2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Sajna nekem az már kevés.
Nagy ,kitömött kispárnám van,azzal úgy ahogy el vagyok.
Emiatt ne keseredj el! A kórházak évek óta ilyen rossz helyzetben vannak. Ha betegen kerülsz be,és nem azért, hogy szüljél, akkor is Neked kell vinni mindent, ami az ellátásodhoz kell, gyógyszert, kötszert, tisztálkodószert, és ha enni is szeretnél, akkor jobban jársz, ha ételt is viszel.
Nálunk két éve már mindent kellett vinnie a húgomnak a szüléshez, kivéve babaruhát, azon kívül tényleg mindent.
Sziasztok!
Húha, nagyon érezzük a frontot. Tegnap egész nap ramazuri volt a hólyagomon, ami éjszaka is folytatódott. A derekam és a pocim is fájt egy kicsit. Mindennek köszönhetően tegnap éreztem magam először igazán terhesnek.
Jó reggelt,sziasztok lányok! Üdv. az újaknak!!
Látom egyre többen vagyunk:) helyes..! :)
Láttom sokan keltünk korán. Háton én nem bírok aludni, nem kényelmes, max. rövid ideig. Az oldalaim meg mindig elzsibbadnak, úgyhogy nem tudopm, hogy kellene aludni, talán állva mint a lovak.:-)
Húú, én reggelente éhes vagyok, inkább a vacsorát hagyom akkor ki.:-)
Tudom, olvasom a naplódat:)
Drukkolok,hogy bírd a diétát!! Olyan sokat már én sem eszem, mert nem is bírnék, főleg nem egyszerre..
Szia Drága! :)
Én most ettem egy kenyeret,fél szál kolbásszal.
Muszáj reggeliznem az elevit miatt.
Szerintem reggel Te is nyugodtan ehetnél!
Jó reggelt!:)
Én is itt kukorékolok már!:)
És ÉHES VAGYOK!!!!:((
Hello Lányok!
Üdv az újaknak:) Tegnap megint termeltetek:)
Én már a Bariközt után kidőltem Fecóval.
Hajnalban meg Feri telefonjára keltem, mert ébresztett, Ő meg aludt tovább.. Na, úgyhogy felkeltettem a drágámat és visszafeküdtem 7-ig.
Nemsokára keltem Fecót, aztán irány az ovi:)
Szép.jó.reggelt.mindenkinek!
Úgy.látom.elég.sokan.igen.keveset.alszunk...Én.hajnal.2-4ig.virrasztottam,mivel.a.gyermekem.esőtáncot.járt:)
Jó reggelt Kismamik!
Nem tudok aludni.:-( Fenn vagyok már hajnalok hajnala óta. :-S
Így a szüléssel, meg igazolványokkal kapcsolatban jutott eszembe, hogy akkor mi mit fogunk kapni a kórházban? Ilyenekre gondoltam: igazolás, hogy rendszeresen jártam dokihoz, babának TAJ kártya megigénylése, babakötvény megigénylése stb.
Én nem akartam,hogy bejöjjön,de aztán már nem volt kérdés,ahogy elindultak az események,jött magától m inden.
Én csak javasolni tudom,nem kell hogy a lábadnál legyen,elég ha fogja a kezed,meg biztosít arról,hogy veled van.
Nálunk ugye,ő látta meg a babust először ,és azóta is emlegeti,milyen jó volt,ahogy megpillanthatta.