Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! fórum

2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
5651. anett0731 (válaszként erre: 5648. - Rexona)
2010. márc. 3. 12:01

Sziasztok!

Én nagyon új vagyok itt. Csatlakozhatok?

Mi is hamarosan babát szeretnénk a párommal. Most épp az arra felé vezető utat tapossuk ki. Volt egy kis hormonzavarom, de már úgy tűnik, hogy minden oké.

Kedves Rexona! Személy szerint nekem azok a nevek tetszenek amelyek jól összehangzanak a vezetéknévhez. A te esetedben pl. V vagy A -betüvek kezdődő neveket keresgélnék jav: Vida Viktória vagy Vida Anita, vagy ilyesmi.

De persze mindenki ahogy saját maga érzi.

5650. -!Maya!- (válaszként erre: 5648. - Rexona)
2010. márc. 3. 11:52

Szia:)

Ahogy láttam leírva a vezeték nevet, egyből az Erna jutott az eszembe, mert van egy ismerősöm, őt úgy hívják, hogy VODA ERNA. Szerintem aranyos, nem túl hétköznapi és rövid, frappáns nevecske.

5649. müzmüz (válaszként erre: 5648. - Rexona)
2010. márc. 3. 11:34
Nálunk lánynévnek sláger a Tünde, Zsófi, Zita. Nem túl különleges, de szép hangzású, és a Zsófi kivételével talán nem lesz belőle fél tucat az oviban, suliban:-)
5648. rexona
2010. márc. 2. 21:46

Sziasztok!

Ma voltam "utoljára" dolgozni!

Annyira aranyosak voltak. Csináltak nekem a nap végén egy meglepi, titkos búcsúköszöntést.

Szó szerint az egyik szemem sír, a másik nevet.

Na, de lehet mostmár a ti segítségeteket is kérném. Ha lenne kedvetek hozzá.

Képzeljétek még nem sikerült nevet találnunk a lánykánknak.

Lehet ez furcsán hangzik, meg már kicsit ciki is, de nem jön az ihlet.

A családból nem kapja másnak a nevét, úgyhogy az kilőve. Nekem az egyszerűbb, hordható nevek tetszenek.

Ha esetleg ti is tudtok 1-2 szép lánynevet és leírnátok , megköszönném!

A vezetéknév: Vida

Viszont olvasom, hogy még jól van mindenki, nem született újabb baba!

Na, de mindjárt beindul a babaszületés. Lassan mindenki kórházba költözik! :-)

5647. hope_:) (válaszként erre: 5646. - Dorec)
2010. márc. 2. 12:01

ooooooo ilyet nem is láttam még....

De amúgy nem tudom hogy most milyen a mi korházunk.... mert 1 éve kb átköltözött a szülészet és teljesen fel van újítva azóta van rooming in is ...

meg csak a szülésfelkészítővel egyben van korházlátogatás de mindíg elmaradt mert nem voltak elegen....

Nagyon édes rólatok az a kép amit utoljára raktál fel az iwiw-en :)

5646. dorec (válaszként erre: 5644. - Hope_:))
2010. márc. 2. 11:50
én ha újraszülhetnék most akkor nem szombathelyen szülnék, de még frissek az élmények lehet azért. Szombathelyen úgy van, hogy az ágy mellett egy kis dobozba áthúzhatod a Babát magadhoz és ha végeztél áttolhatod a csecsemősszobába. De igazából a rossz benne, hogy a csecsemőszobába van kb 6 baba, aki szinkroban sír, és emiatt pl én semmit nem aludtam míg benn voltam.
5645. müzmüz (válaszként erre: 5643. - Hope_:))
2010. márc. 2. 10:07
Nekünk mindegy. Inkább csak egyre kíváncsibb vagyok:-) Egy kis mappában tartom a papírokat, és zöldet vettem, Micimackósat, mert nem szeretném beskatulyázni szegényt rózsaszínre vagy kékre:-) Még neveken sem gondolkodtunk igazán, majd pár hét múlva, ha már tudjuk. Persze csak ha megmutatja magát:-)
5644. hope_:)
2010. márc. 1. 19:36

Hogy vagytok????

Mindenki rendben van Mamák babák kismamák???

Dorec Mimi ti milyen szobában voltatok??

Mi a véleményetek a rooming in-ről????

