2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Ne aggódj, biztosan minden ok lesz, ha meg valami kell, azt meg már kibírjuk, már nincs olyan sok hátra. És hidd el, te is épp úgy beadnád magadnak, ennyi nyavalya után, ami téged is elért, meg sem kottyanna.
Nem a hasamba adom, mivel oda nem merem, félnék, hogy szegény törpikémet átszúrnám, persze ez lehetetlen. A combomba szúrom, az meg már szörnyen fáj.:-)
Az én párom is legalább háromnegyed óra mire hazaér. Minden nap fájó szívvel engedem el.
De én már nem tudom mit gondoljak mikor lesz valami...
Az orvos szerint még akár egy hónapom is lehet hátra! De totálisan megértelek, hogy már babáznál...
Már én is annyira, de annyira szeretnék ANYA LENNI!!!!!
Szabina, én ma megyek a hematologiára! Azt hittem, hogy azért, hogyha nem talál semmit a hematológus, akkor elkerülöm a trafót... Erre tegnap felvilágositott az orvosom, hogy nem nem... Ha nem talál semmit a hematologus, akkor is kapok 2-3 egységnyi vért...
Ja vagy ugy... Akkor bele se merek gondolni, hogy mi lesz ha talál valamit a hematologus :S
Nem csodálom, hogy már eleged van az injekciókból! Nagyon bátor vagy, hogy igy beválaltad, hogy magadnak adod be! Nem vagyok benne biztos, hogy nekem sikerülne... Ezt a hasadba adod be? Ki kell tapogatnod, hogy hol fekszik a manód, hogy nehogy belé szúrd, vagy ezt hogy kell elképzelni????
Ugyanígy vagyok...
Vizike most ment dokihoz, azért nincs. Gondolom :))
Csajok én ma nem szülhetek! Apa szolgálatban van, és minimum 40 perc mire hazaér, és elég bonyolult megoldani, bár már előre mindenkit értesített, hogy lehet, hogy mennie kell. Holnap reggelig össze kell szorítani a lábam :))
Nem mintha Csabi bármi jelét mutatná, hogy jönni akar...
Én még itt:-((
Pedig már azt hittem nem leszek ma itthon:-))Ennyit a fájásokról, meg arról hogy nyitva vagyok, a nyákdugóról meg ilyesmi:-))
Sziasztok, jo reggelt!
Babánk, nem lett????Vagy még bizakodhatunk benne a mai nap folyamán?
Vizike, így utólagosan is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!! Reméljük, hogy Enikő már meggondolja magát, és kibújik, habár ma még nem voltál, ez biztató.
Voltaire, megy a drukk, ne félj, biztosan minden rendben lesz.
Mézyke, te még mindig itt???
Misz, remélem a pakolóasztal már megvan egészben, és ma már te is végre pakolászhatsz.
Nagyon pocsék idő van nálunk, és a torkom is szörnyen fáj, köhögök. Holnap én is megyek hematológia kivizsgálásra, remélem az eredményeim már javultak, nem bánnám, ha kivennék már az injekciókat, mert egyre szörnyebb beadnom magamnak.
Az a lényeg, hogy jól vannak. Gratulálunk nekik!
Mikorra volt kiírva?
Annyira jó, hogy már babázhat.
Akkor örülj hogy nem kell berohangálni a kórházba :)
Én kétszer megyek a héten, és igazából a hátam közepére sem kívánom, persze jó hallgatni a pici szív dobogását, de akkor is fárasztó már nekem :p :)
Barbika, nem baj, ha figyelgetik a babát. Mégha pénzbe kerül akkor is. Többen is heti több alkalommal mentek.
Én furinak tartottam, hogy másfél hét múlva kell mennem újra NST-re.
A kórházi klímát én se nagyon csípem, de legalább hallasz a babádról! :-)
Igen hűvös még a levegő.
Jujj, most látom, hogy ma tobben mentek dokihoz. Irigykedek nagyon.
Én holnap estefele megyek csak és már több, mint egy hete voltam.
Jó reggelt!
Voltaire drukkolunk!!!!
Ezek a babák nem vmi frontérzékenyek. :-)
Nekem pedig néhány napja az a nyákdugó és fájás meg semmi. Nem értem én ezt.
Még szép hogy drukkolunk neked, de nem lesz semmi baj:-))
Már nagyon unom a jóslókat.Miért nem fájhat csak akkor így a poci, ha már itt az idő.Mindíg reménykedem aztán semmi:-((((
Jó reggelt:-))
Ennyit a frontokról meg miegyébről.Mi még bizony egyben vagyunk.