2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Ja és nekem azt mondta a védőnő, hogy lefekvés előtt este beadhatom neki a kúpot akkor is ha még nem ment fel a láza megelőzésképpen.
Azt hiszem így is fogom tenni, mert ha lázas lesz akkor én bizti szaladgálnák fel alá mint pók a falon, hogy ááááááá most mit tegyek!!
Sziasztok!
Holnap megyünk Levivel a 2 hós oltásra. Kicsit lehet, hogy meg van fázva. Állandóan el van dugulva az orra, bár lehet hogy csak a fűtés miatt. Holnap kiderül... :(
Tengervizes oldatot használok, de önmagában nem jó. Ki is kell szívni. A pórszívóra szerelhetőt még nem használhatjuk, ezért ilyen szájjal szívhatós! van. Szegény mindig úgy sír...goninak érzem olyankor magam. :(
Valakinek tapasztalatok?
A párologtatás nem használ, ruhákat is bent szárítom. Már kamillát is tettem a párologtatóba. Semmi. Hülye panell!!!
Holnap a nődokihoz is vissza kell mennem. Remélem most már minden oké lesz. Tökre félek a házasélettől! Sokkal jobban mint mielőtt elvesztettem a szüzességem. :) Nekünk még eddig nem szabadott. Ti már biztos "túlvagytok" rajta. ;)
Nektek is fáj még néha a gátkörnyék?
Én még nam tornázom, a dokim szerint jobb ha kivárom a 3 hónapot, mert addig rendeződnek vissza a dolgok.
Sokat híztam 26 kg, de már sok le is ment. A bőröm viszont oltárira ronda. A hasamon még nem húzodott vissza és megvan a linea negrám + a köldököm környéke is elszineződött. Valamennyit halványult már. Eltünnek ezek?
Az egyik cicim eléggé megereszkedett, a másik nem annyira. Le sem veszem a melltartót csak zuhanyzásnál, meg szopinál kiszabadítom az "aktuális" cicit.
Most már én is megértem azokat a nőket akik kés alá fekszenek.
Mondjuk én nem hiszem hogy fogok. Minek? Hogy aztán a köv. gyereknél meg megint?
A torna segít majd visszaállítani valamicskét a ciciformából?
és ha éjjel lázasodik be, akkor is kimegy hozzátok?
Mi holnap reggel megyünk dokihoz, Beni megkapja a 3 hós oltás + azt ami múltkor kimaradt (prevenar?)
Veszek lázcsillapító szirupot, este meg is fogja kóstolni
Köszi.
Érdekes...Nekem.első.nap.mondta.a.doki,hogy.váltsam.ki.a.lázcsillapítót...
A szoptatástól nyugodtan lehet mozogni, nyilván nem versenysportról van szó. A megfelelő kalória- (főleg a szénhidrát!) és folyadékbevitelre oda kell figyelni.
Én már nem szoptatok, heti 2x járok tornázni, plusz 1-2x Pilates itthon. Százszor jobb a közérzetem, pedig kinézetre nem javultam még semmit.
Persze, ráadásul most már rutinosak vagytok. Gyorsan elrepül az idő.
A várólistákat én sem értem, anno fél évet vártam a veseműtétemre, a jobb vesém már alig működött. Szerintem erről nagyon sokat lehet beszélni, de talán nem is érdemes...
Jobbulást!
Nekünk nincs is itthon kúpunk, mert a doki azt mondta, hogy ha lázas lesz, akkor úgyis neki kell először látnia.
Úgy vagyunk vele, ha már 3 hónaot kibírtunk így akkor ezt az egyet is kifogjuk.:-) Minden hétvégén azt beszéljük egy héttel közelebb vagyunk.:-)
Én csak ezt a hosszú várólistát nem értem. Febr. 9 óta műthető. Csak sajnos ez mindenhol ilyen hosszú. Ilyen az egészségügy.:-(
Pillangó neked is köszi! Igen így van, sokkal könnyebb így, hogy van egy fix időpont, mint amikor bizonytalan volt a helyzet, hogy mi lesz, mikor lesz vmi stb.
én csak ilyen light tornára gondoltam, RR alakformálás, napi 20 perc. az is max heti 3szor fér bele, ha szerencsém van mert gyakran enni se hagy a gyerkőc, állva kajálok és szinte egészben nyelem le!:)
Nekem szerencsére nem kell fogyni az 1 hónap kellőképpen levitte a kilókat..csak löttyen itt-ott:S
Sziasztok!
Tegnap Lili 2 oltást kapott. Szegénykémnek mindkét combikája nagyon piros... Kapott rá borogatást... Tegnap délután ment fel a hője, így kapott kúpot is. Délután nagyon nyűgös volt. Fürdetés és szopi után elég hamar elaludt... 4-ig húzta a lóbőrt... Igaz én keltem hozzá, mivel az Apukája lázgörcsös volt, fokozottan kell figyelnem a testhőmérsékletét...
Ma délelőtt olyan édesen vigyorgott, nevetett, "beszélgettünk", majd fél 9-kor eltörött a mécses, megint 38 fokot produkált, kapott kúpot. Azóta édesdeden alszik :)
sziasztok!
Biztos volt valami, nekünk is kellett kelni 6kor, szerencsére utána még aludhattunk :)
torna: Nekem a dokim azt mondta mindent lehet csak a ciciket le lóbáljam nagyon. őszintén szólva nincs is kedvem 1-2 órát ugrándozni :D
szép napot :)))
Az már nincsen olyan messze, és utána végre élhettek "normálisan". :)
Köszi, remélem is. :)
Na ez az!
De szoptasd a gyereket ameddig csak lehet ( én is ezen vagyok ) , de nézz is ki jól , és a melleid se lógjanak !
Röviden : Légy szuper anyuka ! :)