2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
huh tényleg nehéz, de ma úgy is nézelkődöm, ha rálelek vmi szépre, írok :)))
Én is egy hónap alatt híztam majdnem 4 kilót, gyanítom, hogy a folsavtól. Azóta diétázom (persez nem fogyózom, hanem a cukor miatt), és elkezdett lemenni a súlyom. Most nem merek mérlegre állni, mert a 2 hónapja vett terhes farmerom leesik rólam, az új szoknyám meg 2 mérettel kisebb, és jó. Szóval emiatt is lehet aggódni, nemcsak a hízás miatt. Remélem, tényleg csak a diétától van, mert a cukraim különben jók, és jól is érzem magam.
Kicsit félek hogy a kisebbik hogy fog majd viszonyulni a kistesóhoz.
Igen!!Keresztfiamnak igéret szép szó és eddig betartani nem nagyon tudom :S ez hiányzik de műanyagot nem akarok de 3000ft felett már nem adok ki érte lolét és hát nehéz mert csak annál drágábbak vannak:S
Ha szeretnéd elküldheted a telefonszámodat és email címedet, ebből csinál egy táblázatot, hogy ha szülünk tudjunk szólni egymásnak :)
És látom, most jön a fiú! Biztos szörnyen elkényeztetik majd a lányok!
Mi is pont így állunk! Én se tudom még, hol legyen az elején a pici, de nekünk még új gardróbot is kell csináltatnunk. Meg a festés is, na ja. Pedig egyre nehezebben mennek a dolgok!
Nekem kettő lányom van egy 9 éves és egy 3 éves örökmozgó.
Harmadrészt, ha nagyon megszokja, akkor nem tudod világosabb helyen elaltatni, ami néha gondot is okozhat. U.e. vonatkozik a néma csöndre is.
Sziasztok! Látom ma is akadt megbeszélni való :))
Most jutottam el az ebédhez...már azon gondolkodtam, hogy elmúlt az éhségem, minek egyek...aztán baba belém bokszolt :D
Persze, csütörtökön megírom
Én már 2 hete rendbe tettem az újszülött cuccokat, akkor vitték el a mamáék 4 napra Lizát, úgyhogy akkor volt rá lehetőség. Nagy meló volt, képtelenség lett volna megcsinálni, ha itthon van. Nálatok mekkora a nagy?
Mi a barátnőimmel néha összejövünk, és mindenki kiválasztja a magáét, mert közkézen forognak a ruhák. Főleg a nagyobb, drágább ruháknál hasznos, pl. bundazsák, később kabát, nadrág. Nálunk különben a társaságban rajtunk kívül mindenkinek fia van, tőlünk nem tud senki örökölni, úh. nagyon remélem, hogy tényleg megint lányunk lesz, mert hegyekben állnak a csajszis cuccok!
Nem jó a csecsemőket nagyon sötét helyen altatni, mert az állítólag hajlamosíthat a bölcsőhalálra. Másrészt ha van egy kis fény a szobában, bármikor rá tudsz nézni, nem kell botorkálni, amikor mész szoptatni.
Ezt én is kérdezném!!!:):)Milyen táblázatot akarsz ilyen elérhetőségit??
Milyen táblázat? Lemaradtam valamiről?
Terek nekem olcsó forgót nézhetnél!!:):)
Sziasztok, szép napot!
Mi is veszünk új falilámpát az ikeában, mondjuk nekünk éjjeli fény nem kell, mert a ház előtti lámpa elég világosat csinál. De a kiságy melletti komód fölé veszünk egy "Tündérbékásat", a nagylányom választotta, van neki plüssben is, és imádja. Láttam a neten nagyon aranyos faldekorációs matricákat is, lehet, hogy olyat is kapnak.
Én is szorítok neked hogy már ne idegeskedj tovább a lepény miatt!Megírod majd ügye??Nagyon érdekel!!!:):)
Képtelenség lenne megjegyezni hogy melyik ruhát ki adta.
Nálunk sem kölcsönzés van.
Minek éjjeli fény?
Lehet, hogy műveletlen vagyok! :)
Nekünk szerencsénk van, mert jó néhány dolgot kapunk húgomtól. Viszont a családban nem nagy divat a kölcsönzés, pedig nagyon sok kisgyerek van.
hát igen első babánál ez így működik hogy mindent meg kell venni, de ha majd jön a második akkor már sokkal kevesebbet kell vásárolni, ez függ attól is hogy mikor jön a kistesó.
Megyek kiságyat mosni, egyben állapot felmérni. Mégiscsak idegenektől vettük.
Ne is mondd! Vettünk már egy csomó mindent, mégis rengeteg dolog kell még.
Elnézem hogy mennyi mindent kell még beszereznetek. Én szerencsés vagyok mert szinte semmit nem kell vennem. Kiságyunk az van, ruha az töménytelen mennyiségben,mert sok a pici a családban, babakocsim is megvan még amit a kisebbik lányomnál használtunk. Egyedül pelenkázószekrényt csináltatunk a tesómmal ami jövőhéten már kész is lesz. Már alig várom mert az összes üres helyet teli pakoltam a pici ruhácskáival és még nagyon sok van amit ki kell mosnom és vasalnom.
Nekünk is felajánlotta húgom az övéket, de Lucus még nem tud gyerekágyban aludni, így maradt a vétel.
Éjjeli fényt mi az ikeában veszünk, állítólag nagyon jó, és nem zavar az alvásban akkor sem, ha ég.
Ez egyébként gyerekszobai, mennyezeti lámpa.
További ajánlott fórumok: