2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Nem felelőtlenség. Én sokat tépődtem rajta, a család nyomására végül mellette döntöttem.
Én is nagyon szeretném, hogy vége legyen januárra, de állítólag februárban lesz még. Remélem csak vaklárma.
Sziasztok.
Látom az influenza elleni oltás a téma. Mi nem oltattuk be magunkat és a gyerekeket sem.
Lehet, hogy felelőtlenség, de még egyáltalán nem volt tesztelve, ki tudja, hogy 15-20 év múlva mi lesz a mellékhatása.
Most úgyis jönnek a hidegek, kifagynak a bacik "remélem" és szerintem januárra lecseng ez az egész cirkusz.
Nagy-Nagy gratula a féléves törpékhez!
Olyan furi Zazám még csak holnap lesz 5 hónapos!
Én nem oltattam be magam, de állíótalg, hogy ha be is otatja magát az ember akkor is elkaphatja csak nemlesznek olyan káros szövödményei!
Nagyon remélem, hogy nem kapom el, soha nemvoltam influenzás (ami tudom, hogy nem azt jelenti, hogy most se leszek, de remélem) én konkrétan tartok tőle, illetve attól, hogy nemsokáig lett tesztelve és kitudja lehet, hogy később kijöhet valami miatta
Én is beoltattam magam a gyerek miatt.
De ahogy Szilvitát olvasom, kételkedek benne, hogy ér vmit.
Sziasztok!
Hogy álltok a H1N1 oltással? Oltatni? Nem oltatni?
Ki mit gondol?
Hú, ha nem nálunk is az főne, ölni tudnék egy húslevesért:) De így megúsztad;-)
Szabina, ügyes vagy, hogy csinálod, hogy elalszik magától?
Ákos remélem hamar meggyógyul!
Vizike, köszi, csak kicsit ideges vagyok miatta, mert még kéne nagytakarítanom. Tegnap még dög betegen megcsináltam két szobát, de a nappali, konyha az még sehol nincs, és nincs bevásárolva sem.
Mihamarabbi jobbulást kivánok!Remélem gyorsan meggyógyulsz!!!
Már csak pár nap a keresztelőig!!!
Remélem mihamarabb megyógyul a nagyfiad!!!
Gratulálok a 2 ügyes alváshoz.:)
Csak így tovább!!!!
Megnéztem én is a videókat, nagyon jó, el is sírtam magam....
Ákos még mindig lázas, igaz most megy le....remélem nem megy vissza...
Kaptunk antibiotikumot, de elősször a természetgyógyásszal, akihez járok vele, onnan próbálkozyunk, és ha nem használ, akkor kapja az antibiotikumot. Csak így is ki van merítve, és nem akarom mindjárt antibiotikummal...mert az alternativ gyógymod nálunk szokott segíteni. 3év alatt most novemberben szedett elősször antibiotikomot...
Áronka ma már 2szor alszik a helyén, és nem is altattam, csak leraktam. Úgy döntöttem, erős leszek, de nem is kellett annak lennem, mert simán elaludt...:-)
Boldog fél éves évfordulót a nagy babóknak!
Jobbulást minden betegeskedőnek!
Épp csak bekukk, és megyek húslevest főzni :)))
Köszönjük a köszöntést.
Szilvita,ha feljebb megy vehetsz be gyogyit nyugodtan.Panadolt biztos lehet de én algopyrint is mernék egyet.
Tud valaki segíteni?Szeretném írni,hogy mikor bújtak ki a fogacskák láttam is valakinél az ábrát amibe be lehet írni de nem tudom kinek a naplójában.
Sziasztok.
Szabina jobbulást a fiúknak. Nem adott a doki antibiotikumot? Attól már nem kéne lázasnak lenni. Mi ahogy elkezdtük szedni, úgy nem volt már láz.
Cooltim az anyósok már csak ilyenek.Már amelyik. Az enyém szerencsére 100 km-re, igy nem tud okoskodni, de nem is szokott.
