2009 júliusi babák! (beszélgetés)
A naplómban el tudod olvasni.
Bocsi,hogy nem írom most le.Kicsit hosszú lenne.:(
Bocsi,kicsit hülyén fogalmaztam.:)
Azért érthető,hogy mit akartam?
Nem vagyok a topon.:)
Köszönöm aranyos vagy.
Lényeges,hogy a bajcsyban dolgozzon.
Itt is van aki a bajcsyba dolgozik,a szobatársam(amikor Betti született) nála szült,de ez csak egy próba volt,mert jó lett volna ha nő és nem férfi.
Majd ez a doki lesz a következő.Nála voltam genetikai uh-n.Egyébként névrokon.Dán Pál.:)
Én tudnék neked ajánlani, de én vidéken lakom.
Itt a lányok biztos tudnak ajánlani orvost. Kérdezd meg őket. Sok pesi van itt.
El fogok menni a régi dokimhoz,mert ez így nem mehet.
Igazából új orvost keresek,aki rendes,nem olyan drága és lehet rá számítani.Most azért keresgélek,mert jövöre szeretnénk próbálkozni a kis tesóval és nem szeretnék még egyszer elveszíteni orvosi hiba miatt egy babát!
Akkor biztosan mondta volna, ha lenne valami.
Akkor passz.
Én akkor elmennék másik dokihoz. Tudom, hogy irtad, hogy pénz, de valahogy én előteremteném. Jó ez én vagyok.
Különben a párom is ki van akadva a dokikon, hogy mennyit otthagytunk már, mert hogy minek a tb.
De a végére mindig mondom neki meg ő is belátja, ha meg baj van, akkor van hova menni és biztonságban érzi magát az ember, mert megbizik benne és tudom, hogy jó kezekben vagyok .Nekem ez fontos. Még akkor is, ha inkább nem eszem.
Nagyon jó a kép!:D
Csinált ultrahangot a doki.
Lego összebeszéltünk? Én kakaóscsigát sütöttem ma.
Jaj annyira vicces képet tettem fel a naplómba.
Vámpírcsalád a cime. Érdemes megnézni.
Hát igen sajnos a mai egészségügy a pénzről szól. Ha nem adsz, akkor meg is halhatsz.
Bettianyu miért nem csináltatsz egy hasi és egy hüvelyi ultrahangot? Ott biztosan kiderülne, hogy mi van. Nekem is kéne mennem jövőhéten vissza megnézetni magam ultrahanggal, mert visszarendelt a doki.
Nekem Maja már el is aludt. Már nagyon elfáradt, délelőtt is aludt másfél órát és délután is.
Fél 2-kor kelt fel és azóta idáig birta.
Én ma narancsos kuglófot meg pizzás csigát sütöttem.
Az én bébim is soká alszik el,vasárnap 1-kor de amúgy olyan 10-11 már le tudom rakni.
Tamara is utálja a gyümit ,nem tudom meddig lesz így.
Hát igen,nem kapkodták el.:(
A nőgyógyihoz is milyen sokára jutottam vissza és sajnos nem mond semmit.Elmondtam neki,hogy a hasam alja fájt,megvizsgált és semmit nem mondott.A papíromra írta rá,hogy semmi kórosat nem lát és ennyi.:(
A régi dokim az elmondott mindig mindent.Sajnos nagyon drága.:(
Az ember egészsége sajnos a pénzen múlik!:((((
Sziasztok!
Most tényleg sokat írtatok.
Apa ma volt a boltban, és tudott hozni Humana Babyfit 1 tápszert. Igaz, hat helyett négy dobozzal, de akkor is van. Ennek örülök azért.
debóra néztem a képeket, nagyon jók, aranyos Maja, és persze szép.
Nekünk sincs anyajegyünk.
Betti anyu, hát tényleg nem kapkodták el az időpontot.
Én meg a mellemben találtam még december elején fenn egy csomót, -igaz már nem érzem, biztos a tejmirigy csomósodott be, vagy mi,- szóval én meg április 29-re kaptam időpontot a mammográfiára. Addigra akár meg is halhatnék, ha komoly. :(
Babyjuly, Hanna is 70 cm, ő 7090 gr.
A kutatásokkal kapcsolatban meg annyit, hogy szerintem azért találnak ki ilyeneket, mert ezt még nem mondta senki. Így ez az ő felfedezésük. Örülhetnek....
Láttam a képeket.
Nagyon aranyos és szép!:)
Bettianyu hát jó sokáig fenntvan Betti. Elejétől fogva igy aludt el?
Hát nekem Maja idáig legkésőbb fél 10 volt, hogy elaludt, de már alig vártam, mert hulla fárasztó egész nap, mivel megállás nélkül csak megy. Nem tudom, hogy fennt tudnék-e lenni hajnalig.
Tettem fel képeket Majáról.
Többször kelünk,de eszik vagy iszik utána visszaalszik és így 11-12-ig alszunk,amikor nem kell főznöm,vagy esetleg nincs semmi dolgom.
Nagyon nehéz ez így.
Sajnos este,ha nagyon fáradt és lerakom 8-9 óra felé aludni,akkor alszik 1-2 órát és felkel,de nem hajlandó visszaaludni!:(
Hiába adok neki kaját,nem és nem akar aludni.Sajnos.:(