2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Ajánlom figyelmetekbe, normális és "kóros" AFP esetén is! A grafikonon jól látszik, mekkora ennek a vizsgálatnak a jelentősége.
Ht nálunk is betétnek nevezték:) Valami papírvattába tekert vatta vagy mi volt az, de nagyon jó volt. Nekem legalábbis.
Szerintem is kényelmesebek a hálós bugyik, főleg így császár után, mert ez így nem ért a vágáshoz.
Köszike,és viszont!
Pár hónap,és már a szülésekhez fogunk gratulálni.:-)
Alig várom.
Szia!!:)
Nálunk volt szülőszoba látógatás a 9hónap felé de lehet máshol hamarabb is van!!Majd menj el!!:))
Sziasztok!
Kórházfüggő, hogy hol mit adnak, mit kell vinni. Ha legközelebb mész a kórházba valamilyen vizsgálatra, ott kérdezz rá a szülésznőknél. Vagy a választott dokidnál, vagy a saját szülésznődnél.
Kistarcsán például pelenkán kívül mindent adtak a babának, az anyukák a saját cuccaikban voltak, kivéve szüléskor. Szüléshez kaptunk szép zöld, kórházi hálórucit.
Egyébként az a legjobb, ha azért a babának ruhán kívül viszel mindent. Popsikenőcs, nedves törlőkendő, pelenka. Ezekre van szükség. (Pelenkából a saját tapasztalatom szerint mindenféleképpen az 1-es méretűt kell venni újszülöttnek. Hiába van a 2-esre ráírva, hogy 3-5 kg közötti babákra, azok nagyok.)
Sziasztok!
Cserle gratulálok :))) Irigyellek, hogy már megvolt az első "találkozásotok" :))) Ha jól emlékszem, fiút szerettetek volna inkább, ugye?
Megnéztem a kínai naptárt: fiú!
Bejött!
Nekem alacsony, de kislány! :)
Bár a kombinálton 0,9 lett. Az magasnak számít? Nem is tudom...
Hali!
Rosszullétek szerencsére már nincsenek!
Igen, végülis örülünk a fiúnak, de igazából mindenki lányt várt.....
Kisfiam másnap reggel kijelentette, hogy "najó, megbarátkoztam Bencével...." Ő is lányt szeretett volna.
Nekem most csak az a lényeg, hogy a veséje rendben legyen! Fiús anyuka leszek :-)
Pillangó
Tanácstalanság van nevek terén?
Nálunk is....
mennyi az az alacsony?
tegnap nagyon szép zöld rugikat láttam:-)
Most kaptam egy smst,hogy a brendonban most akciósak a kismama felsők.
Aki sűrűn jár c&a-ba nem tudja véletlenül,hogy elfogadnak e ajándékutalványt?
Nem fáj, de ijesztően nagyra feldagad!
Vettem csalánlevél teát tegnap, az jót tett picit, bár nem tökéletes.
Nekem a fekvés jött be!
Hát igen,csak ha mászkálsz fel dagadt lábbal,még jobban fáj,nem?
mennyire van feldagadva?
Kerüld a sós,fűszeres kajákat,és sok víz!Nekem anno bejött.Nem múlt el,de jobb volt.
Mi csak augusztus 19-én megyünk.
Mától pár hétre kiírattam magam! Jön megint a meleg, meg nagyon bedagad a lábam. Mondjuk arra azt mondta a körzetim,hogy inkább mászkáljak, mint feküdjek...
Nálunk sem.Két éve még,adtak hálóinget is,ha összevérezted,szó nélkül cserélték,de egy ideje ez megszűnt.
Én se szeretem a hálóinget,de sztem jobb mint a pizsi,varrás vagy műtét után .
Én itthon nem abban alszom,jó részt semmiben.:-)