2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Mi már megettünk egy tubus infacolt, végig sírtunk mindketten több estét, amikor ezt ajánlották. Cseresznyemag párna, melegítő párna, fürdés közben meleg vízben ellazul...
És a pocakmasszázs, lábakat jól feltolva... Akkora pukik jöttek, hogy azt hittem, ellő a gyerek:)
Ha ezek sem, akkor érdemes a szélcsövet használni. Lilinek olyan kemény volt a pcakja, mint a beton, utána mikor kijött a sok cucc és szél, laza lett és megkönnyebbült.
sziasztok!
Azzal dolgoztam, úúútáltam :S
itthon picasa van azt meg azért nem szeretem mert minden kép 500x van rajta és nem tudom hogy lehetne beállítani :S így meg képtelenség megtalálni a képeket :(
Szopi közben megállunk 4x 5x is büfizni.Igaz elég mohón eszik. A kitartás megvan, csak annyira sajnálom szegénykémet!!!
Köszönöm a válaszodat! :)
Lányok, annyira jó hogy vagytok!!!! Nagy segítség vagytok!!
Ezeket én is elhagyom. A tejserkentőt én is ezért ittam, mert azt olvastam hogy átmegy a tejen keresztül a babónak, de most azt mondta a doktor néni,próbáljam meg elhagyni, mert azért is fájhat a pocója:( Remélem hamar kinővi!!
Próbálom betartani a 3 órás nappali evést!
Köszönöm a válaszodat! :)
Sziasztok!
Gyorsan írok, hogy ne mindig csak panaszkodni jöjjek fel:)
Babykém egyre ügyesebb:)
Napközben is szépen elnézelődik, egyre több és különfélébb hangokat hallat.
Este az elalvás egész jól ment. Elhatároztam, hogy akármennyire is nehéz, de éjjel is a kiságyában fog aludni, mert különben tavasszal még nehezebb lesz az átköltöztetése a saját szobájába. Pedig imádok mellette aludni, de tegnap előtt éjjel véletlenül ráhúztam a takarót, ami nagyon megijesztett. Ráadásul a derekam is egyre jobban fáj, mivel negyed ágyon aludtam...
Este egész gyorsan elaludt, majd hajnal 3 felé ébredt (ez eddig fél 1-1 óra volt). Utána pedig reggel fél 9-kor evett, de nem sírással keltett, hanem szépen elnézelődött, s "gügyögött".
Szopi után pedig még "beszélgettünk", nézelődött, felfedezte újra a kezecskéit, majd jelezte néhány halk sírással, hogy fáradt és elaludt:)
Annyira jó látni, ahogy napról-napra okosabb és nyílik ki az értelme:)
nem lehet, hogy csak a levegőnyeléstől fáj a hasa??? nálunk is sokáig az volt a probléma. ne csak egyszer álljatok meg büfizni, illetve fejjél le evés előtt egy keveset, ha nem lenne elég ami maradt, akkor még a végén megkaphatja! nekünk ez segített. még most is fejek le evés előtt. próbáljátok meg! ennyit megér!
nagyon sajnállak titeket! kitartás! majdcsak megtaláljátok a megoldást! :)
Barni is átalussza az éjszakát, ennek ellenére előfordul, hogy kelünk. De én azt mondom,hogy ha már egyszer átaludta, akkor máskor is átfogja.
A babatornáztató nálunk is nagy sikert aratott, mondjuk most éppen alszik rajta. :)
Sziasztok!
Akinek a babójának fáj a pocója, Ti mit esztek?
Nem merek semmit enni már:(
Bencus ráadásul nagyon mohón eszik, pedig szopizás közben is büfiztettem.
A doktor nő mondta, menjek be hozzá, és homeos dolgokat felír a pocora.
sziasztok!
Ma éjszaka kétszer is keltünk,éhes volt a lelkem!De most 5-től alszik.Pedig egy hete végig aludja az éjszakát.
Mi sem ünnepeljük a Valantin napot,minden nap az van ,immár lassan 13 éve.
Tegnap viszont megvolt az első névnapunk!Kapott egy babatornáztatót aminek nagyon örült ,imádja.Nagyon sok-sok puszit és ölelést kapott még mellé.
Manócska !Örülök ,hogy így állsz a dolgokhoz!!!!
Sziasztok!
Életem bealudt a játszószőnyegen. :) Erre is jó. Itt van nálunk a takarítónő (szégyen-nem szégyen, szükség van rá),éppen porszívozott, de Barnit nem zavarta.
Jó reggelt csajok!
Laevolac meghozta a várva várt hatást estére összefosta magát a drágám, nyakig olyan volt :)
Már vettem másik tápit most a Mildibét próbáljuk ki.
Ha ez sem jön be akkor megpróbáljuk a Novalac-ot
Szia !
Ajánlom a photoshop-ot, nem tudom hallottál e róla, kissé bonyolult, de ha egyszer megtanulod csodákat lehet vele művelni !
Csajszik tudom hogy sajnáltok de nem kell!!!2hónapos Ádám és szinte mindent eltudok végezni ha tervezek valamit!Igaz kell is idő rá és nnem egyedül vállaltam ezt a második lurkót is igy van segítségem!Hiszen két felnőtt van a családban!!Nórit nem szivesen paszolgatom először is bűntüdatom van másodszor meg hiányzik nagyon!!
Fáradtság: én már rég átestem azon hogy kelnem kell éjszaka és higgyétek el nappal nem alszok egyáltalán!Ha panaszkodom akkor is azért hogy nincs még rendszeresség a szoptatások között sajnos!Jobban örülnék neki ha 3 vagy 4 órás etettések lennének!!Aggódtam pedig nagyon hogy hogy lesz két kicsivel de egész jól belejöttem hála!
ha találtál, írd majd meg :)
paintben szoktam, de... :S
Zsutta... most felröhögtem :DDD
mi nem "ünnepeljük" valentin napot, de a disznó jó ötlet! :D csütörtökön mondjuk anyóséknál is volt disznótor és kaptam tőlük egy kacsát :D (nem viccc :D)
Beni ma sírós, férjem azt kérdezgeti, h biztos nem a foga jön??? :DDD
feladom :D
durva a fiad, igazi cicista! :)
Nórit nem tudod 1-2 napra rábízni valakire, hogy 2 etetés között pihizz legalább? Nehogy nagyon kimerüljél!