2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Most mennem kell Ágikáért az oviba.
Bongyorka, addig el ne tűnj!!!! Várj meg légyszi!!!
Késő.:(
Törölte magát!:((((
Semmilyen elérhetőséged nem tudom, se iwiw, se e-mailcím. Honnét fogom tudni, mi van veled, meg a Kicsikéddel? Nagyon hiányoznál. :(((((
Maradj!
sziasztok!
nálunk sajnos még nagyon rosszak az éjszakák.:(
szép az idő csak sajna nemsokára megint elromlik.:(
Sziasztok!
Betti már egy hete,hogy este 10-kor elalszik és csak enni kel fel.:)
Most két este azt csinálta,hogy nehezen alszik vissza.:(
Reggel 5-6 körül kaja után már csak a szobájában alszik el.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Nekünk is elég változóak az éjszakáink. Ma éjjel sírt egy nagyot, azt hittem fáj valami, de egy idő után abbahagyta és nézelődött, mosolygott aztán elaludt.
Viszont olyan kis huncut, hogy az csak na! Na meg egséz nap segít nekem "rendetrakni". :) Olyan jó látni, hogy ügyesedik. :) Már ál és lépeget, bár egy kicsit bizonytalanul.
Sziasztok!
Nagy a csend errefelé.
Jobbulást a betegeknek.
Tamara is éjfél körűl alszik el de már én nem izgatom magam rajta.
Szép napot nektek!
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.Mi jól vagyunk, sokat vagyunk kint a levegőn és ismerkedik kicsim a külvilággal.
Egyre jobban kezd megbarátkozni azzal, hogy apán és anyán kívül vannak más emberek is.
Már nagyon ügyes!Az éjszakákat sajnos még mindig nem alusszuk át, de talán majd egyszer.
Móni, neked jobbulást, remélem semmi gond. Ha ez megnyugtat, én mielőtt terhes lettem, kb. fél évvel, több mint egy hónapig véreztem. Sőt, abban a fél évben is kéthetente szinte. Nem tudom, mitől volt, kaptam rá gyógyszereket. Ráadásul korábban én inkább a félévente menstruáló típus voltam. Szóval ne aggódj! Lehet, hogy semmi komoly.
Egyszerűen megőrülök, nem tudjuk lerakni a gyereket aludni, már két napja éjfél, fél egy, mire elalszik. Pörög ezerrel. Van valami ötletetek?
Sziasztok!
Kicsit eltűntem a napokban sajna. Jól vagyunk, minden rendben van velünk. Vanda aranyos nagyon, édibédi, imádom!!! Most már biztonsággal áll ügyesen, tud tapsolni, integetni és állandóan nevet, kacag... Kattog a nyelvével és közben úgy tesz, mintha nem Ő lenne az... :-)
Remélem mindenki jól van!!!
Az éjszakánk nekünk rendben telnek. Egyszer ébred 4-5 körül,eszik és alszik is vissza egyből. Este 8 körül alszik el egyedül, minden zokszó nélkül...
Most jöttünk haza Ausztriából, egy hétig ott voltunk, sétálgattunk jókat...
Fogunk még csak az a kettő van alul, de most jönnek szerintem a felsők.
70 cm és 7400 gr. körül mozgunk... :-)
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!
Mónika: Neked jobbulást és kitartást és nyugalmat!!!
Sziasztok!
Bocsi, hogy elvagyok tűnve de nagyon zűrös napok vannak mögöttem!
Fanninak folyik az orra, szerencsére holnap jön a doki.
Már 8 kor letettem, de már 2 szer felsírt. Remélem ettől függetlenül jó éjszakánk lesz.
mónika én is szorítok és gondolok rád!
nekem AB poz. a vérem, férjemé A poz. gyerekek egyik A poz. másik B poz.
Sziasztok!
Köszönjük a hófordulós üzeneteket, aranyosak vagytok.
Én AB pozitív vagyok, ez is elég ritka, szoktak mindig küldözgetni, hogy adjak vért, mondjuk én a munkahelyemen 3 havonta adtam is.
Férjem hétvégén menne Kínába, drukkolok, hogy addig ne oldják fel a zárlatot, de az öcsémék meg szintén szombaton utaznának nyaralni, szegényeket már egy héttel eltolták, nekik meg azért drukkolok, hogy tudjanak elmenni:))