5643. hope_:) (válaszként erre: 5642. - Hope_:))
2010. márc. 1. 19:35
Tényleg kisfiút vagy kislányt szeretnétek jobban vagy mindegy????
5642. hope_:) (válaszként erre: 5639. - Müzmüz)
2010. márc. 1. 19:34

Ez jó hír Müzmüz :)

Jobb hogy a munkatársak is tudják :) biztosan jobban odafigyelnek rád :)

5641. mimi08 (válaszként erre: 5616. - 0b70c81da0)
2010. márc. 1. 17:41
te jókor hívtál, meg rád különben sem tudnék haragudni:)
5640. mimi08
2010. márc. 1. 17:40
Hatalmas gratuláció és millió puszi Zsaninak és a kisfiának!
5639. müzmüz
2010. márc. 1. 13:48

Zsani, gratula a kis Andrásnak. Sok egészséget és boldogságot nektek:-)

A kismamáknak kitartás, eljön a ti időtök is:-)

Mi a hétvégén bejelentettük az örömhírt párom nagyszüleinek, és megmutattuk a DVD-t is. Nagyon boldogok voltak. Ma bejelentettem itt bent is pár embernek, a többiek meg majd pletykákból megtudják:-) Állítólag sugárzok a boldogságtól, és úgy is érzem magam:-) Most minden szép és rózsaszín:-) Vagy kék???:-)

5638. rexona (válaszként erre: 5637. - Garfield6)
2010. febr. 28. 21:28

Szia.

Sajnos ezt nem lehet tudni előre. Annak idején mi is éreztünk mindenfélét, mert nagyon szerettünk volna babát.

Igazából a legtutibb érzés az, amikor várod a menstruációd, enyhén görcsöl a hasad, meg úgy érzed, hogy mindjárt megjön. DE MÉGSEM JÖN!

Amúgy sok szerencsét a próbálkozáshoz!!

Látom mindenki a szobát alakítja. Mi is. Több-kevesebb sikerrel. A festőnk nem épp a legszebb munkát végezte! :-( Na, nincs vész, de látunk kisebb hibákat!

Meg megrendeltük a bútort. Az még kb. 3 hét mire megjön.

Gratula, Zsani!!!!!!!!

5637. garfield6
2010. febr. 28. 16:54
Sziasztok csajok!Mi több mint másfél hete kezdtünk el próbálkozni a párommal:) És ma egész nap olyan fura a hasam, néha beleszúr, néha meg olyan nem görcsöt, de valami hasonlót érzek.Szóval olyan furát:) menzimig még bőven van 2 hetem, szóval nem hiszem, hogy azt érzem.Szerintetek ez jelenthet valamit?vagy csak képzelődöm?:)
5636. hope_:)
2010. febr. 28. 16:44

Halihó :)

Remlem jól van mindenki :)

Mi is pakoltunk fútunk-faragtunk egész nap :)

meg 2 órára a sárba is beragadtunk :S

De lassan minden készen van Zsombi fogadására :)

Zsaniék jól vannak és úgy néz ki kedden már jöhetnek haza :)

5635. -!Maya!-
2010. febr. 28. 11:20

Sziasztok:)

Tegnap nem tudtam még csak felnézni sem, mert megjött a számítógép asztal, aztán teljes volt a rumli, na meg Csabi újra telepítette a gépet.

Gratulálok Zsanikám:) Sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek!!!

5634. dj.cica (válaszként erre: 5629. - Hope_:))
2010. febr. 27. 19:14

gratula nekik:)

jöttök ám sorban:)

5633. hope_:) (válaszként erre: 5632. - Dorec)
2010. febr. 27. 11:57

Ez nagyon jó :)

Örülök hogy azért megy a szopizás :) ügyesek vagytok :)

5632. dorec
2010. febr. 27. 11:14
Szia, tegnap óta bevezettük, hogy lefejem mindig előre a mennyiséget, így látom hogy mennyit eszik pontosan, én is nyugodtabb vagyok, ahogy látom ő is. Aztán ha még kívánja a cicit kap azt is, de úgy nagyon nem ment sajnos. :) Ma nagyon jó kislány, egy csomó házimunkát meg tudtam már csinálni, remélem délután is ilyen lesz :)
5631. hope_:) (válaszként erre: 5630. - Dorec)
2010. febr. 27. 11:04

Szia Dorec :)

Hát még előttem van Maya is de szerintem nincsen sok hátra nekem sem :)

Hogy vagytok??? Javúl az etetés Emmával???

5630. dorec
2010. febr. 27. 10:39
jajj de jó hír! Gratula neki! Na Hope most már te jössz lassan :)
5629. hope_:)
2010. febr. 27. 07:45

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Reggelt Csajok :)

Azért jöttem ilyen korán mert nagyon jóóóó hírta kaptam :)

Zsani üzent :)

Ma reggel megszületett Zsani kisfia András :)

4 óra 50 perc 3000g 50cm és 37-ik hétre érkezett.

Jól vannak mind a ketten :)

Zsani mindenkit puszil :)

5628. hope_:) (válaszként erre: 5620. - Zsani82)
2010. febr. 26. 17:28

hahó Zsanikám :)

Megnéztem hogy áll a Hold :D:D:D

Növő-hold van már 94%-os holnap telihold és ilyenkor tudod sokan szűlnek :):):) sok kismamit megvisel a növő és a telihold én pl este 4 órát aludtam :(.....

Kitartáááááás :)

5627. -!Maya!- (válaszként erre: 5625. - Hope_:))
2010. febr. 26. 17:25

Én is így gondolom. Na meg már nem is szívesen találkozom vele. Valahogy megutáltam, na, de ha befárad, mert ugye én nem fogom hívni, majd a szülésznő, akkor nála szülök, ha meg nem jön be, akkor marad az ügyeletes. Szerencséje akkor van, ha épp ügyelni fog. De már másoktól is hallottam, hogy nagyon hangulatember, de szülésnél nagyon ott van. Majd elválik mi lesz.

Váltani meg már képtelenség, két héttel szülés előtt. Csak nem szeretném, hogy ha egy másik dokinál is kell szülnöm, hogy úgy bánjanak velem, mint az utolsóval.

Na de mindegy. Valahogy mindig kifogom az ilyeneket. Ehhez nagy szerencsém van:D

5626. hope_:) (válaszként erre: 5624. - Rexona)
2010. febr. 26. 17:25

Szia :)

Örülök hogy te is jól vagy :)

Biztos fura lesz hogy nem kell menned dolgozni nekem is az volt de majd eltelik az idő a készülődéssel meg hetente CTG vagy NST-re járni :)

Én sem szedek vitamint néha még decemberben az influenzás időszakba akkor szedtem elevitet de nem minden nap azóta meg Magne B6-ot ha keményedett a pocim de mostmár azt sem vége van egy hete a keményedős időszaknak is...

5625. hope_:) (válaszként erre: 5623. - -!Maya!-)
2010. febr. 26. 17:15

Nagyon sajnálom Maya hogy ilyen idióta a dokid és nem figyel rád rendesen :(

Ha már egyszer felkérted igazán figyelhetne rád!!!

Kitartááás :)

Lehet jobb is ha nem is nála szűlsz hanem aki ügyeletben lesz mert meg sem érdemelné hogy fizes neki!!

5624. rexona
2010. febr. 26. 15:51

Sziasztok!

Én hétfőtől kezdem meg a 34.hetet.

Eddig nemis látszódott a terhességem, de 2 hete!!! meg most! Úgy érzem szétrobbanok. Nekem most nőtt meg a hasam nagyon. Főleg étkezések után rossz.

És mi lesz még?

Még keddig dolgozom. Utána vége. Egyébként borzasztó rossz otthagyni a munkahelyem. Persze megvan az értelme, meg el leszek foglalva, de negyon bele vagyok betegedve, hogy nem megyek többet szerdától.

Hát ez van.

A lakásunk mindenféle túlzás nélkül "romokban" áll. Itt a festő, és szanaszét minden. Ráadásul nem száradnak a falak! Meg a tapéta is ráncos még! Pedig már kikellett volna simulnia.

Én nem is tudom, hogy mikor végzünk, egyáltalán sikerül-e szépre megcsinálni.

Ti szedtek még vitaminokat? Ugyanis én már hetek óta nem. Csak úgy leálltam róla. Nemtudom miért.

Meg elég össze-vissza eszek. Hasam kőkemény.

Még pár hét és szinte átalakul a fórum, babás fórummá!

Persze reméljük a próbálkozók is sikerrel fognak járni!

5623. -!Maya!- (válaszként erre: 5622. - Hope_:))
2010. febr. 26. 15:19
Engem a dokim vagy nem is tudom, hogy a dokim, már nem vizsgált meg több, mint egy hónapja. Fogalmam sincs, hogy hányadán állok méhszáj, méhnyak ügyileg:( Csak megnézi az NST-t és kiírja, hogy mikor menjek legközelebb és ennyi. Pedig én már nagyon kíváncsi lennék. Hiába nem érzek semmi különöset, de jó lenne, ha tudnék valamit. Már magánra nem kell többet mennem, így szerintem nem is lesz vizsgálat szülésig:( Nekem nem volt kenetvétel sem. Na de biztos tudja, hogy mit csinál, vagyis nagyon remélem.
5622. hope_:) (válaszként erre: 5621. - -!Maya!-)
2010. febr. 26. 15:00

Szia :)

Igen szerintem még egyben leszünk egy darabig :)

Mi szerdán megyünk megint CTG-re :) aztán ha semmi akkor 12-én 38. hetes UH meg méhnyak+száj vizsgálat... nekem az sincs még megrövidűlve szóval Zsombor is jól elvan :)

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook