Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 februári pocakosok ide!!! fórum

2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
9882. kevian (válaszként erre: 9880. - Leona79)
2010. dec. 18. 19:32
Kipróbáltam a szánkózást hinta nélkül és tényleg frankón ül rajta. Olyan szépen egyensúlyoz, hogy az hihetetlen, nem is gondoltam volna. :)
2010. dec. 18. 15:19

Én tavaly vártam úgy, hogy bár akkor háttámlás szánkót kaptunk kölcsönben, de mivel a mi utcánk nincsen leaszfaltozva, és sok helyen hepehupás volt, és amint nem figyeltem már borult is Nóri a szánkóval!

Baja nem esett, csak nézett szegénykém, pedig lassan húztam magam mögött! :)

De idén mindenféleképpen háttámlásat akartam venni, jobb a biztonság, sajnos Nóri hajlamos arra, hogy elalszik szánkózás közben, és jó ha van háttámla!:D

Pl Tavaly is elaludt a szánkóban, nagyon aranyos volt!

Meg hát én is élvezem, ha húzhatom a hóban, aztán sokszor belőlem is előbújik még a gyerek, aztán képes vagyok rohanni is ha úgy adódik. :)

9880. Leona79 (válaszként erre: 9879. - D89d9f2f77)
2010. dec. 18. 14:29
Ha élesebb kanyart csinálunk, a srácok is ledőlnek:). Persze, nem szándékosan csináljuk, csak van, mikor megfeledkezek én is magamról a játék hevében:). Egyébként, nekem az rémlik, hogy apukám a régi "retro" bicikli ülést szerelte fel a húgomnak a szánkóra.
9879. d89d9f2f77 (válaszként erre: 9878. - Leona79)
2010. dec. 18. 14:13

hát tegnap voltunk kint és többször esett le mert egyszerűen nem hajlandó kapaszkodni.Apa gyors kötegelővel felrakta hordózót.Ki próbáljuk,de nem sok reményt fűzők hozzá hogy meg ülne benne és hogy egyáltalán nem biztos hogy bele fér az overall miatt:)

Na úgy is nemsokára ébred eszik és megyünk bandázni:)

9878. Leona79 (válaszként erre: 9876. - D89d9f2f77)
2010. dec. 18. 13:29

Ne viccelj, szerintem teljesen felesleges a háttámla! Tudnak Ők már kapaszkodni! Mi már többször voltunk kint szánkózni a srácokkal, nem hiányolták a háttámlát:)ugyan nincs is nekünk rajta. Meg egyébként is, szereltessek fel kettőt:)

Tavaly egyébként pont ez miatt nem szánkóztunk, mert még nem bírtak volna stabilan ülni a szánkón, az már más kérdés, hogy nem is volt még akkor.

9877. Mónika "Cica" (válaszként erre: 9876. - D89d9f2f77)
2010. dec. 18. 11:55

Hát azt én nem tudom neked megmondani, hogy nekünk milyen háttámla van a szánkón, mert ahogyan megvettük, úgy le is vittük a pincébe. :)

De ez már eleve hozzá van építve a szánkóhoz. :)

Egy tipp, lehet, hogy hülyeség, ha van egy ruhakosarad olyan műanyag féle, azt próbáld meg rá rögzíteni, csak most hirtelen ez jutott az eszembe. :)De mondom, lehet, hogy tényleg hülyeséget mondok. :D

2010. dec. 18. 10:40

itt is szakad:)

Csajok nektek milyen háttámla van a szánkón?

Tavaly mi kölcsönkaptunk a karfás szánkót,de idén nem akarom megint elkérni.Anyósom megígérte hogy oda adja a hintájukat hogy azt fel tudjuk rakni,de sógornőm babát vár és kell majd nekik a hinta.Nem tudom hogy mit találja ki.Esetleg van ötletetek hogy a bébi hordozót hogy fogassam fel?

2010. dec. 18. 09:13
Szakad a hó Csajok. :D :D :D
2010. dec. 17. 17:52

Sziasztok!

Tegnap Wc-t takarítottam, ma Nóri szobáját, és a mi szobánkat! :)

Holnap a fürdőszoba kezdem, aztán ha még bele fér az időmbe, akkor a konyhát is kitakarítom. :)

Hát nem is tudom mit mondjak erre az "ÚJ" iwiwre?

Elég szar lett, őszintén meg mondom!!!

Szánkózás: Ma kivittem volna Nórit, mert esett a hó, csak a mi utcánk aszfalt darabokkal lett leszórva, és bár ráesett a hó, de nem nagyon lehetett volna rajta húzni a szánkót!

De úgy hallottam holnapra még nagyobb hóesést ígértek, és ha nem fog fújni a szél, úgy ahogyan ma is fújt, akkor fürdés előtt meglepem már végre ezt a mütyürkémet egy szánkózással! :)

Mindig csak ígérgetem magamnak, hogy majd kiviszem-majd kiviszem szánkózni, de mire oda kerülnénk, vagy elolvad, vagy annyira fúj a szél, hogy félek kivinni!:(

Ráadásul ma többször is slejmet hányt szegénykém, Ádám babától sajna elkapta a megfázást, és elég nehezen veszi a levegőt, már a Ventolin pumpát is használtuk tegnap is és ma is 2x!

Sajna ez így fog menni, addig amíg ki nem lábal a megfázásból, és helyre nem jön!

De remélem most már végre sort keríthetünk a szánkózásra is holnap, csak essen jó sok hóóóóóóó! :D :D :D

9873. fildus
2010. dec. 17. 17:23
Mi a szánkót Anyukámtól fogjuk kapni Karácsonyra :-)
2010. dec. 17. 16:49

Sziasztok!

Én még sose csináltam mézeskalácsot és nem is izgatja a fantáziámat:)

iwiw,teszvesz:nagyon car lett így!Nem tudom mi hol van!!

Ma délután jól megfagyasztottam Domit.Szánkóztunk.Igaz mi főút mellett lakunk így ott nincs hó.Hát mögött van kert.Ott át bugdácsoltunk és a fölöttünk lévő utcába mentünk.Ott soha nem szokták takarítani az utat.Nem sokat voltunk kinn csak kb 45percet,de úgy meg fagytunk:)

Most nézi a Thomast meg narancsot eszik:)

9871. kevian (válaszként erre: 9870. - Andyka888)
2010. dec. 17. 15:20

Teljesen egyet értek!

Az utolsó mondatoddal meg pláne!!! :D

9870. Andyka888 (válaszként erre: 9868. - Kevian)
2010. dec. 17. 15:12
Szerintem se jó az iw,de a teszvesz még rosszabb.Az iwiw tisza fészbuk,a tesz meg tiszta vatera :( Na de ennél nagyobb bajunk sose legyen :)))
9869. Leona79 (válaszként erre: 9867. - Kohiani)
2010. dec. 17. 15:00
Én egy szódabikarbónást fogok csinálni, a szalalkálit nem szeretem.
9868. kevian (válaszként erre: 9866. - Andyka888)
2010. dec. 17. 14:39

Melyik újítás nem tetszik?

Nekem speciel az iwiw, nagyon gáz lett...

9867. kohiani
2010. dec. 17. 14:34
Pffú, csajok! Annyi mézeskalács receptet olvastam, hogy zsong a fejem tőle. Ráadásul még bizonytalanabb vagyok, mint előtte. Kell pihentetni a tésztát, nem kell?! Egyikbe kakaó is kell, másikba nem! Jó a fűszerkeverék vagy sok bele annyiféle! BRRRR
9866. Andyka888
2010. dec. 17. 14:15
Remélem a Hoxát nem akarják újítani...
9865. Leona79 (válaszként erre: 9864. - Andyka888)
2010. dec. 16. 15:32
Meglehetősen:S Nekem nem is jött üzenetem, hogy kérdeztek tőlem bármit is, pedig volt aki már vagy 3 kérdést tett fel.
9864. Andyka888 (válaszként erre: 9862. - Kevian)
2010. dec. 16. 14:31
Bizony ma ingyenes,sok sikert hozzá!Azt írják nem egyszerű a hirdetés,túl nagy a zűrzavar...
9863. Leona79 (válaszként erre: 9862. - Kevian)
2010. dec. 16. 14:29
Akkor hajrá!!!!!
9862. kevian (válaszként erre: 9860. - Leona79)
2010. dec. 16. 14:24

A teszvesz ingyenes?

Nem mondod, akkor mennem kéne hirdetni! :D

9861. Andyka888 (válaszként erre: 9860. - Leona79)
2010. dec. 16. 14:12
Onnan jövök,elment a kedvem az egésztől.Eddig ott fórumoztam de most...nagyon c@r és sajnálom a régit.Ja erre az iwiwet is újjítják,már előre félek :(
9860. Leona79
2010. dec. 16. 14:08
Húúú ez a Tesz-vesz mekkora kutyulmány lett! Mi vaterázunk is, de egyáltalnán nem találom fel magam most a Teszen. Ma ingyen lehet hírdetni rajta egyébként.
2010. dec. 15. 16:47

Sziasztok!

Túl vagyunk a kontroll vizsgálaton. :)

És szerencsére jó híreket kaptunk, azt mondta a dokinő, hogy a Pulmikortot amit reggel és este kellett használni, azt mondta nem kell használnunk!

Viszont a Ventolint továbbra is kell, főleg hogy mondtuk a dokinak, hogy csak akkor van rá szükség, ha meg van fázva, és olyankor jót tesz neki a pumpa!

Így ezt javasolta, hogy a Ventolin maradjon is meg! :)

Hamar végeztünk, sőt még 1 órával előtte már ott voltunk, és már be is hívtak minket. :)

Majd a következő kontroll vizsgálat csak 2011.04.13-a lesz, addig meg még sok időnk van. :)

Más Téma:

Én is szívesebben vagyok itthon Nórival, bár kicsit hiányzik a munka (a pörgés), de ha már tényleg megadatott, hogy 3 évig itthon lehetek vele, miért ne??? Amúgy sem sikerült a Bölcsit elintézni, így mire vissza megyek dolgozni, addigra már Nóri is oviba tud majd menni. :)

Meg nekem is van itthon bőven mit tennem-vennem, takarítás és egyéb hasonló dolgok, de élvezem csinálni. :)

Meg az, hogy így semmiről sem maradok le Nórival kapcsolatban! :)

9858. kevian (válaszként erre: 9857. - Fildus)
2010. dec. 15. 15:53

Igen!

Olyan fura azt olvasni, hogy valaki inkább visszamegy melózni, mint a gyerekével legyen. Nekem ez, akár milyen kemény is boldog időszak, ami soha nem jön vissza.

Ha a pénz miatt megy vissza, vagy félti a munkahelyét értem. De egyébként örülnünk kéne, hogy nálunk magyaroknál 3 évet adnak arra, hogy a nap 24 órájában imádjuk a gyerekeinket...

9857. fildus (válaszként erre: 9856. - Kevian)
2010. dec. 15. 14:56
Látom Te is írtál hozzá megjegyzést...
9856. kevian
2010. dec. 15. 14:50

Ezen a fórumon kiakadtam!

[link]

2010. dec. 15. 10:24

Hali Csajok!

Hogy én mekkora egy marha vagyok! :D

Még jó, hogy tegnap este előkerestem azt a papírt, amit ma kell vinni a kórházba Nóri asztmája miatt!

Tudjátok ma megyünk vissza Kontrollra!

Na és a lényeg az, hogy én és párom egész idáig 12.00 időpontra emlékeztünk, erre tegnap megkeresem a papírt, és akkor nézem, hogy 14.40-re kell a kórházba menni!

Lehet, hogy az előző kontroll időpontja volt eszünkben, mert előzőleg 12.00 kor volt az időpont, de a mostani a decemberi időpont 15-e az az a mai, és 14.40-es idővel!

Úgyhogy most tiszta zizi vagyok! :)

Most letettem aludni, remélem 12.00 kor felébred, és gyorsan megtudom ebédeltetni, és 13.00 kor elindulunk, ahhoz, hogy időben odaérjünk. :)

Sajna Nóri beteg is lett, már vagy 2 napja folyt az orra, és tegnap estére bedugult neki, és porszívóznom kellett. :(

Sajna tegnap még a kiságyát is összehányta a sok köhögés miatt! Sőt még a Ventolin pumpát is adtuk neki, hogy könnyebben kapjon levegőt!

Úgyhogy szerintem, ha ma megvizsgálja a dokinő Nórit,lehet, hogy azt fogja javasolni, hogy továbbra is használnunk kell majd reggeli-esti használattal a Pulmikortot, és továbbra is Ventolint, én szerintem!

De ma úgyis minden kiderül!

Ja a másik, mivel Nóri este szinte alig alig aludt valamit, párom áthozta a mi szobánkba, hogy kettőnk között aludjon, hát a kisasszony, hol az én hátamat, hol párom arcát rugdosta, ide-oda forgolódott, egyszóval Nórival egy ágyban lehetetlenség aludni. :D :D :D

Nem is tudom kitől örökölte ezt, hogy kapálózva alszik, meg hasonlók??? :D :D :D

Amúgy nálunk most megint esik a hó, már reggel óta, most már tényleg jó lenne kivinni szánkózni Nórit! :)

9854. kevian (válaszként erre: 9853. - Leona79)
2010. dec. 14. 14:45
Akár csak az én Marcellom!
9853. Leona79 (válaszként erre: 9851. - Dius81)
2010. dec. 14. 14:42
Ááá mi még nem vagyunk befolyásolhatók ígérettel:) Ha valamit ígérek, hogy kapsz mondjuk kis telefont mindjárt... akkor az biztos azonnal kell. Meghallja, hogy telefon, egyből kell, azonnal. Bezzeg, ha azt mondom, hogy tegyük a kis kockát a vödörbe, gyorsan, akkor az nem fontos. Rafkósak!
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook