Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! fórum

2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
5141. zsani82
2010. jan. 14. 13:54

Sziasztok lányok!!!

Drága puppi örülök neki hogy eljutott hozzád a levelem,és tudsz néha jelentekzni,bár biztos nehéz összeegyezetni a sulival,na de hamarosan te is túl leszel rajta aztán márcsak várni kell a kicsit:))

Drága britney nagyon édes vagy hogy te is benéztél hozzánk,én folyamatosan olvasom naplódat,grat az új munkahelyhez:)))és a fiad hatalmas már!!!Tudom hogy legutóbb is megjött,de ez az év is sztem babákkal teli lesz:)))

Drága wallmart nekem is magas a vérnyomásom,ami nemcsak a terhesség miatt hanem amugy is,és énis szedek rá gyogyszert,én a Dopegytet,napi 3X,az úgy ahogy rendbe teszi,de még ezzel sem megy le 140/90 alá,bár nekem ettől jóval magasabb szokott lenni,és én akkor érzem jól magam ha ennyi!!Ha érted mit akarok írni,mert ha ettől lejjebb megy,na én akkor szédülök,meg minden bajom van:((

Drága dorec na akkor már neked sem sok van már hátra a suliból,aztán lehet tárt karokkal várni a picurkát.Még én sem kezdtem hozzá a kórházi csomagnak,de szivesen várom bárki listáját viszonyításként:)))))

Drága cica,remélem a fiad már jobban van,sok gyógypuszi neki!!!ÓÓÓ de kár hogy védekeztek,na jó csak vicceltem,de nagyon várjuk már azt az időszakot mikor irod hogy na csajok élesben megy a dolog,lehet szurkolni!!:)))

Drága hope,olvastam hogy tesód visszament,de sztem hamar elfog telni ez az idő,és szülésre újra hazajön,ne aggódj!!Zsombi hogy érzi magát?Nagyon aktív ugye??

Én ma voltam megismételni a cukorterheléses vizsgálatot,mert nem lett jó két részeredmény,majd küldik postán az eredményt.

HOlnap pedig 4d_s felvételre megyünk,már alig várom!!Kiirják cd-re aztán csinálunk belőle pár másolatot a családnak!!

CSajok!Írjátok már le légyszi a kórházi csomi tartalmát hogy tudjak viszonyítani,mert én még nem kezdtem el,és legalább több szem többet lát:)))))

Köszike!!

Megyek,mert ma túrógombócra éheztem,tegnap pedig kakaós csiga volt!!Nagyon jóó lett!!!

Sok sok puszi mindenkinek!!!

5140. wallmart
2010. jan. 14. 11:09

helló lányok, jó hogy lassan többen leszünk.

sajnos a vérnyomásom nem nagyon akar helyre jönni, így most még egy másik gyógyszert is szednem kell. A védőnő is ma volt itt, mondtam neki, hogy most érzem megint magas, és megmértük 148/92 volt. Azt mondta megnézi a hétfői vizeletemet hogy minden rendben vele, és ha 150 felé megy hívjam egyből. Most megvárjuk a másik gyógyszer hatását, szóval most már kétfélét kell szednem. Jobban mondva felvolt írva mindkettő, de mivel az egyik mellett jó volt, így nem szedtem a másikat, de mostmár úgy látom el kell kezdeni.

Azt mondta mindenképpen figyeljem, mert ha magas a vérnyomásom leválhat a lepény, persze amit érezni is fogok.

Remélem helyre jön a másik gyógyszertől, így most pihenek egy kicsit hátha lejjebb megy.

írjatok még később benézek

5139. dorec
2010. jan. 14. 10:39

Sziasztok lányok, hú mennyit írtatok a napokban.Én a számvitel vizsgám miatt tűntem el, száműztem magam a gép mellől, különben nem tanultam volna rendesen. Sajnos ugye a múlt heti nem sikerült, kicsit el is kenődtem, de aztán újra neki ugrottam, tegnap volt a vizsga, ma vagy holnap lesz már eredmény. Meg kell hogy legyen, bár ugye múltkor is ezt éreztem, ennél többet már nem tudok tanulni rá. Mától gőzerővel az államvizsgára készülök, ami január 27-én lesz. Meg kell hogy legyen a számvitelem, mert képzeljétek olyan mázlim van, hogy a legjobb vizsga-bizottsághoz osztottak be, muszáj most megcsinálnom.

Látom már mindenki pakolja a kórházi csomagját, sajnos én még itt nem tartok. Most álltunk neki beszerezni mindent, január végére talán nagyjából képbe leszünk mi hiányzik még, és a szoba is elkészül mire Emma érkezik. :DD

Ajánlom minden babázónak, hogy mától a lidlibe, holnaptól meg a tescoba óriási babaruha leárazások lesznek.. Minőségre nem tudom milyenek, mi a legkisebb méretből szerzünk be még párat, mert tegnap végignéztem az eddig kapottakat, és abból van kevés. Azt úgy sem hordják sokáig és 700 Ft két bodyért szerintem nem pénz. ;)

Britney örülök, hogy te is itt vagy, meglátod nemsokára hozzád is bekopogtat majd a gólya. :)

Puppi látom még te is vizsgázol az utolsó hetekben. :D

Cica azért várjuk a fejleményeket, hátha nem volt hatásos ez a fogamzásgátlási módszer. ;)

Rexona, nekem igazán a 28-29 hét után indult be a hasam, szóval még nem vagy lekésve semmiről. :)

Wallmart,most már jobb a vérnyomásod? Nekem inkább az a bajom, hogy túl alacsony, előfordul ha sokat dolgozok, hajolgatok akkor le kell ülnöm, mert annyira lemegy, hogy majdnem elájulok. A védőnő szerint másokkal is van ilyen,ha érzem hogy fáradok akkor pihenjek. Az a gond, hogy már csak akkor érzem, mikor a szédülés rám jön.

Zsani, neked is már jó nagy a pocid. :)

Mimi, Hope-nak igaza van, én sem láttalak már október vége óta, uh kíváncsi vagyok mekkora a pocid. :)

5138. d160c9f3b0 (válaszként erre: 5134. - Wallmart)
2010. jan. 14. 09:50

jajjj drága szivem!!!

De jóóó!Annyira jó volt olvasni a soraidat!Szuper,izgulok ám mostmár érted akkor NAGYON!

Szorítok teljes szivemből lelkemből..és meglátod minden rendben megy majd!Semmit se aggódj!

Amikor beindul a szülés csak gondolj arra,hogy """holnap ilyenkorra már egy csodálatos kisfiú anyzukája leszek"""..és akkor meglátod minden szép lesz!

Tapasztalatból mondom,én is így tettem,amikor a fiam született!

Hát,korán keltem,imádok korán kelni..még a kakasok előőőtt!!!Ezen a héten betegszabin vagyok..hétfőn kezdek..undorodom a melótól..meg ilyesmi!Még küzdünk a babáért de az csaknem akar jönni!

Olyan jó titeket olvasni akik már kismamák vagytok..jó érzés olvasni a boldog soraitokat!

Nincs bennem rossz érzés ezzel kapcsolatban,én a te örömötöknek is örülök és ugy kicsit beleképzelem magam a helyetekbe..fantasztikus érzés!

Hát,mostmár sürübben jövök és szoritok nektek!

És Wallmart..ezentul rengeteget gondolok majd rád és jajjjjj annnnyira szoriiiitok!!!

2010. jan. 14. 09:20

Igen, tudom! :)

Bár én egyre inkább a túlhordásra saccolok...

Szerintem nem lesz meg 28-ig.

Az orvos meg a védőnő épp az ellenkezőját állítja

5136. wallmart
2010. jan. 14. 09:14
szia puppi drága, örülök hogy újra itt. akkor csak egy nap van hivatalosan köztünk. :-))))
2010. jan. 14. 09:06

Sziasztok!

Megkaptam wallmart és Zsani levelét is és nagyon jól esett, hogy hiányoltatok :)

Én néha olvasni be szoktam ugrani, sőt wallmart Rólad a januáriak forumán is szoktam olvasni :)

Remélem mindenkivel minden a legnagyobb rendben van, Hope, olvasom ám a naplód, szóval tudom, hogy Zsombi szépen fejlődik és te is közeledsz a végéhez...

Én jól vagyok, még hétfőig vizsgázom a fősulin, de aztán már csak Pindurka jövetelére koncentrálok. Aki január 28.-ra lett kiírva, szóval túlhordás esetén is legkésőbb max. február elején szülök.

Izgatottan várjuk, már minden készen áll az érkezésére. Apuka a legtürelmetlenebb.

Ja és a munkatársai pedig már szervezik a tejfakasztó buliját :)

5134. wallmart
2010. jan. 14. 08:43

szia britney, már próbáltalak keresni, de azt írta ki a fórum, hogy már nem vagy hoxás tag.

Egy régebbi hozzászólásnál kattintottam a nevedre.

Na mindegy jó, hogy újra köztünk vagy.

Jó korán keltél. Nem tudtál aludni?

Sajnálom, hogy még nem sikerült a béby, de ez az év biztos siker lesz.

Én sem voltam egy jó darabig, mert újítottuk a lakást, de már kész vagyunk így van több időm itt ülni, na és persze mivel még két hetem van a szülésig így, már nem is tudnék nagy dolgokat végezni.Várjuk picuri mikor jelentkezik, hogy kiakarna bújni.

Velem kapcsolatban ne olvass vissza írom neked, hogy kisfiam lesz, és jan.29.-re vagyok kiírva.

Igyekszem úgy gondolkodni a szülésről, hogy meglesz hamar, aztán remélem nem fogok sokat szenvedni.

Írj bővebben mi újság veled. puszika

5133. d160c9f3b0 (válaszként erre: 5130. - Hope_:))
2010. jan. 14. 04:23

szia csajszim!

sziasztok mindenkinek!

Hopem,örülök,hogy megirtad,hogy itt vagytok,Igérem jönni fogok ide,közétek,bár én még mindig nem vagyok kismama..de nembaj,örülök,hogy legalább nektek sikerült!

Talán az idei évben szerencsésebb leszek és megfogan végre a mi kisbabánk is!

Húúú,hát majd visszaolvasok valamennyi bejegyzést..nem mindet..mert..te jó ég,van ám!Csak már nagyon régen voltam itt,annyi mindenről le vagyok maradva..

PUSZI ÉS ÖLELÉS MINDENKINEK

5132. dj.cica (válaszként erre: 5130. - Hope_:))
2010. jan. 13. 18:34

hahaha védekeztünk elég jól:)

:):)

5131. dj.cica (válaszként erre: 5129. - Wallmart)
2010. jan. 13. 18:33

szia

volt egy jó fogamzásgátlonk a kisfiam sokat aludt köztünk:)

hát erröl mindenképpen beszélj a dokiddal,védönövel nehogy bajotok legyen belöle.

visszatérve a babatémára persze nem vetetném el haz az lenne de tutti nem az.

majd a második félévtöl akarunk probálkozni vele.

kisfiamnak most jelenleg nincs láza,de este tuti megint felmegy:(

5130. hope_:)
2010. jan. 13. 17:58

:)))))))))))))

Nagyon örülök hogy sokat írtatok !!!!!!

Rexona :) Köszönöm a pocifotót :) szépen kerekedik :) Magas vagy???? lehet azért nem tünik nagynak :) de azért aranyos pocid van már :)

Mimi!!!!! te lógsz még a pocifotóval !!! Jah vannak sajna ilyen védőnők.... az enyém gyesen van és nekem van egy pár most pfffff de némelyik??? felelőtlen szerintem néha de van akit nagyon szeretek :)

Cica :) Innen is jobbulást a kisfiadnak :) és mennyire védekeztetek ??? :D:D na jó csak viccelek :)

Wallmart itt az időőőőőő nemsokára :) azért ne idegeskedj mert csak feljebb megy..... vigyázz magadra nekem!!!!

Zsani örülök hogy itt vagy megint :) Szépek a képek jó nagy pocikád van neked is már :) és Réka is nagyon csini volt ünnepek alatt és jó sokat nőtt már a lányzó :)

Húha csajok ti már nagyon pakoljátok a korházi csomagokat!!! Én is 30 hetes leszek holnap :S lasan megkezdem én is a vissza számlálást de majd csak a 32 hetes eredmények után majd lassan elkezdek pakolni :) én is én valahogy úgy érzem zsombi bent marad végig a módosított dátumunk az csak március 30. szóval van időnk :)

Wallmart én is próbálom egy ideje össze szedni a csajokat :) van egy két jó hír is de remélem majd személyesen megírják a csajok hogy alakulnak a dolgaik :)

Sajnos Tencsikét nem sikerült elérnem a Hoxán kívűl sem :( csak remélem hogy minden de minden rendben van vele!!!!!

5129. wallmart (válaszként erre: 5127. - Dj.cica)
2010. jan. 13. 17:42

szia cica drága, remélem a kisfiad hamar meggyógyul.

ne idegeskedj, mert az nem tesz jót.

szóval késik már két napja? Tudod azt szokták mondani a baba akkor jön amikor ő akar. Lehet most akar jönni? Ha terhes lennél megtartanátok ugye? Végül is ebben az évben terveztétek a kistesót ha jól emlékszem.

Most pedig én vagyok egy kicsit nyugtalan, mert tegnap óta nem akar a vérnyomásom helyre jönni.

135 alá már nem is megy. Ez előbb is mértem 145/88 volt. Pedig ma voltam a dokinál és elfelejtettem neki mondani. De holnap jön a védőnő mindenképp szólok neki erről, még mérem este is meg holnap is. Ja és persze gyógyszer mellett. Remélem helyre áll, nem szeretnék befeküdni, mert azt hallottam, hogy ezzel már simán befektetik az embert.

írjatok, még később benézek

5128. mimi08
2010. jan. 13. 16:21

Sziasztok!

Én ma védőnőnél voltam, de nem mért has körfogatot, és szívhangot sem hallgattunk. :-( Eléggé siettem, ezért nem kérdeztem rá, hogy most akkor miért nem, vagy mi van... de azért érdekes. Amin kicsit felhúztam magam, hogy csomó minden miatt nem szól időben. Elvileg már a 34. hét elejétől írnom kellett volna a kiskönyv hátuljába, hogy mikor mennyit mozog a kis manóka. A másik dolog, hogy minden hónap közepén szerveznek náluk egy felkészítő tanfolyamot ehhez a légzés figyelőhöz, és a januári pont ma (illetve most) van du. 4-től. A következő jövő hónap közepén lesz, na én 19-e körül fogok ugye szülni. Nem tudott volna erről korábban szólni? Akkor esetleg tudom a mai napomat már úgy intézni, hogy elmenjek. Én folyton így járok! Múltkor a vérvételre is elfelejtett beutalót adni, én kérdeztem rá...

Szóval holnap ultrahang, de majd otthon mérek pocakot is, aztán megírom mindkettő eredményét.

Puszi nektek!

5127. dj.cica (válaszként erre: 5126. - Wallmart)
2010. jan. 13. 14:31

sziasztok itt vagyok.Sajna beteg a kisfiam tegnap délután belázasodott az oviban:(

hörgö és mandulagyulladása van.Egész éjjel lázas volt 39 fok körüli értékkel,ha le is ment nagyon nehezen.Most délelött nem volt lázas,de egykor ismét felszökött neki 39 fokra most alszik és izzad a takaró alatt.remélem a lázcsillapito leviszi neki:(

én meg amilyen fáradt voltam délelött a nem alvás miatt úgy nem tudok most aludni vele:(

Wallmarkt tényleg nincs sok már hátra nektek:)most eszembe jutott amikor még az elején mondtad hogy sikerült,és most meg lassan kint is lesz a drága.A többieknek is jó gyorsan telik az idö.Nekem meg késik a menszim már két napja,de szerintem az idegtöl.Baba nem lehet mert védekezünk.Már érzem hogy meg akar jönni de az istenért sem jön.

na megyek meglesem a fiamat

5126. wallmart
2010. jan. 13. 13:31

na megjöttem ultrahangról,minden rendben van, már jó nagy az én kis drágám.

Itt vannak a méretei:

BPD: 92 mm

OFD: 110 mm

AC: 336 mm

FL: 70 mm

viszont, ezekről a rövidítésekről sajnos nem sok infót találtam, ha tudjátok mit jelent megírnátok nekem?

ACM RI: 0,80 Aortában RI: 0,83 Cl: 1,03

Magzatvíz mennyiségem átlagos, nem meszes a lepényem sem, és fejvégű a kis drága.

Mondta, a doki hogy türelem, mert egyenlőre semmi jel hogy hamarabb jönne, mert minden eredmény tökéletes.

Na ennyi.

Most lepihenek, később benézek.

5125. wallmart (válaszként erre: 5123. - Zsani82)
2010. jan. 13. 13:24

kakaóstekercs jöhet!!!

nyami

5124. zsani82
2010. jan. 13. 11:44

Tettem fel néhány friss képet,aki gondolja nézze meg nyugodtan!!

Na mostmár tényleg megyek főzni!!

Pusziiiii♥♥♥♥ ♥♥♥♥

5123. zsani82
2010. jan. 13. 11:10

Sziasztok lányok!

Na megjöttem a védőnőtől elvittem neki a cukorterheléses eredményemet,mert láttam hogy két érték nem jó,de ezt már lejjebb irtam,és megkell ismételnem,ugyhogy holnap megyek is,mert megkaptam a beutalót!

Pénteken pedig 4Dre megyünk hát mit mondjak azt már jobban várom:)))))Ebben az évben még nem is láttam a kicsimet!

Lányok én még mostsem kezdtem hozzá a kórházi csominak,de lassan már annak is neki kell állnom.

Nagyon sajnálom hogy a többiek igy eltüntek,de remélem hogy wallmart összetudja szedni a kis csapatot.

Amugy még mindig panaszmentes vagyok,de bővebben irtam a 5115 hsz-ben.

Megyek főzök egy kis rakott krumplit,meg megkivántam a kakaós csigát,azt is sütök egy kis adagot.

Mindenkinek szép napot,amint tudok jövök!!

5122. wallmart
2010. jan. 13. 09:53

ismét, egy kicsit megpróbálom összeszedni a többieket, írtam privit, iccikének, cikának, puppinak, vesszőcskének.

Britney már nem hoxás tag, nem tudom mi lehet vele. kicsibeus, müzmüz, beuska, tencsike, várunk titeket is, ha erre jártok feltétlenül írjatok mi van veletek.

Ma megyek UH-ra, valószínű, hogy az utolsó, remélem minden rendben lesz, már várom, hogy lássam pocaklakót, utoljára 7 hete láttam.

Nem tudom, még mindig az az érzésem, hogy hamarabb jön, így már reggel fél héttől elkezdtem kitakarítani, és rendezkedni, hogy rendben hagyjam itt a lakást ha menni kell. Tényleg igaz ez a fészekrakás az utolsó hetekre, legalábbis nálam bejön, mert állandóan pakolászok, még ilyen rend sem volt sose esküszöm.

A januári babavárók fórumján azt mondják a lányok, hogy ha ilyen pakolós hangulatod van, akkor tuti, hogy hamarosan szülés lesz. Hát kíváncsi vagyok.

Írjatok puszi

5121. wallmart (válaszként erre: 5118. - -!Maya!-)
2010. jan. 13. 09:33

igaz maya, látod erre nem is gondoltam. tiszta süsü vagyok.

mimi kedves akkor most kb. 32. héten jársz ha jól számoltam?

rexona várjuk a további képeket.

cica, dorec, zsani és a többiek?

merre vagytok?

ragotával vajon mi lehet?

5120. rexona (válaszként erre: 5108. - Hope_:))
2010. jan. 12. 22:07

Hope!

Kívánságod teljesítve!

Ez a kép a múlt héten készült.

Akkor 26 hetes voltam.

Nincs nagy hasam. Sokan még mindig nem veszik észre a terhességem.

Lehet, nekem, csak most fog beindulni a hasnövekedés rekordsebességgel? :-)

Bár ez nekem előnyös így.

5119. rexona (válaszként erre: 5109. - -!Maya!-)
2010. jan. 12. 22:00
Most 27. hét.
5118. -!Maya!- (válaszként erre: 5113. - Wallmart)
2010. jan. 12. 21:17

Drága Wallmart ez a táblázat, amiről írsz a januári babások táblázata. Én márciusban fogok szülni és én abban vagyok benne. Minden hónapnak megvan a maga táblázata.

[link]

Puszilok mindenkit:)))

5117. mimi08
2010. jan. 12. 15:43

Tegnap nagyjából én is készen lettem a kórházi csomaggal, majd még egyszer átnézem, mi hiányzik még a listáról, de szerintem talán semmi.

Megérkezett a babakocsi is, bár a baba szobában még folyamatosan száradnak a plédek, ágyneműk, pelenkák...

Hát lányok...most már tényleg bármelyik pillanatban beindulhat a szülési dömping! Bár én még annyira nem fogtam fel, hogy hamarosan szülni fogok!

5116. wallmart
2010. jan. 12. 13:53

szia zsani drága, jó hogy itt vagy te is. hát tényleg már senkinek sincs sok vissza, azt hiszem márciusig mindenki babázni fog.

most kászálódtam ki az ágyból, egész délelőtt feküdtem, picit aludtam, jó volt nagyon.

Igyekszem sokat pihenni most már, mivel decemberben még pörögtünk a lakásfelújítással, és az utána való rendrakással, takarítással, de végre kész van, így pocaklakónk már jöhet a szép új szobájába.

Kórházi csomag kész!!!

Most már csak várunk, hogy mikor lesz a nagy nap, akkor 29.-én ahogy mondták, vagy netán hamarabb, talán később? Majd kiderül.

Így pihenek amíg lehet, mert utána már biztos nem fogok fél napokat az ágyban tölteni azt hiszem, de azt már most megfogadtam, hogy ha meglesz babó, és aludni fog nappal én is próbálok majd vele együtt pihenni. Na most mentem ebédelni, még jövök. pusz

5115. zsani82
2010. jan. 12. 11:33

Sziasztok lányok!

Ahogy visszaolvastam örömmel olvasom hogy mindenki jól van,kivéve annyit hogy már alig birjátok a pocakot:))))

Hát mit mondjak tényleg nagyon telik az idő!!!

Én pénteken leszek 31 hetes!És ha ez a gyerkőc is 38 hétre jön mint Réka akkor nekem sincs sok már hátra,na meg amugy se sok van hátra!

MÉg nem kezdtem el a kórházi csomag összeállítását,csak fejben van meg hogy mi kell,majd összekell még pakolnom!

Én jól vagyok,megjött a vér-vizelet eredményem van közte két adat ami nem jó,szerdán viszem védőnőhöz bemutatni,az egyik nem éri el a minimum értéket sem,a másik, a vörösvértest meg nagyon sok van a szervezetben...de ez Rékánál is igy volt,emiatt nem is nagyon aggódom.

Pénteken megyünk 4D felvételre,íratunk ki Dvdre,már nagyon várom hogy újra láthassam!!

Amugy panaszaim nem nagyon vannak,semmi vizesedés,rosszullét,csak hát nekem is az alvás ami nehézkes már,és mindig akkor aktív mikor már aludnánk,és nekem sok idő míg eltudok aludni,napközben meg teljesen leköt Réka,állandóan sétálni,játszani vele,szóval nem vagyok elhanyagolva mozgás téren!!:)))

De már nagyon várom hogy túllegyünk rajta,és itthon legyünk már!!

Jaa és a baba még mindig faros,és nagyon kellemetlen mikor lent rugdos,mintha már kint lenne a lába:((,és mint olvastam Dorecnak és mayának is,nagyon remélem hogy megfordul,mert szó szerint a hátam közepe nem kívánja a császárt!!!

MÁr apa is intézi a szabadságokat,és most többet vállal be,hogy szülés előtt is itthon tudjon lenni,meg aztán szülés után is hogy tudjon ügyeket intézni a babának,mert nem sok idő van rá,szülés után max.4o nappal elkell neki indítani minden hivatalos papírt!És tudom hogy Rékánál is milyen nagy cécó volt,meg utánajárás!!

Megyek főzök,majd duán még visszajövök!!!

Puszikaaa!!♥♥♥♥♥♥

5114. wallmart
2010. jan. 12. 07:50

na még később jövök, most lepihizek eléggé fáj a derekam.

írjatok

5113. wallmart
2010. jan. 12. 07:47

[link]

itt van a presike táblázata, nem iratjátok bele magatokat? jó néha onnan nézni, hogy kinek mikor van itt az idő.

5112. wallmart
2010. jan. 12. 07:45

helló lányok, újra itt.

Holnap kell mennem UH-ra, kíváncsi vagyok mit fog a doki mondani. Utoljára 31 hetesen voltam.

Holnap pedig már betöltöm a 38. hetet.

Maya drága még a neveken variálunk vagy Ádám lesz, vagy Tamás. De azt mondta a védőnő, hogy hiába tudjuk milyen nemű lesz a gyerek a szülés előtt kérnek egy lány nevet is /a mi esetünkben/.

Abból három is van, az Anna, a Zita, és az Alíz.

De gondolom erre nem lesz szükség, hiszen lehetett látni a kis kukiját az én drágámnak.

Nekem már elég hamar megfordult pocaklakó, most néztem meg pontosan már a 23. héten fejvégű volt.

Bár múlt héten /gondolom a front miatt/ nagyon sokat mocorgott ami nem volt kellemes, remélem nem fordult vissza, mert jobb lenne rendesen megszülni mint császárral, nem szeretném ha felvagdosnának. Bár erről másnak megoszlik a véleménye, van aki pedig azt szeretné.

De holnap bővebbet tudok írni az UH után. 12-re kell mennem.

❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook