2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Nekem ha Zsokkó sokat sír akkor is azt mondja anya fáj a torkom......... én meg persze mert hisztiztél:-))
Hála nem bölcsis de majd meglátjuk szeptembertől ..eddig erős volt az immunrendszere!!Ja és semmi baja mert a vérvétel kimutatta !!!!Mindent ehet csak ekcémás szegény de azt krémezzük!
Én ki is vágnám, tesztelje azt, akit kell, fogadjunk, hogy van olyan család, ahová nem mer így beállítani. Gyűlölöm a hívatlan vendégeket, van olyan, hogy be se engedem. Tessék ideszólni, mikor nem zavar. És ha épp a kádban heverészel, besétál oda, vagy addig kiszolgálja magát a konyhában?! Tudom, ebben kicsit rigolyás vagyok...
Szilvita köszönöm kérdésed, kedd óta egyszersem mondta,h ogy fájna, de szerintem ez a gyerek függő, mert most ebéd közben közölte nagy mosollyal: Anya, fáj a torkom, menjünk doktorbácsihoz! :D Mondtam, megyünk nemsokára, de akkor nem lesz ilyen vidám... :(
Hú Mézy szép nagy lány lesz ez az Orsika :)
Nálunk meg délelőtt volt a védőnő, mondta a múltkoriban, hogy jön valamikor, de időpontot nem mondott. Reggel telefonált, hogy délelőtt folyamán jönne, ha nyitva a kapu... erre még 9 se múlik el és itt van... Még jó hogy tegnap volt időm kitakarítani :p, mert most épp hogy a mosogatót tudtam kirámolni...
Beszélgettünk egy kicsit aztán végül is gyorsan lelépett.
Na még engem is megríkatsz csajszi:-)
Mézy gratula Orsika szép nagy baba:-))
Hú Mézyke nagyon izgi. 3 kiló??? Akkor már kész baba:)) A végén mindenkit beelőzöl :)
Én most bőgtem egy jót :) Apa szolgálatban, hát egy jó bőgős romantikus filmet néztem, és közben megkezdtem a CSALÁDI albumunk teletenni képekkel. Esküvői, pocak, uh képek, aztán elképzeltem a szülőszobás első fürdetős meg ilyeneket. Itt bőgtem mint egy szamár :) Család lettünk, igazi. És szerelmes vagyok, és süt a nap, és mocorog a babám, és jajj ezek a hormonok :))))
Azt a mindenit Mézy, mekkora ez a baba! Hű te nemsokára megszülsz, viszont azt olvastam hogy akinek kinyílik a méhszája korábban, az könnyebben szül:)
Kisbibe, hogy van Kata füle?
Hű, Mézy micsoda szép nagy baba! :))) Lehet, nem is lenne baj, ha kicsit előbb jönne, nem? ;)
Mi már túl vagyunk a bevásárláson, mert vasárnap-hétfőn ugye nem lesznek nyitva a boltok, én meg holnap a nagy tömegben nem vagyok hajlandó menni. Megyek, befejezem az ebédfőzést, leteszem a lányom és utána jövök- Ha addig el nem alszom... ;)
Sziasztok!
Gratulálok a szép babamérethez! :)
Megjöttem a dokimtól.Majd visszaolvasok csak eszek.
Na amit megjegyeztem, hogy a
BPD-je: 95mm
Kb.3000gr. Ha végighordom lesz 4 kg:-)))
Tovább nyílt a méhszájam.
Ja és úgy fekszik, hogy az arca fölfelé van, és így nehezebben fog tudni kibújni, mert többet kell fordulnia:-)))
Szerdán megyek NST-re, ultrahangra, és flowmetriára.
Ó de aranyos vagy, hogy gondoltál ránk!:)
Biztosan közeledik az idő, mert a cseppem ,valami őrület lakberendezést végez velem odabennt!
Szerintem Misivel nem lessz gond,mert mindig dorombol a pocakmnak,meg belóg utánnam a gyerekszobába,és nézelődik.Ma igyexem befejezni a képet, hogy a fiúk helyre tudják pakolni a sarokülőt végre.
A kutyusokat biztosan szaglástesztnek vetjük alá.Szerintem nem lessz egyszerű, mert a muci terrierjei mindig csak ugrabugrálnak!Remélem nem ugranak be a babakocsiba! :)
Nekem jó ideig fémes iz volt a számban, állitóllag ez természetes terhesen.Csak nekem nem.:(
Jó reggelt,
Hát egy kicsit jobban vagyok. Legalábis most nem szédülök. Igaz tegnap többször is meglátogatott a vuk. most viszont majd meg őrülök, mert folyamatosan keserű ízt érzek a számban. Nem tudok semmit csinálni vele. Akkor is érzem, ha nem esze vagy iszom viszont, minden egyes nyelésnél sokkal intenzivebben érzem mint amúgy.
Volt valakinek ilye? Szerintetek mi ez?
Vizike, nem lehet, hogy esetleg lassan jönnek a jóslófájások? Végül is már időben vagy :) Jaja annyira izgulok érted, vajom mikor is dönt úgy Enikő, hogy kibújik.
Ja igen neked akartam írni, hogy azt ovlastam. Hogy majd Nagybizi vigyehaza Enikő első levetett ruháját a kórházből a kutyusok és Misi számára. Szagoltassa meg velük töbször, hogy megismerják. Aznap pedig amikor hazamentek elöször üljetek le majd Enikővel kint és bent és mutassátok be az állatokat és őt egymásnak. állítólag ez nagyon fontos, mert így a kutyák és a cicák nem érzik majd betolakodónak a kicsit.
Jó reggelt mindenkinek.
Bongyorka jó mozizást!
Reggel lepingvinkedtem a boltba, széllel szemben.
Csodás volt,alig vártam, hogy hazaérjek.:)
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele,de a derekam már igen odavan, és épp kettészakadni készül a pocakom középen.
Akkora marhaságot álmodtam az éjjel,hogy csak na.Drága édesanyánál voltam a temetőbe, és ott fejtem meg magam a sirnál.Komolyan mondom ekkora őrületet!!!
Milyen filmet néztek meg???De jó nektek vagy 5 éve nem voltam moziban:_(
Na jó van itthon tecnika hozzá megfilmek tömkelelge de mióta Zsokkó velünk van 1 filmet nem néztem végig........csak a tv ben!
Jó reggelt!
Bongyorka szerintem nyugodtan. Én mostanában több koncerten is voltam, olyan jól megszűrjük nekik a hangokat, meg nem is a hangfal elé ülök :)
De többre nem nagyon megyek, mert végigállni már nem tudom, a sörpadok meg marha kényelmetlenek...
DÓÓÓÓRY merre vagy, mesélj...
Khatif jobban vagy?
Mézyke? Görcsök?
Amúgy ma 5re megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok mit mond, bár uh tuti nem lesz, csak kitapizza hol a fejünk...
Köszi a válaszokat, meggyőztetek! Már le is foglaltam a jegyeket. :o)Igaz a szélére a teremnek, hogyha nem érzem jól magam, vagy pisilnem kell ki tudjak majd lógni. :o)Vááá, már úgy várom, a könyvet imádtam és a film előzetese is biztató. :o)
Pussz!
Sziasztok, jo reggelt.
Kisbibe, a vasam nagyon magas, de verszegény vagyok. De hulyet nem akarok neked mondani, csak annyit ertettem en is szlovakul a veseorvosnal, hogy rendbe kell rakni a vesem miatt, mivel csak egy van, ne legyenek komplikaciok szuleskor. Akosnal is ugyan igy voltam. Amugy csaszarom lessz, vasarnap megyunk beszelni az orvossal, akinel szeretnek szulni.
Bongyorka, sztem nyugodtan menj el moziba, nem hiszem, hogy a babanak artana.:-)
Jovo het szombaton en meg edda koncertra megyek, vagyis viszem a draga parom.:-)
Ákos ma otthon maradt, kicsit be van nathasodva. Majd jol elboldogulunk, ma meg vizsgam is van 4tol, de tanulas mar nem igen lessz. Istvan elment orvoshoz, allandoan a hasa faj, es a szivem most egy fogyokuraba is belekezdett, amitol mar 4 kg le is adott a heten, de nagyon ingerult, ferfiak, ha nem kapnak enni. De az orvos tanacsolta neki, mert kicsit mar nagyon nagy:-)
Totóval mondjuk nem a végefelé voltunk, de voltunk moziban, majd kiugrott a hasamból :p :))
De pl. Agoca koncertre jár, úgyhogy szerintem nem lehet gond...
Sziasztok, jó reggelt!
Remélem mindenki jól van és mocorognak a babák rendesen. :o)
Szerintetek 36 hetes terhesen lehet még moziba menni? Mármint a hanghatások miatt kérdezem... Megy az egyik kedvenc könyvemből létrejött film és nagyon érdekelne. Már őrlődök rajta vagy 3 napja, hogy elmenjünk e.
Szép napot nektek!
Jó reggelt! Ilyenkor korán boltba menni?! Hát, az én férjem tuti nem jött volna velem, zsigerből utálja a boltot. Ma én is elmegyek bevásárolni, mert ugye pünkösd lesz és zárva lesz. Holnapra kis zöldborsólevest terveztem túrógombóccal.
Ti mit vesztek a gyerekeknek gyereknapra? Mi ugye most nem nagyon ugrálunk, kapott új szobát, csak kíváncsi vagyok, másnál ez hogyan megy...
Jó reggelt!
Dóry, a Lehelen biztos van, meg nem kóstoltam, de finom illata volt. (És ha a Lehelen van, akkor valószínűleg Fehérváron is és Szombathelyen is van.) :)
Tényleg mi volt tegnap?
Jó reggelt, képzeljétek kettő óta fenn vagyok, négyig csak forgolódtam aztán felkelt szegény Apa is, úgyhogy elmentünk Tescoba, már meg is reggeliztünk. De most aztán visszafekszem, mert elfáradtam. Vizike, az én fiam is haragos, kapok tőle rendesen, az a tippem hogy frontérzékeny szegény:S Te már megint mit alkottál:) Nyami!
Kisbibe, megnézem ott is, csak nagyon tetszett ez a függönyanyag és jól nézett volna ki ha ugyanolyanból van.
Dóry mi volt tegnap???