Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Attól nem fogsz koraszülni, éppen ezért lehet a 36. hét után inni, az már nem koraszülés.
Akkor lehet, hogy nem ugyanarról beszélünk. Arról a pecsétről van szó, amit az orvos nyom be minden vizsgálat alkalmával?
Nekem a védőnőm volt jó fej... Itt volt múltkor, az volt a harmadik alkalom,hogy találkoztunk,de a pecsétet elsinkofálta, majd közölte, hogy akkor még kétszer kell találkoznunk. Miért is? Nem tudom, minek akar szivatni majd hatalmas hassal.
Persze én meg igyam a málnateát mi?????
:D:D:D:D
Akkor nem cseszte át a fejem :))))))
ha már hárman így csináljuk... :))))))
na ezzel nem vagy egyedül. Én is parázok hogy nehogy időnap előtt kibujjon a pici.
Jajj nem úgy említem :S Csak ha jön picur 36. hét elött, a Jánosba kell menni, dokim ezért nem nyomta be a pecsétet.De lehet én vagyok a kivétel :S
Olajon a hagymát megpiritom majd a kockára vágott húsi amire teszek só, borst vízet és fő!
Majd kockára vágott krumplit kisütőm és a végén összekeverjük!Anyóstól tanultam így lehet nem is ez a brassói ;P
Leginkább sehogy, még soha nem készítettem.
Hogyhogy? Egyébként a koraszülésnek az említésétől is totál kivagyok.
sok sok hagymát párolok, utána rádobom a húsit és megfőzöm :) A végén pirítok szalonnát, nyami :D az a paradicsomos változat nekem nem jön be :S
Amugy ti hogy csináljátok a brassóit???
Lehet Te a koraszülött osztály miatt kaptad már meg most :)
:DDD
Küld át priviben:DDDD
lécciléccilécci
:DDDD
Jó is lenne!!Na holnap az ember kötheti a gatyáját BRASSÓI LESZ A KAJA!!!!!:):):)
Nekem pecsételt, és az összes vizsgálatomat ő kérte a kórházban, tehát le sem tagadhatná, hogy ő az orvosom. De nem is tartok attól, hogy ez lenne a szándéka, és nem jönne be.
A brassóiért????
Azért ÉN IS UTÁLLAK!!!!
:DDD
vanilia pudingos meggylevest (ma is :D) és brassói készül még :)
Nekünk használt lesz, tesómtól kapjuk.
Mik a rizikófaktorok? Persze olvastam már róla, de mégis más egy tapasztalt anyukától hallani.
Hogy lássál a gyerekszobában anélkül, hogy felkapcsolnád a nagy lámpát.
Letakarítottam a kiságyat, és bevallom, rendesen elfáradtam. Szeretek hajolgatni...
Kukk a naplóm!!!!
Ezt megkaptátok HEHEHEHE:))))))))))))))
További ajánlott fórumok: