2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Ki vagy Te, Miss Marple? ;)))
Jelentem, én soha nem panaszkodtam, hogy Barni nem alussza át az éjszakát. :)
Köszönni se köszöntem. :( Sziasztok!
Szamó örülök hogy jól vagytok és végre otthon. :)
Pfúúú...nem győztem visszaolvasni!
Így jár aki csavarog.. Bementünk ma a munkahelyemre Andrissal. Majd megzabálták olyan kis aranyos volt. :) Egyáltalán nem félt az új arcok láttán. Mosolygott, gőgicsélt. Dagadt a mellem. :) :D
Állítólag nem soká lesz ilyen barátságos mindenkivel. El nem írom képzelni.. :)
Köszi! :)
Reggel egy "göszi agya begbaradok" után csak elment dolgozni. :D
Azért kicsit félek, nehogy a kicsi elkapjon valamit. Remélem tényleg csak meghült.
Igen, esőt mondtak. Andris is érezte, de ő olyan fáradt volt hogy nem kellett altatni. Nem is gondoltam volna hogy ennyire megérzik az időváltozást.
Köszönöm az együttérzést. Ránk fér. ;))
Kb 2 decit iszik Levi.
A legtöbbet este lefekvés előtt, akkor sokkal jobban igényli.
Üveges kaják: nekem most nagyon szimpik a dm-esek. Bio, jó az ára, sokféle van, köztük mindenféle gabonás is. Vanak jó, cukormentes tejpépek is.
És felfedeztem a széles nyakú dm-es cumisüveget, szép, bpa-mentes, és harmadannyi, mint az aventes. Ella jobban is szereti a cumiját.
Mire gondolsz? Málnát például én is csak üvegeset adtam. A főzelékeknél szerintem tök mindegy.
Én nem. De szerintem nem is kell.
Én is szerettem volna:) Nem eszi egyiket sem... Vagyis az üveges gyümölcsöket szerette, de a főtt étel nem megy neki most sem.
Igen, 2 éves korig jár a GYED, majd még 1 év GYES.
Nálunk nincs éjszaka pelus csere.
Sajnos a cicit sem igazán akarja mostanában elfogadni mert kevés van már benne,jobban megy neki a cumisüvegből a táp.
Rájött,hogy milyen finom az ökle könyékig lenyomná és akkorákat cuppog vele.
Akik tápos babák mennyi teát adtok neki naponta?
viszont az üveges tutibb allergia szempontjából :S
Ti forraltátok a gyümileveket?
Ezt jó hogy mondod, mert én szeretném ha megenné mind a kettőt.
Most megyek, mert 7 ágra süt a nap. Jó lesz egy kis séta.
Lányok, mi gyedet akit érint 2 éves koráig kapjuk a babónak?
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.Gina egy kicsit náthás lett/apukától elkapta/porszívózom neki a nózit, orr sprayt kap.+Cebion csepp.Akinek volt a babója náthás adtatok valamit neki?Nem akarok rögtön orvoshoz szaladni vele,mert most tombol nálunk a hányás ,hasmenés.Így a rendelő tele van beteggel.Remélem a nagylány nem hozza haza a suliból.