2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
szia kitty :)
Hogy vagy????
Még vissza jöttem egy kicsit mert olyan ritka amikor tudunk beszélgetni :)))
Te nem raksz fel képer???
Ma én is csatlakoztam :)
Igen remélem a május sikeres lesz mindenkinek+++++
tegnap este megtettünk mindent apával holnap még folyt.köv. :))))
Pusza Maya!!
Igen szerelem volt....:-) Hát nem panaszkodik... De még szeretnék egy tündért, vagy az oldalamra vagy a lapockámra, ill. egy monfiguratív tetkót a derekamra, amibe bele van rejtve a férjem nevének a kezdőbetűje, az enyém meg a leendő babócáé..:-)
Szia Maya!
Rég hallottam rólad én is, örülök, hogy már jobban vagy...:-)
Szia!
Drága vagy, én is kívánom neked, h minél előbb sikerüljön...:-)
Hát igen, ha minden a szokásos szerint megy,akkor te, én és Hope kb egyszerre nem fogjuk várni...remélem nem is jön meg egyikünknek sem (vagy 9 hónapig)!!!:-)
Irtam neked jóval lejjebb hogy sztem nekünk most hármonknak van pé.Szóval mindent bele lányok!!!!!!
Hogy aztán a kövi fotó az adatlapon a +++++++teszt legyen:))))))))))))))))))))
Szia!
Köszi, megvagyok, most a héten teljes erőbedobással igyekszünk megtenni mindent a jó cél érdekében...;-)
Remélem veled is minden rendben, húzzatok bele ti is apával!!!
szia Maya joejt neked!!én még birom lehet azért mert ittam duán egy kávét,bár tejesen de valahogy nem vagyok még álmos:)
Apa melózik,réka is alszik már,bár ő is tök nehezen aludt el,lehet az idő miatt,na mindegy.
sok puszi neked!
Elköszönök lányok, majd holnap újra leszek:)))
Puszi mindenkinek:) Jó éjszakát!
jaj te szegény,ez elég hülye nyitva tartás,mert sztem ha délelőttös vagy akko nem tudsz intézni semmit(Pl hivatalos ügy,posta stb)ha délutános vagy akkor talán annyi hogy megtudsz főzni:)))
de engem is érdekel hogy vannak emberek akik még éjfél után mennek szoliba?
én elmegyek tusolni :) mert itt ülnék reggelig :)
de vissza nézek még :)
deee édddiii!!! nagyon aranyos lehet az a manólábnyom honnan jött az ötlet?mióta van??
milyen lenne a két tetkó?vagy ezt nálad is egy pillanat dönti el??hogy akkor mit akarsz ?vagy előre kitalálod?
sztem is tök jó hogy most igy az esti órákban fenn vagyunk egy páran,ahogy frissitem az oldalt már irt is valaki:)))))
tök jó!!!
Nem csodálom, hogy belefáradtál, én már két év után unom, hogy a családtól távol, egy idegen orszgában kell élnem azért, hogy sikerüljön valamit elérni az életben.
Pedig anglia jó lehet, bár az tudja igazán, aki ott él. Egyszer úgyis elmegyek Lononba, tervezzük.
Köszi, most még próbálom a megfázásra fogni... bár azért reménykedek, de nem élem bele magam, hát pihi, hajnal 2-ig dolgozom, majd csak utánna..:-)
Tetkó.. nekem is van 5 kis manólábnyomom ami a medencecsontomtól sétál lefele...:-) Meg van egy nyel és egy köldök piercingem.. Ja és még 2 tetkót szeretnék, meg ami van azt is bővíteni..
igen :)))) Juni 4.én leszek 30 :))
én nem tudtam volna magam elképzelni magam még akkor anyaként :)
Későn érő tipus vagyok :))))
Igen a 20-ast töltöm, de már túl a 25-ön. Meg hát mindenki másként gondolja, hogy mikor szeretne babát. Aztán, ha belegondolok, hogy ha sokáig maradunk és mégsem vállaljuk be itt a babát, akkor bizony én is belelépek a 30-ba lassacskán. Bár remélem nem így lesz:))))
Akkor egy hónap múlva bulizunk itt a fórumon :))))))))))))
olyan jó veletek beszélgetni amúgy...
mert mindíg nehéz igy elkapni titeket...
napközben néha sutyiban írok a munkahelyemen,,
én itt ülök mióta haza értem :D
Idelye lenne fürdenem.... nem??? :D
köszönöm :)))
nekem sem tetszenek a durva tetkók....
igen ezek szerintem is nőiesek nagyon szeretem őket :)))
fúú nagyon kiváncsi vagyok a keddi eredményre,mert valamire reagál a szervezeted,nem hiába érzed magad ilyen kábultnak,fáradtnak.
Vagy a megfázás hozza ki belőled vagy a kis manó:))))De remélem kedden kiderül minden,jaaaj alig birok majd aludni szoritok neked,olyan jó másokért izgulni:))))
szép estét neked,pihend ki magad!
Őszintén, két év után is félek, főleg ha orvosról van szó. Sokszor az ember a saját nyelvén is képtelen elmondani mit érez. Még nem voltam itt dokinál, csak egy hónappal ezelőtt, mikor elvetéltem:(
Ilyenkor bánja az ember, hogy nem tanulta az iskolában kellően a nyelvet. De régi jó öreg mondáshoz híven, akkor lehet megtanulni egy nyelvet, ha ott élsz. Igaz, beszélik itt az angolt, de csak, ha ügyeket intézünk, vagy a munkaközvetítőnél.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2012 február - indul a babaprojekt :)
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!