Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

36021. cooltim (válaszként erre: 36020. - Vizike)
2010. jan. 15. 12:39

Légyszííííí-légyszíííííí! Kérem az ütőt!!!! :-)

De, én is erre gondoltam, hogy irígy ránk. A férjem öccse kissé másképpen él, teljesen a mi ellentétünk. 36 éves és egy 18 éves kis buta libácska a nője... Jelenleg a kislány másodikos gimnazista... :-) No, ennek annyira nem örül a banya... Azonban sokkal jobb a kapcsolata a másik fiával, ő a kis törpike! :-) Nevetségesek! No, mindegy, letojom már az egészet. :-(

36020. vizike
2010. jan. 15. 12:28

Drága Szilvita! Mihamarabbi gyógyulást már nektek.

Istenem már milyen régóta betegek vagytok.

Gyógyító ölelést küldök kedvesem!!!

Szabina amit a tesóddal csinálnak az már szadizmus!!!!!!!Állitom a pénzre utaznak.Ha elővennétek,már rég megvolna a pici.

Debóra micsoda divatos dolog a rajzot fülbevaló! :DD

Igaza van Nitinának,minden napra másikat rajzolhattok! :DD

Cooltim a banyát ideje lenne befenyiteni!!!

Küldjem az ütőt??

Ronda dolog igy viselkedni veletek.Nem lehet, hogy féltékeny a boldogságotokra???

36019. cooltim (válaszként erre: 36017. - Szabina1984)
2010. jan. 15. 12:05

Mikor beszéltél valakivel utoljára?

Tesódnak első terhessége?

36018. cooltim (válaszként erre: 36016. - Szabina1984)
2010. jan. 15. 12:04

Az a vicces, hogy 10 éve vagyunk együtt, 1999. óta. 2009.- ben házasodtunk össze. Hs hiszitek, ha nem, de amióta anyós, azóta ennyire elviselhetetlen... Előtte 10 évig nagyon jóban voltunk. Egyedül is volt, hogy átmentem többször hozzájuk, ott aludtam, beszélgettünk hajnalig, stb. Nagyon jó kapcsolatunk volt... Amilyenről egy nő álmodik egy anyósról.

Aztán egyszer csak... :-( Nem tudom mi történt vele. Azonban a fiával is annyira rosszindulatú, hogy már hányok tőle...

szóval, ez nem csak nekem szól!

2010. jan. 15. 11:59
még mindig semmit nem tudok..:-(
2010. jan. 15. 11:58

Cooltim, sajnálom, hogy popnt a jobbik fajta anyóst fogtad ki...:-(

ez az, hogy sajna nem válogathatunk...pedig a pasokhoz azt is lehetne választani..:-)

36015. cooltim (válaszként erre: 36013. - Debóra)
2010. jan. 15. 11:54

Köszi a jelet és a bíztatást!

Majd helyrejön minden, remélem!

Szabina: mi hír Tesódról?

36014. debóra
2010. jan. 15. 11:46
Szilvita jobbulást Dominak!
36013. debóra (válaszként erre: 36012. - Cooltim)
2010. jan. 15. 11:46

Szegény sajnálom, hogy más miatt Te szívod meg.

Remélem hamar helyreáll a párod és közted a béke. Nem érdemes más miatt veszekedni.

36012. cooltim (válaszként erre: 36008. - Nitina)
2010. jan. 15. 11:36

Én már csak szipirtyónak hívom... De a rosszabb fajtából!

Köszi a szorítást és a jelet!

36011. Nitina (válaszként erre: 36009. - Debóra)
2010. jan. 15. 11:35
Ez jóóóóó! :))) Végülis, így ha lekopik, tudsz neki újat rajzolni. Más színű és formájú is lehet, akár minden nap. Van benne valami.... :))))
36010. cooltim (válaszként erre: 36005. - Szilvita)
2010. jan. 15. 11:35

Jaj! Jobbulást Dominak! Szegényke! :-(

A sokat síró baba nem a Vandi, hanem egy kislány, akivel együtt vagyunk a készségfejlesztőn... :-)

Vandi nem sír sokat tényleg, kicsit hisztisebb, mint szokott a foga miatt, de rendben van minden ezen kívül vele...

Persze,kibékülünk majd, csak utálom, hogy mások baromságai miatt veszekszünk... Lassan úgy érzem, hogy az anyósom célja a mi házasságunk tönkretétele... Kezdem ezt komolyan gondolni...

36009. debóra
2010. jan. 15. 11:26

Sziasztok.

Nem nagyon tudtam jönni.

A betegeskedőknek jobbulást.

Misz, tessék megnyugodni, semmi baj nem lesz.

Szabina drukkolok tesódnak, de nem értem, hogy miért nem szedik ki azt a babát, hát a pasiknak kéne ennyi időt vajúdni azt megnézném melyik bírná ki.

Nekünk sincs még egy fogunk sem.

Ma volt itt a védőnéni, mert úgyvolt, hogy belövi Majának a fülbevalót, de csak bejelölve van, mert annyira lent van a porc a fülén, hogy nem csinálta meg. Majd, ha nagyobb lesz. Hát nekünk még a fülbevaló sem megy könnyen. De azért van fülbevalója, a két bejelölt pötty.

36008. Nitina
2010. jan. 15. 11:21

Jaj lányok, annyit írtok, hogy mire visszaolvasok mindent a felét elfelejtem és ami a legnagyobb baj, hogy nem is marad időm írogatni. Pedig nagyon szeretnék ám. :)

Drága Misz! Nagyon nagy ölelést küldök Neked és Zolikának. Biztos, hogy nem lesz semmi baj. A mi babáink egészségesek, mint a makk! Szóval fel a fejjel! :)

Szilvita, nagyon sajnálom, hogy még mindig ezzel a csúnya betegséggel küzdötök. Remélem Domika hamar meggyógyul már. Na meg persze Te is.

Szabina, le a kalappal, hogy ilyen ügyesen vizsgázol és közben éjjelente még mindig "rabszolgáskodsz". Mi is még mindig ugyanúgy éjszakázunk. Bár nekem legalább tanulnom nem kell.

Testvérednek pedig most már gyorsan pottyanjon ki a bébike!!!

Cooltim, sajnálom, hogy összevesztetek ezen a "NŐ"-n. Gonosz boszorka...de tuti hamar kibékültök. szorítok :)

Na ennyi dologra emlékszem. Pedig tuti még valamihez hozzá akartam szólni. Mindegy.

Sajnos mi is küzdünk a kaka dologgal, ma van az 5. kakimentes nap.:( Úgyhogy a mai menü őszibarck lesz! Remélem ízleni fog Ádámnak és főleg abban bízom, hogy hatásos lesz. :)

36007. Szilvita
2010. jan. 15. 10:55

Annyira szépek ezek a babák!

A kis Hanna meg aztán egy igazi hajasbaba:) De édes:) Meg pesze mindegyik egytől egyig!

36006. Szilvita
2010. jan. 15. 10:51
Mézyke, nekünk sincs még fogunk. Gyógyulj meg hamar!
36005. Szilvita
2010. jan. 15. 10:49

Mégsem ébred.

Szabina, remélem a tesóddal minden rendben lesz, el nem tudom képzelni, milyen fáradt lehet:( Szedjék már ki azt a gyereket!!!

Misz, nekem gyerekkoromban volt barátnőm, akinek szintén volt ilyen szedres foltja, semmi baja nem volt, és pár éves korára elhalványodott, alig látszott. Minden rendben van Zolikával, ne aggódj!

Együttérzek ám minden sokszor kelő baba anyukájával, nem azért mert Domi kel, de a lázát sokat mérem, ha meg lemegy, akkor át kell öltöztetni, mert úgy leizzad, mintha vizes lenne...

Cooltim, olvastam valami sokat síró lányról egy hsz-ben, de ő nem a Vandi ugye? Mert ő nem sír sokat, vagy lemaradtam valamiről? A pároddal meg majd csak kibékültök, végül is érthető, hogy bántja az anyja viselkedése, és ezt még kimondva hallani is...mond meg neki, hogy nem akartad megbántani! Nem ér annyit, hogy ti ezen vitázzatok. (mi is szoktunk)...

Na a zöldségekkel meg pont ezért vagyok gondban, inkább vegyek akkor üvegeset? Arra írva van, hogy bio...

36004. Szilvita
2010. jan. 15. 10:44

Sziasztok!

Domi megint lázas volt az éjjel kétszer is, reggelre 38,8:( Nem értem, egy napig már láztalan volt. A derekam meg odavan, nem tudom mikor jövök már rendbe, persze jó lenne, ha már nem köhögnék...akkor talán a szerencsétlen izmaim helyreállnának. Jó lesz nekiállni tornázni, tiszta vicc, hogy "egy kis" köhögéstől beállnak az izmaim...

Jaj, ébred..

36003. babyjuly
2010. jan. 15. 10:05
Na, megint nem tudtam végig visszaolvasni. :(( Remélem a többiekkel minden rendben.
36002. babyjuly (válaszként erre: 35949. - Misz)
2010. jan. 15. 10:02
Ne aggódj, szorítunk, hogy minden rendben legyen. De lehet, tényleg csk egy folt, ami elmúlik. Nekem kb. 10 éves koromig volt az oldalamon egy nagy szederszínű folt. Aztán elhalványodott, de kitapintani még mindig ki lehet. Lehet neki is ilyen?
36001. babyjuly (válaszként erre: 35952. - Agoca)
2010. jan. 15. 10:00
Én nem adok teát, mi cicizünk éjjel. Mondjuk Enikőm kis filigrán, én nem is merek neki teát adni, nehogy azzal telítődjön el, inkább szoptatom.
36000. babyjuly (válaszként erre: 35958. - Cooltim)
2010. jan. 15. 09:59
Édibaba :))
35999. babyjuly (válaszként erre: 35979. - Vizike)
2010. jan. 15. 09:56
Nálunk napi gyagyaóra van. Már kínunkban azon röhögtünk a párommal, hogy a napi 1 óra sírásnak úgy látszik meg kell lennie. Vagy napközben, vagy ha akkor nem sikerül, hát este muszáj bepótolni.
35998. babyjuly (válaszként erre: 35980. - Ducky)
2010. jan. 15. 09:55
Nekem is ment az oxitocin, mert ugye tudtuk akkor már, hogy császár lesz, és mégsem tágultam.
35997. babyjuly (válaszként erre: 35984. - Mézyke)
2010. jan. 15. 09:54
Jobbulást neked!
35996. babyjuly (válaszként erre: 35985. - Misz)
2010. jan. 15. 09:53
Na ez ismerős, kiscsaj is egy kis műszaki zseni :))
35995. babyjuly (válaszként erre: 35988. - Mézyke)
2010. jan. 15. 09:52
Nálunk sincs még egy fog sem. Annyira mondjuk nem sürgős, így is óriásit tud harapni. És ezt a tetejére jó szórakozásnak tartja....
35994. babyjuly (válaszként erre: 35989. - Szabina1984)
2010. jan. 15. 09:51

Sziasztok!

Szegény tesód, nem semmi. Remélem hamarosan megszületik ez a babóca.

35993. Marta1981
2010. jan. 15. 08:37

Jó reggelt!

Mézyke jobbulást neked!

Szabina remélem hamarosan a karjában tarthatja a tesód a kisbabáját.Az orvosok már előbb segíthettek volna, hogy gyorsan túl legyen rajta.Nagyon megható a cikked, le a kalappal előttetek.

Nálunk a cékla nem jött be, a fiam nem nagyon akarja megenni.

Misz fel a fejjel, semmi baja nem lehet a kicsi fiadnak.Bízom benne, hogy csak túlzott az orvos.

35992. cooltim
2010. jan. 15. 08:26

Jó reggelt! Bocsi, elfelejtettem előbb...

No, nem panaszkodom... kelt Vandi akkor 4 körül és most 8- kor ébresztett... :-)Jó-jó, nem az igazi, volt már sokkal jobb is, de most ez van és kész...

Hááát, nem vagyok jó passzban, az tuti. Férjemmel összezörrentünk a családi hülyeségeken és nem beszélünk szerda óta... :-( Tök jó... :-(

Egyet ért velem, ezzel nincs gond. Csak durván beszélek az anyjáról, aki egy szipirtyó és ezen megsértődött. Sajnálom, nem tudom magam tűrtőztetni és elegem lett és kiakadtam és tényleg mondtam érdekes dolgokat rá... Most meg mi veszekszünk más hibájából... :-(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook