2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Szegényke.Akkor te tuti fáradt vagy.Jobbulást:-)
Mi ma megyünk szurira, hát kíváncsi leszek velünk mi lesz:-)
Koszi a dicsereteket mindenkinek... Ma teszemk fel rola kepeket ujra...
Jaroka szerintem nekunk sem lesz... Nekunk a gyerekorvos azt mondta, hogy a szobajaba ajtajara tegunk olyan racsos biztonsagi ajtot es az egesz szobajaban mozoghat. Johet-mehet majd. Lehet mi ezt fogjuk csinalni...
Egy kerdes: aki ad a babajanak őszilevet, mikor adja, melyik napszakban es mennyit? Tegnap ejjel megint nagy harc volt a kakimanokkal... Szegeny uvoltott!!!
Jaj szegényke, jobbulást neki!
Szerencsére ezt mi megúsztuk... legalábbis eddig úgy néz ki, mi múlt szerdán kaptuk a dupla oltás, másnapra nagyon enyhe hőemelkedése volt, meg levert volt egy kicsit, de csak ennyi... hála az égnek!
Én telefonáltam, aztán a mi "előadónk" azt mondta, hogy nála nem kell előre jelentkezni, csak legyünk minél többen :)
Tényleg nagyon jó hangulata van :)
Sziasztok Csajok! Én az augusztusi babázóktól vagyok és lenne egy nagy kérésem! Regisztráltam a fényképünket egy pályázaton és most épp a második helyen vagyunk, nagyon szeretnénk nyerni:) Ha valaki tudna minket támogatni napi 1szavazattal, nagyon örülnénk! Nem akarok tolakodónak tűnni, ezért inkább írjon privit, aki segítene, ott leírom, h hol kellene voksolni!
Előre is köszi: Barna baba anyukája (Andili)
járókát én sem veszek.Helyette egyenlőre kinyitottam a nagy ágyat a nappaliban akkora mintha 3 személlyes fr.ágy lenne.És napközben egyenlőre itt dolgozik.
Amúgy nállunk szakad a hó!
Szoritok en is a baratnodnek!
Valoszinu csokkenteni fognak a gyogyszeradagodat... Nekem rengeteg tejem volt meg igy is, h van ez a betegsegem es szedem a gyogyszert... Ugyan most mar kicsit kevesebb... Szerintem kerdezd meg az orvosodat errol...
Jó reggelt lányok.
Felénk is van zenebölcsi szerdánként. Mi is el fogunk látogatni valamelyik szerdán. Biztosan élvezni fogja.
Nekünk nem lesz járókánk, mivel van utazóágyunk, igy abban is ellesz, ha akar, de nem szeretném bezárni az ágyba, igy inkább elrámoljuk a veszélyes dolgokat a lakásban, hogy szabadon tudjon kúszni-mászni.
Mi is cumizunk, csak azzal hajlandó elaludni, az megnyugtatja.
Mi megint kaptunk szórólapot a suliban az influenza oltásról, hogy adassuk be, de ismét nem kérem, majd ha itt lesz az iskolában talán akkor kéjük, egyenlőre nem. Utánnaérdeklődtem, itt sem kéri szinte senki, minden szülő fél tőle.
Sziasztok!
Jól hangzik és van is egy közel hozzánk. :)
Előre kell jelentkezni?
Jóreggelt!
Nekünk van járókánk és nagyon szeretjük. :o)
Akos nagyon szereti a cumijat. Lehet rossul teszem, de ha boldog vele akkor legyen, majd elhagyja.
Nekunk van jarokank. Akos nagyon szeretni ha itthon vagyok nappal altalaban abban van lent velunk a nappaliban. Jatszik es alszik is benne.
Jó reggelt!
Mi sem veszünk járókát, Totónál kaptunk egyet kölcsön, de fél percig nem volt el benne, én meg nem bírom ha sírnak körülöttem, így inkább a lakást akadálymentesítettük :D
Szombaton voltunk kerekítő baba klubon, ami ilyen ölbeli játékos, éneklős kis foglalkozás, Lizi is nagyon élvezte, végig ébren volt, ami nem jellemző rá egyéb társasági megjelenéseink alkalmával :D
Szóval ha gondoljátok nézzétek meg felétek nincs-e hasonló fogalkozás: www.kerekito.hu
És pénteken kezdjük a zenebölcsit :)
Jó regelt.
Mi ma megyünk a 4 hós szurira.Mi nem veszünk járókát.
Sziasztok!
Flóra már 2. napja este nem kézben alszik el.Hanem az ágyikóban de cumival :- .Azt olvastam ,hogy jobb inkább cumival altatni mint kézben..Szerintetek?
Ti vesztek járókát? Most nézegetem a őket....
Na vegre irtam a naploba.
Meg gyorsan annyit, hogy mindig jovok es ovlaslak benneteket, akkor is ha nem irok vagy valaszolok, mert nincs idom.
Mindekire igyekszem figyelni es veletek aggodni es orulni.
Köszi csajok az együttérzést!
A gyulladással, a fájdalommal (még ez is... :oS) meg a lázzal gyűlt meg igazán a bajom, nem a fejéssel, azzal még ellennék. Elég kevés segítségem van, max. csak hétvégén, Jam meg nagyon síróska és napközben is keveset alszik,így sokszor úgy fejek, hogy bőg nekem meg a szívem szakad meg. Ma is összehoztam a napi adagot pedig összevissza fejtem, mert Jamcsa nagyon nyűűűgi volt.
Holnap 4 hós szuri, szerdán Dévény torna.
Jelentem elmúlt a taknyosság!!! Végre... de holnap újra kezdődik, mert szuri után mindig szörcsög... :o(((
Misz, minden tiszteletem a tiéd és elismerésem Zolika türelméért. :o)
Cooltim, gratula az ügyes kisasszonyhoz hogy így forgolódik. :o)
na akkor mégegyszer röviden:)
Bongyorka együttérzek ,én is megkínlódok a tejecskével, sokszor éjszakába nyúlóan fejek...
Misz igen ügyes vagy és jól vetted az akadályokat:)
Ma voltam nőgyógyásznál és végre felrakták a spirált:)
Nagyon ügyes a kiscsaj! És mindig nézem, hogy olyan nagyon gyönyörű! :)
A mi dokink nem ajánlja az oltást. Azt mondja, bárki bármit mond nem volt idő rendesen tesztelni a vakcinát. nem lehet tudni, hogy a későbbiekben milyen mellékhatásai lesznek. Szerinte ez is csak 1 a sok infulenzavariáció közül. Ha beoltatja valaki H1N1 ellen, az az összes többi ellen nem védi meg. És ugye már itt is Ukrajnából a legújabb.
Én hiszek neki, és nem oltatunk influenza ellen, egyik variációja ellen sem.
Cooltim, drukkolok a barátnődnek! Az én barátnőm is 36 éves, és most 25 hetes lombikos. Remélem nem lesz vele sem semmi baj! Szörnyű lehet elveszteni egy babát, és nem is tudom hogyan lehet ezen túllépni:(
Megvan a leletem a pajzsmirigyről, ugye én alultermelésre szedek gyógyszer, erre meg most túltermel (a tsh-m alacsony, pedig az művészet). Most gondolom akkor csökkenteni kéne az adagot, meg nem tudom, hogy ez vajon hat-e a tejemre..?
Hűha, Misz, nem semmi, szegény gyermek hogy bírta ezt a sok öltözködést? Nem csoda hogy elfáradtál!
Én ma voltam a nőgyógyásznál, mert volt némi folyásom meg olyan kellemetlen érzésem. Na, a diagnózis, izgalmi állapot az egyik gátvarrásnál, hát köszönöm! 3 hónappal a szülés után... kaptam kúpot, meg valami ecsetelőt, remélem helyrejövök, mert a házaséletünknek lőttek:( Ja, és úgy megkínzott, hogy lehet hogy inkább szülnék még egyszer, mint ez a vizsgálat (azt hiszem megcsípkedett ott valamit). Bocs a részletekért...
Ezek annyira szomoru es kegyetlen dolgok, hogy a hideg is kiraz toluk!!!!! Nem tudom, h en kepes lennek e felallni egy ilyen eset utan... Szerintem nem! En a terhesseg alatt nagyon feltem errol es szinte minden nap imadkoztam az Urhoz, h a Kisbabam egeszsegesen tudjon megszuletni es semmi mast nem szerettem volna...
Sajnos a kozeli ismerettsegmben is tortent ilyen!!! A baratnom tobbszor vetelt el, ebbol egyszer 7 honaposan... Olyan szornyu volt!!! Aztan miutan 40 eves lett, orokbefogadtak egy picit... Majd ismet terhes lett, most 34 hetes es csak imadkozni tudok ertuk!!! Ugy nez ki, h most rendben lesz minden veluk... (anyam, eppen most hivott ez a baratnom) :-) minden oke veluk szerencsere!!!
Szoval kitartast kivanok minden babaelvesztesen atesett kismamat, mert ennek borzasztobb dolgot en nem nagyon elkepzelni!!!
Mas: ma reggel Vandikam megfordult a hasara es ezt tobbszor is bemutatta nekunk!!! :-) nagyon kis edike volt, olyan kis buszke volt magara!!! :-)
Nem akarok keverni, de Ti beoltatjatok magatokat??? Nekem ma azt mondta az orvosom (korzeti), hogy varjak egy kicsit, mert meg kideriti, hogy szoptatos anyukak beoltathatjak e magukat... Nem tudom mit tegyunk...
Elsosorban Vandi miatt felek kicsit... Tegnap mar majdnem feladtam a szoptatast, allando fejest, hasonloan, mint Bongyorka.. De az influenza miatt meg nem teszem...
Bongyorka: en tudom milyen ezt vegig csinalni es azt mondom, h ezen ne aggodj, ez nem azt jelenti , h önző vagy! Aerzem a helyzeted, borzasztoan faraszto!!! Ha igy erzel, abba kell hagyni...
Udv!
Nagyon kedves vagy. :)
Velem 12 hetesen és 6 hetesen történt, mégis kis híján beleőrültem. Mély tisztelettel hajtok fejet Barbika előtt és Anyukád előtt is, hogy mégis felálltak és volt erejük tovább élni.
Sziasztok!
Megjöttünk a kórházból. Első körben kontrollon voltunk a neurológián. Overál le, mire a doki mondta, hogy öltöztessem vissza, mert át kell vinni a másik épületbe előbb UH-ra. Overál fel, átmentünk. szerencsére van ismerős, így overál le, Uh-ra be. A vesetágulatunk hála Istennek 5,6-ról 4 mm-re csökkent, ami nagyon jónak számít. Viszont a belecskék tele vannak kakival helyenként. Overál vissza, neurológiára vissza. Overál le. Mondom mi van, a doki kibontotta megvizsgálat Zolikát. Most nem fájt a hasi, viszont egészen lent az ágyékhajlatban fájt. Doki nem találta egyik golyszlit sem. Kész lettem, mert a bal a múltkor már lenn volt.
Overál vissza átmentünk először a nefrológiára a vese miatt. Overál le, bementünk kaptunk egy papírt, hogy januárban kontroll. Overál fel, átmentünk a gasztroenterológára. Overál le, a doki azt mondta mától őszibaracklé, 2 hét múlva almalé hozzá. Ha egy hónap múlva sem rendeződik a kakiügy kivizsgálás. Overál fel, vissza a neurológiára. Overál le, a doki összegzi a dolgokat: semmi komoly, de mindenhova jöjjek vissza, mikorra hívtak. ha gondolom Ő is szívesen megnézi Zolikát, ha bármiben segíthet. Szóval rendes volt. Aztán mondta, hogy lehet tegnap nem a hasa fájt, hanem a heréje nincs jó helyen, úgyhogy a gyereksebészetre is el kell menni, de az nem a kórházban van, hanem a klinikán és időpontot kell kérni. Adott nevet, kit keressek.
Overál fel, és végre hazajöhettünk.
Hát totál elfáradtam, de Zolikám kis hősként viselte a tortúrát. Még szerencse, hogy a Barátnőm kocsival elvitt minket, mert babakocsival, egyedül ez rémálom lett volna.
Itthon hívtam a gyerekdokinkat, mondtam neki mi van. Azt mondta, ha megint fájna vigyem egyből és ad beutalót a gy.sebészetre, ha nem fáj, ráérünk a hétfői oltásra menni, és akkor ideadja a beutalót, meg felhívja az ismerősét, hogy hamar fogadjanak. Szóval Ő is rendes volt.
Bocsi, hogy hosszú lettem.