2009. júniusi babák (beszélgetés)
Hali.
Énis dobtam fel új képeket :O)
Én is volt már, hogy rácsaptam a kezér, persze csak óvatosan, akkor abbahagyta, de másnap újra kezdte! Szóval valószinű, hogy még a finommozgások alakulófélben vannak és nem érzi az ütés, rúgás, csípés, harapás súlyát! Apának a múltkor olyat beleharapott a vállába, hogy kiserkent a vér! Ezt nem szabad hagyni véleményem szerint, de én sem vagyok egyáltalán a "verés" híve, szerintem ezzel nem sokat lehet elérni! De úgy gondolom, hogy a tanító célzatú inkább paskolás, mint verés nem árthat neki!
Én is mindig próbálkozok, hogy simogatjuk a dolgokat, az arcomat, nem harapunk, inkább puszilunk, néha bejön. Szerintem lassan megtanulja!
Ez a csajszi!!! Gyöngyörű!!!
Ez a nap feltöltödés volt számodra. Szerintem valahol magunk alakítjuk a napjukat. Próbáld meg a mai nap is hasonló képpen csinálni mindent.
háááát 45 perc alvás!!!
ez most nem volt sok
ez érdekes!!!
dinuss!!!
8-8 ig csicsikált egyszer ivott és 1/2 6 kor tejcsi
engem pelenkázáskor rugdos kiskora óta de véraláfutásos meg lila a hasam rászóltam szépen megfogtam erősebben semmi ma oda csaptam egy picit én aki nem vagyok a"verés" híve
érdekes abba hagyta!!!
de én ezt nem akarom nagyon vad nem olyan mint egy kislány én a babáját szoktam ölelgetni meg puszilgatni aja aja és mondom neki te is szeresd meg azt szokta de velünk nagyon dúvad szerintem ilyen időszak nem tudom mit kéne tenni
Szia!
Sajnos Levi is mostanában ilyen kezd lenni.
Sőt tegnap már toporzékolt is!
Nem értem, hogy ez mitől alakult ki?
Szia!
én még a rántásos leveseket, vagy a krumplis levesket tudom még ajánlani.
rántásos: karalábé, karfiol, bab, zöldbab, krumpli, borsó, csurgatót köménymaggal (tojásból)
krumplis: friss vegyes zöldség, gulyás leves, húsleves
Sziasztok csajok! Tanács kellene: Zétikém az elmúlt napokban nagyon dúvad! Másnak is ilyen kis durva a babája? Állandóan csapkod, pofoz, mar, csíp, harap! Szépen elmagyarázom neki, hogy nem szabad, megfogom a kezét, odateszem az arcomhoz, hogy simogatni szabad ütni nem, de egyre inkább csinálja!
A másik dolog: Zéti megint olyan nyűgös, hogy eégsz nap szinte nyivog! Ki készít amikor nem tudok vele mit kezdeni! (bár az ilyen nyűgös időszakok után mindig produkált valami újat, lehet hogy el fog indulni?)
Viszont imádom, hogy szinte egész nap be nem áll a szája és mondja és mondja és mondja! Én már néha kihallok belőle értelmes utánzó szótöredékeket, de lehet hogy csak beképzelem! Mindenesetre irtó aranyos!
Csak olyan jó lenne, ha már a síráson kívül mással is ki tudná fejezni az érzéseit, akkor már sokkal könnyebb lenne!
Sziasztok!
Maszatka: Ne hallgass másra. Vidd el orvoshoz! Első gyerek. Én is ezt tenném. Ne aggódj a dokit minden szarral felhívom. Inkább többször mint egyszer sem.
Nika: hát ez a csajszi nagyon szép!!!! Még élőben is!!! Azok a szemek és száj.
Képzeljétek el megint meleg volt a víz az usziba. Levi elaludt a medencébe. énekeltem neki, hogy "ég a gyertya ég..." és ő elaludt. Nagyon édes volt hangosan kacagtam is hátha fel kell. Semmi. Így engedélyt kaptunk, hogy kimehessünk. De amikor öltözni kellett. Volt ám nagy hiszti. Haza jöttünk és 11:30 körül raktam le, egészen 13:30-ig aludt. Ami a nagy szám, hogy elmentünk játszótérre. Apa is velünk volt. Apa hintáztatta, amíg én beszélgettem Maszatkával és Bencével. Egyszer csak a gyerek feje megint leesett és aludt. Gyorsan beraktuk a kocsiba és kb 20 percet megint durmolt. Ez lehet valami betegség előjele, vagy csak ennyire fáradt volt?
Szerintettek, ha eddig nem jött rajtunk ki bárányhimlő fog még. Kb 3. hétnél tartunk, de lehet hogy több.