2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Meddig lázasodhatnak be??
Csak aznap este,vagy még másnap is előfordulhat?
Sziasztok!
Próbáltad már úgy, hogy szinte átveted a válladon, mint egy zsákot? Barni sem nagy büfizős, de ez beválik.
Lehet, hogy én jobban fogok sírni, mint Gergő. Szerintem ők jobban viselik, mint az anyukák:-))
Nem tudok róla, hogy valaki belázasodott volna.
:( úgy sajnálom őket. persze jó neki, de akkoris... boti valószínű a hétvégén vagy hétfőn kapja.
drukkolok, hogy Gergő ne lázasodjon be. nekem a védőnő azt mondta, hogy ritka a szövődmény. itt a fórumon volt, akinek láz lett utána??
:) jók vagytok nagyon!
botinál ma 6 óra volt, de 3 óra után én is keltem óránkánt, nézegettem, hogy mikor kel:))
mintha rutin alakulgatna, de nem akarom elkiabálni... csak az estéről beszélek:) fürdés 7-8 körül, ahogy épp föntvan. utána szopi és bealszik, egy óra alvás után kel, már tisztába sem teszem,hogy ne élénküljön fel, mert már kislámpás nyugi van, bebújok vele az ágyba, cici és alvás. ez tegnap este 10re már megvolt! a fürdéssel lehet manipulálni a dolgokat. de vicces, hogy tudja hogy fürci után cici an, ezt kondicionáltuk az elejétől nyilván. tegnap volt cici 7kor, nem bírt magábval, megfürdettem fél 8kor. 8kor úgy cicizett, mint aki fél napja nem evett:)) ki is dőlt utána végülis.
bocsi a szófosásért.
akkor biztos ügyesen eszik, nem nyel levegőt. a cumisüveggel pedig jobban nyel levegőt, vagy nem tudom.
botit lehet hallani sokszor ahogy cuppog a cicin, nyeli a levegőt úgy kapkod... éllel ezt pl nem csinálja, nem is büfiztetem, csak a végén, de akkor sem mindig jön neki. et olvastam, hogy éjjel álmukban nyugodtabban szopnak, a száját is épphogy kinyitja. amir lehet, hogy nappal is türelmesebb.
amióta szültem, össze volt fogva, sok idő volt mosni is, szárítani. ha nem mostam meg, igénytelen volt... most épphogy össze tudom hátul fogni, de ha nem fogom össze, boti akkor is csak picit tudja húzni:))) és a szőke melírokból saját világos barnál lett, mert nem tudok elmenni hathetente melíroztatni. így most sokkal jobb, felfrissültem:)) a ruháimat is szanálom ki. egyszer mondta nekem valaki, hogy néha meg kell így újulni. csak én is elhatározom aztán a fordásznál már csak annyit mondok, egy centit a végéből:)) most meg ő nem akarta levágni, mondom gyorsan csináld, mielőtt meggondolom magam. levágta az első tincset, azt mondta megijedt, akkora darab esett le:)) hát ebből most kijött volna két paróka:) de hamar megnő.
hajatokkal mi a helyzet? nekem állítólag még sosem volt ilyen egészséges... de hallottam olyat akinek elkezdett hullani amikor a baba 3 hós volt! vitamint szedtek? nekem vas-centrum még kell, amíg szoptatok.
Jó reggelt!
Gergő este fél 8-tól hajnali 3-ig aludt egyhuzamba, több mint 7 órát:-))) Ennyit még sose aludt egyszerre. Én persze fél 1-kor már felébredtem, megszokásból és félóránként nézegettem:-))
Na igen:))
Cartoon network:) Ferkó is bámulta és meg is változott a viselkedése,aztán úgy döntöttünk,hogy nem lesz,így lemondtuk a nagy csomagot,elég a középső. Így csak hétvégenként néz mesét a tv-ben és ilyenkor dvd-t nézhet. Azt szerzem meg Neki,ami Neki való.
Van egy csomó lemeze és minimum egy új mesét megszerzek Neki hetente.