2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
Nekem Marcell, mindent elállított egy időben. Apával tiszta profikká váltunk a visszaállításokban..muszáj volt. :)
Mert ő nem messziről nézte. Apa gépezett, odament Marcell és rácsapott a klaviatúrára, minden kicsi vagy nagy lett, meg átlátszó, meg mit tudom én milyen.. :)
Hogy hívják a rendszergazdádat?
Milán vagy Marci? :D
Sziasztok!
Nekem is szét van csúszva a napló,de ha legalul a kék sávot teljesen jobbra húzzátok akkor hozzá tudtok szólni!!!
Fildus, Leona! Exploreretek van?
Azzal nekem is rendszerint szét volt csúszva a napló (nem csak az enyém, másé is), de amióta Mozzilázok, azóta okés a dolog :)
Nálam olyan sincs.
Akkor kapd elő apát, mert a csibészek lehet átállítottak valamit. :)
Bibi, én hozzá tudtam szólni. :D
Nálam nincs elcsúszva semmi, lehet már nálatok sem?
Nekünk zenélős mikulásunk van, karácsonykor szoktuk odatenni a kis fenyőfánk mellé, vagy elé, bekapcsoljuk, és lassan jobbra balra emelgeti a mikulás a kezében lévő gyertyát, és lágy lassú kellemes dalocskát ad ki!
És az Nórinak is nagyon tetszik. :)
Én csak 1x csalódtam ebben az apróhirdetésben!
Egy hirdetőtől vettem barbies dolgokat, gondoltam én, elteszem majd Nórinak, és mikor nagyobb lesz tud velük játszani (barbie baba, hozzá kellékek meg ilyesmik!)
És mikor megkaptam a csomagot, törött dolgok voltak benne, vagy éppen hiányosak, vagy éppen szakadt dolgok!
Úgyhogy most már nagyon megválogatom, hogy mit veszek meg, először körbe érdeklődök mindent, és ha árban is megfelelő, és minőségben is, csak azt vagyok hajlandó megvenni!
Úgyhogy ez van, így jártam, ebből tanultam, hogy nem hiszek el mindent amit a kép alapján látok a hirdetett termékről!!!
Sziasztok!
Jaj ha meghallom a Karácsony szót elönti szívemet a melegség! Emlékszem a gyerekkori karácsonyokra, mennyire vártuk. :)
Nálunk is lesz díszítve a hát, igaz kívülről szerintem nem, de az ablakokat mindig körbe szoktuk tenni égőkkel, és este olyan szép mikor minden ablakon más.más színben pompázik. :)
Én is azt a jó ropogós havat várom már nagyon, hogy lehessen Nórival hóembert építeni, sajnos tavaly erre nem igazán volt lehetőségünk. :(
Nálunk is az üzletek már karácsonyi hangulatban vannak, nagyon szépek. :)
Nálunk Somogyban is nagy volt a hó. A Mikulás ünnepségre alig tudtuk letolni Nándit a babakocsival. Ő szánkózott apával, bár még nem igazán élvezte, csak ült szegénykém és nem értette, minek örül annyira anya és apa! :) Idén már biztos jobb lesz!
Már minden nap mondogatja a Télapót, ami ott csücsül a szekrény tetején (létrás, világítós).
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!