Nagyanyám, aki szokott, mert ő velünk lakik, de azt leszerelem gyorsan igy észheztér és csöndben van.
Szilvita jobbulást neked. Látom nálatok is ilyen háziorvos van. Nálunk is 2-3 órát kell várni még egy receptért is. Erősen gondolkodom rajta, hogy átmegyek egy másikhoz. Ja és ha beteg vagy még a szádba sem néz és meg sem vizsgál. Milyen orvos az ilyen? De a pénzt várja. Hát tőlem aztán várhatja.
Mi már negyedik napja csak egyszer kelünk éjszaka fél 3 körül utánna reggel 7. Istenem, de jó is lenne, ha igy maradna.
Az orrunk még mindig folyik, de ma azért megkaptuk a középfüll-és agyhártyagyull.-ra a szurit. Nem akartam már jövőre halogatni,mert még a BCG-t is ismételni kell.
Nekem picit fáj az egyik mandulám, de nem vészes, remélem nem leszek beteg. Érdekes, mert ki sem megyek sehova, csak tegnap voltunk tömegben és előtte sem és azóta sem.
Boldog hófordulót az ikreknek és Tamcsinak.
Istenem, hogy megy az idő. Lassan futnak a babák.
Sziasztok!
Nem vagyok jobban, sőt:( Már 38,6 a lázam, szóval kéne valami hűtőfürdő talán. A dokim délután rendel, esélyem sincs kihívni, elmenni meg képtelen vagyok, 2-3 órát kell várni nála. És jön a hétvége...
Dóry, megnéztem a taxis videót, olyan szép, ahogy egy vadidegen férfit így meghat egy gyermek születése!
Cooltim, elhiszem, hogy kivagy tőle, elég szenya egy perszóna:( Próbáld meg leszarni tényleg, szerencsére a Vandi egy nagyon jó baba! Az anyósok már csak ilyenek. Az enyém rendszeresen akkor jön, mikor Domi alszik délután 3 órát, pedig direkt mondom, hogy mikor fog aludni kb.
Aztán múltkor mikor az oltásra mentem, áthívtam, és mikor elindultam volna jött após, hogy gyorsan elvisz hamar végezzünk. Én akartam vásárolni, de nem hatotta meg, azt mondta, majd holnap elmegyek vásárolni! Hja, mert az úgy megy (kocsim nincs).
Gratula Zsófinak, Dórinak és Tamarának, a fél éves nagylányoknak! :)))
Csajok, én egy órát vettem a férjemnek,olyan szépek vannak - az is igaz, hoyg pont tönkrement a régije. :)))
Sziasztok!
Jaja Csajok, megint isteni volt az északánk:) Csak kétszer kelt fel a tündéri kisfiam!:)
Én se vettem senkinek semmit, csak Zazámnak, de meg is mondtam mindenkinek, hogy idén karácsonykor csak a szeretetemet kapják, mert most aztán tényleg nincs pénzem ajándékra:(
Most rohanok mert be kell érnem még az otp-be amíg nyitva van!:S
Ha hazajöttem visszaolvasok!Addig is legyetek jók!:)
Sziasztok!
Lego nálam is köpködte a Patrik a gyümölcsöket, nem akarta enni.Így tejpépet adtam Neki gyümölcs helyett majd abba kevertem az almát és azóta megeszi a gyümölcsöket.
szegénykéim!
kitartás, nincs is annál rosszabb mint amikor a gyerek beteg...
Ákos megint lázas, megy fel majd 39. MOst alszik, meg Áronka is, remélem átmegy rajta.
Lego, majd lassacskán megszokja. Persze a babák tudják, mi a jó nekik....mi is kóstolgatjuk az ízeget, naponta egyszer beviszek neki valamit, de a cici az azért csak cici a számára....:-)
Ducky, szorítok, hogy 4re már simám mennyen a dolog, és kicseréljék..
Lego, én is tanácstalan vagyok a férjem ajánkékát illetően...plussz meg a gyerkőc is beteg, még csak körülnézni sem tudok menni...:-(