2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én nagyon új vagyok itt. Csatlakozhatok?
Mi is hamarosan babát szeretnénk a párommal. Most épp az arra felé vezető utat tapossuk ki. Volt egy kis hormonzavarom, de már úgy tűnik, hogy minden oké.
Kedves Rexona! Személy szerint nekem azok a nevek tetszenek amelyek jól összehangzanak a vezetéknévhez. A te esetedben pl. V vagy A -betüvek kezdődő neveket keresgélnék jav: Vida Viktória vagy Vida Anita, vagy ilyesmi.
De persze mindenki ahogy saját maga érzi.
Szia:)
Ahogy láttam leírva a vezeték nevet, egyből az Erna jutott az eszembe, mert van egy ismerősöm, őt úgy hívják, hogy VODA ERNA. Szerintem aranyos, nem túl hétköznapi és rövid, frappáns nevecske.
Sziasztok!
Ma voltam "utoljára" dolgozni!
Annyira aranyosak voltak. Csináltak nekem a nap végén egy meglepi, titkos búcsúköszöntést.
Szó szerint az egyik szemem sír, a másik nevet.
Na, de lehet mostmár a ti segítségeteket is kérném. Ha lenne kedvetek hozzá.
Képzeljétek még nem sikerült nevet találnunk a lánykánknak.
Lehet ez furcsán hangzik, meg már kicsit ciki is, de nem jön az ihlet.
A családból nem kapja másnak a nevét, úgyhogy az kilőve. Nekem az egyszerűbb, hordható nevek tetszenek.
Ha esetleg ti is tudtok 1-2 szép lánynevet és leírnátok , megköszönném!
A vezetéknév: Vida
Viszont olvasom, hogy még jól van mindenki, nem született újabb baba!
Na, de mindjárt beindul a babaszületés. Lassan mindenki kórházba költözik! :-)
ooooooo ilyet nem is láttam még....
De amúgy nem tudom hogy most milyen a mi korházunk.... mert 1 éve kb átköltözött a szülészet és teljesen fel van újítva azóta van rooming in is ...
meg csak a szülésfelkészítővel egyben van korházlátogatás de mindíg elmaradt mert nem voltak elegen....
Nagyon édes rólatok az a kép amit utoljára raktál fel az iwiw-en :)
Hogy vagytok????
Mindenki rendben van Mamák babák kismamák???
Dorec Mimi ti milyen szobában voltatok??
Mi a véleményetek a rooming in-ről????
Ez jó hír Müzmüz :)
Jobb hogy a munkatársak is tudják :) biztosan jobban odafigyelnek rád :)
Zsani, gratula a kis Andrásnak. Sok egészséget és boldogságot nektek:-)
A kismamáknak kitartás, eljön a ti időtök is:-)
Mi a hétvégén bejelentettük az örömhírt párom nagyszüleinek, és megmutattuk a DVD-t is. Nagyon boldogok voltak. Ma bejelentettem itt bent is pár embernek, a többiek meg majd pletykákból megtudják:-) Állítólag sugárzok a boldogságtól, és úgy is érzem magam:-) Most minden szép és rózsaszín:-) Vagy kék???:-)
Szia.
Sajnos ezt nem lehet tudni előre. Annak idején mi is éreztünk mindenfélét, mert nagyon szerettünk volna babát.
Igazából a legtutibb érzés az, amikor várod a menstruációd, enyhén görcsöl a hasad, meg úgy érzed, hogy mindjárt megjön. DE MÉGSEM JÖN!
Amúgy sok szerencsét a próbálkozáshoz!!
Látom mindenki a szobát alakítja. Mi is. Több-kevesebb sikerrel. A festőnk nem épp a legszebb munkát végezte! :-( Na, nincs vész, de látunk kisebb hibákat!
Meg megrendeltük a bútort. Az még kb. 3 hét mire megjön.
Gratula, Zsani!!!!!!!!
Halihó :)
Remlem jól van mindenki :)
Mi is pakoltunk fútunk-faragtunk egész nap :)
meg 2 órára a sárba is beragadtunk :S
De lassan minden készen van Zsombi fogadására :)
Zsaniék jól vannak és úgy néz ki kedden már jöhetnek haza :)
Sziasztok:)
Tegnap nem tudtam még csak felnézni sem, mert megjött a számítógép asztal, aztán teljes volt a rumli, na meg Csabi újra telepítette a gépet.
