van!
Este 19:30-kor elaludt Bence, és csak reggel 6-kor kelt.Rég aludtam ilyen jót.Egyhuzamba 8-órát.!:-D
Nyilván megérezte,hogy dicsérgettem itt a fórumon.És ezt kaptam cserébe:-D
Én úgy gondoltam, hogy reggelire tejpépet fogok adni, plussz gyümilevet, majd délelőtt gyümi, délben főzelék, délután ??? majd este tápi! A délutáni kajálás még kérdőjeles!
Viszont van egy számomra jó hír! Zétikémnek ma reggelre egyszerre két fogacskája kibújt! Az alsó kettő! Nem csoda, hogy nagyon szenvedett! Remélem mostmár egy kicsit fellélegezhetünk!
köszönöm szépen!!kedvesek vagytok!
Nikám! Őszinte részvétem édesapád halála miatt! Azt hiszem ilyenkor nem lehet semmit mondani, csak azt hogy talán az évek segítenek enyhíteni elvesztése fájdalmát! Kitartást kívánok hozzá és tudod, hogy Rám/Ránk mindig mindenben számíthatsz!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Pedig már Bence randira is hívta!
De Petra:-(Rá sem hederintett:-(
Lenne bizony.
Nekem Bence azt mondta,hogy szokott küldeni szivecskét!:-D
Vagy nem igaz?
Fogad öszinte részvétünket!!!
okés harcolni fogunk érte!!!
Sziasztok
Nikám őszinte részvétem.
hát csajok én elolvastam a könyvet...biztosan van benne sok igazság. De hogy én 2-3 órán át hadjam sírni a gyerekemet, akkor is ha hány...Hát én ehhez nem vagyok elég erős.
Pedig biztos így van, látják hogy anya szalad, persze hogy hív...
Az nekem is néha beszokott jönni, hogy nem szaladok azonnal és utána elhallgat, de sokszor meg nagyon sír és akkor felveszem. Hát nem tudom, jó lenne erősnek lenni
Sziasztok!Nika!Nem is tudok mit mondani!Őszinte részvétem!Légy erős!
Sziasztok :) Nagyon sajnálom Nika! Őszinte részvétem!:( Hm ez tényleg szívszoritó :( vigyázatok magatokra !
Nika nagyon sajnáljuk apukádat...
Sajnálom Nika! Őszinte részvétem!
én tejpépet vagy a nestlének van dobozos kész gabonaitala gyümölcsös és kekszes változatba!!abbol petrám akár 170ml is bevág de semmi másbol nem eszik annyit!!igaz kicsit drága mert 2x250 ml kiszerelésbe van összecsomagolva és majden 600ft((
és ami a lelkemnek nagy fájdalom az pedig az hogy naponta 100x elmondta hogy papának gyönyörűsége és szemefénye és a világon a mindene!!!és hogy nyárom majd vesz neki medencét a kertbe és hogy ott fognak fürödni!!annyira várta már petra születését..na mind 1 nem akarlak titeket evvel fárasztani!
köszönöm szépen!!igen az volt és ami a legelfogadhatattlanabb az pedig az hogy 1ik pillanarol a másikra!((amnyunak azt monta mama elmegyek fürödni...
petra jázmin soha nem felejt csak már most olyan mint az anyukája))nem fut olyan szekér után ami nem vesz fel))))))))))))))))))
Őszinte részvétem.
A családtag elvesztése mindig borzasztó, főleg ha ilyen hirtelen.
Nagyon fiatal volt még.
Vígasztaljon hogy így nem szenvedett.
Nagyon sajnálom.
a mi kedvencünk medike))ha már igy nyiltam megy a lánykérés)))))
További ajánlott fórumok: