2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Ne izgulj minden rendben lesz. Hidd el akkor iot majd feltalálod magad. Ez szerintem tipikusan olyan dolog, ami jön majd.
Danica édes lehetett a férjed. Ez a történet nagyon megható :)
Mondjuk én örülök, hogy Anyukám azért itt lesz velem az első hónapban. Remélem szegénynek nem lesz honvágya, hogy itt lesz vellünk két hónapig.
Én a szüléstől kezdek félni, főleg, hogy van itt egy magyar lány Hollandiában. Tegnap szült a 37 hétre. Hétfőn kezdödtek a fájások és tegnap délután 16:13 született meg a pici. Mondta, hogy mindeki nagyon kedves volt, orvos nem is volt ott, csak a szülésznők. De hagyját vajúdni végig. Fel sem merült, hogy megcsászározzák, mert túl sokáig tart.
Nagy nagy gratula neked is a szép méretekhez.
Majd megfordul ne izgulj :)
Én épp a hét elején voltam ilyen passzban.:))
de fogjuk rá a hormonokra jó???
Ilyenkor azért szerintem nagy segitség, hogy vagyunk itt egymásnak, mert már az is megnyugtató, hogy nem csak egyedi a problémánk.És mi nők jobban értünk a női lélekhez is. :D
Édeseim, nem tudja valaki megmondani mennyibe kerül a pelenkázó eldobható alátét a Dmben???
Én a müllerben majd 1000ért láttam 10dbot.
Képzejétek ma végre megjött az adóvisszatértiés,és apácska ráállt, hogy vasárnap menjünk a Bababörzére győrbe!:D
vizike!
Gratulálok kislányod méreteihez!A két kiló az nem semmi! Mi hétfőn megyünk 4D-re, kíváncsi vagyok, hogy mi mekkorák vagyunk...
Amúgy köszönöm a Te vigasztaló szavaidat is :)
Olyan kis zörgőcsontú lessz mint én! :DDD
Kép nincs, mert nem volt fotogén!:)
Krisztom nekem is vannak ilyen pánikrohamaim.És szerintem mindenkinek lesznek is,mert nem kis dolog történik velünk.:))
Mézyke igen sajnálom, hogy nem jól vagy, de remélem, nem kell befeküdnöd.
Az allergiásoknak mihamarabbi gyógyulást kivánok!:)
Szilvita nagyon örülök, hogy sikerült csodállatos felejthetetlen szülinapot varázsolnod a férjednek! :))
Khatif örülök, hogy használt 1 kicsit a tegnapi szieszta.
Sziasztok cicák!na előkerülök ám én is!MA mentem a dokihoz 32hetes uhra.Egek ura ennyi embert!!!Direkt 10re hivott, hogy addigra elfogynak a reggeli rohamozók.Erre majdnem 12volt mire sorra kerültem.:(
Na de a kisasszony már adddigra 78szor szét rugdosott.:D Karate tigris lessz én érzem.Még medencevégű, úgyhogy meg kell hogy forduljon.Még van rá 57 napja.
méretek BDP 81
AC 282
Fl 57
Súly 2kiló
Mekkora nagy lessz még mire kibújik!:D
Ja mikor átjöttek a rokonok, akkor megkérdezték, hogy na túl vagy már a síráson? Erre megint elbőgtem magam :p :))
Szóval az egy ilyen bőgős nap volt :DD
Köszönöm vigasztaló szavaidat. Nagyon vártuk és várjuk most is, csak most egy kicsit bepánikoltam. Remélem, ebből Ő semmit nem érez a pociban.
Tomi tesóéknál van 2 nagylány (16 és 13 éves), majd esetleg a felesége tud átjönni segíteni. Anyósom sajnos nem él, anyukám pedig majdnem 60 kilométerre van tőlünk.
Valaki majd csak segít, meg előjönnek az anyai ösztönök is :)
Legalább is ebben bízok...
Ne izgulj ez teljesen normális!
Elmesélem első napunkat a fiammal otthon :)
Szóval 2körül engedtek minket haza, már nagyon mehetnékünk volt, mert már 9re ígérték az elbocsájtó szép üzenetet :), apa is tűkön ült már otthon.
Hazaértünk szóltunk anyukáméknak, hogy mostmár 3an vagyunk itthon, Totóm édesen aludt a hazaúton végig, és arra sem ébredt fel, hogy átraktuk a kiságyba.
Apa nagyon izgatott volt már, és mondta hogy akkor ő most átpelenkázza Tomot, de ő egyedül, mert én már sokszor csináltam... Ekkor elszakadt a cérna és bőgni kezdtem, hogy még pucéran se láttam, nem hogy pelenkáztam :). Ekkor átölelt és mondta, hogy nem baj még sokszor csinálhatom, majd belejövök, de akkor az első az övé :)
Aztán jött az este, fürdés idő, na ekkor mindketten kétségbe estünk, hogy akkor ez most hogy legyen... Szerencsére a férjemnek van egy akkor már gyakorlott babás rokona, akik átjöttek segíteni, és megmutattak mindent. Azóta a nagyfiút apa fürdeti :))
És a kezdeti nehézségek ellenére a fiam már másféléves :D
Szerintem most is kétségbe fogok esni, ha haza érünk, de szerintem az aki azt mondja, hogy egyszer sem ijedt meg a "nyakába szakadt" felelősségtől, az hazudik :DD
Én is olvastam.
Szerintem teljesen normális, legalábbis én is így voltam vele. :)
Most kukkantottam be a májusiakhoz! Képzeljétek el, már jó páran babáznak. És most, ahogy néztem a képeket, a következő dolog jutott az eszembe:
mi lesz velem szüléskor?; mit csinálok majd vele, ha hazaengednek a kórházból? Most egy kicsit bepánikoltam :(
Normális dolog ez??? Vagy csak azért van, mert egyedül vagyok itthon? Azt nagyon nem szeretem :(
Jól tetted!
Épp meg akartalak kérni, hogy ha majd lesz egy kis időd a táblázatban megváltoztatnád a nevünket!?
A végleges név: Zalán Zoltán.
A Botondot elvetettünk! Köszönöm!:)
Kösz csajok a bíztató szavakat!Arik vagytok nagyon!:)
Mézyke!: A doki biztos csak azért mondta, hogy biztonságba legyetek! Vigyázz magatokra és pihenj sokat!
Mézyke!
Nagyon vigyázz magadra, és pihenjél sokat!
Mézyke akkor tényleg pihenj sokat!
Szorítunk, hogy ne kelljen befeküdni! De nyugodj meg, nem lesz semmi baj! :))