Gratulálok Zsanikám:) Sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek!!!
gratula nekik:)
jöttök ám sorban:)
Ez nagyon jó :)
Örülök hogy azért megy a szopizás :) ügyesek vagytok :)
Szia Dorec :)
Hát még előttem van Maya is de szerintem nincsen sok hátra nekem sem :)
Hogy vagytok??? Javúl az etetés Emmával???
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Reggelt Csajok :)
Azért jöttem ilyen korán mert nagyon jóóóó hírta kaptam :)
Zsani üzent :)
Ma reggel megszületett Zsani kisfia András :)
4 óra 50 perc 3000g 50cm és 37-ik hétre érkezett.
Jól vannak mind a ketten :)
Zsani mindenkit puszil :)
hahó Zsanikám :)
Megnéztem hogy áll a Hold :D:D:D
Növő-hold van már 94%-os holnap telihold és ilyenkor tudod sokan szűlnek :):):) sok kismamit megvisel a növő és a telihold én pl este 4 órát aludtam :(.....
Kitartáááááás :)
Én is így gondolom. Na meg már nem is szívesen találkozom vele. Valahogy megutáltam, na, de ha befárad, mert ugye én nem fogom hívni, majd a szülésznő, akkor nála szülök, ha meg nem jön be, akkor marad az ügyeletes. Szerencséje akkor van, ha épp ügyelni fog. De már másoktól is hallottam, hogy nagyon hangulatember, de szülésnél nagyon ott van. Majd elválik mi lesz.
Váltani meg már képtelenség, két héttel szülés előtt. Csak nem szeretném, hogy ha egy másik dokinál is kell szülnöm, hogy úgy bánjanak velem, mint az utolsóval.
Na de mindegy. Valahogy mindig kifogom az ilyeneket. Ehhez nagy szerencsém van:D
Szia :)
Örülök hogy te is jól vagy :)
Biztos fura lesz hogy nem kell menned dolgozni nekem is az volt de majd eltelik az idő a készülődéssel meg hetente CTG vagy NST-re járni :)
Én sem szedek vitamint néha még decemberben az influenzás időszakba akkor szedtem elevitet de nem minden nap azóta meg Magne B6-ot ha keményedett a pocim de mostmár azt sem vége van egy hete a keményedős időszaknak is...
Nagyon sajnálom Maya hogy ilyen idióta a dokid és nem figyel rád rendesen :(
Ha már egyszer felkérted igazán figyelhetne rád!!!
Kitartááás :)
Lehet jobb is ha nem is nála szűlsz hanem aki ügyeletben lesz mert meg sem érdemelné hogy fizes neki!!
Sziasztok!
Én hétfőtől kezdem meg a 34.hetet.
Eddig nemis látszódott a terhességem, de 2 hete!!! meg most! Úgy érzem szétrobbanok. Nekem most nőtt meg a hasam nagyon. Főleg étkezések után rossz.
És mi lesz még?
Még keddig dolgozom. Utána vége. Egyébként borzasztó rossz otthagyni a munkahelyem. Persze megvan az értelme, meg el leszek foglalva, de negyon bele vagyok betegedve, hogy nem megyek többet szerdától.
Hát ez van.
A lakásunk mindenféle túlzás nélkül "romokban" áll. Itt a festő, és szanaszét minden. Ráadásul nem száradnak a falak! Meg a tapéta is ráncos még! Pedig már kikellett volna simulnia.
Én nem is tudom, hogy mikor végzünk, egyáltalán sikerül-e szépre megcsinálni.
Ti szedtek még vitaminokat? Ugyanis én már hetek óta nem. Csak úgy leálltam róla. Nemtudom miért.
Meg elég össze-vissza eszek. Hasam kőkemény.
Még pár hét és szinte átalakul a fórum, babás fórummá!
Persze reméljük a próbálkozók is sikerrel fognak járni!
Szia :)
Igen szerintem még egyben leszünk egy darabig :)
Mi szerdán megyünk megint CTG-re :) aztán ha semmi akkor 12-én 38. hetes UH meg méhnyak+száj vizsgálat... nekem az sincs még megrövidűlve szóval Zsombor is jól elvan :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2012 február - indul a babaprojekt :)
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!