2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
szia!
persze, hogy leírom. nem állítom, hogy csodaszer, egy másik fórumon olvastam róla (szakértő írta), de már nem emlékszem, hogy hol :(
szóval: 10 egység cickafark, 10 egység palástfű, 5 egység ánizs, 5 egység citromfű, 5 egység orbáncfű. ezeket összekeverni és zárható üvegbe tenni. egy teáskanállal tegyél egy bögrébe forrázd le 2,5 deci vízzel és hagyd egy picit állni. Naponta 2 börgrével kell inni belőle. én egyet reggel egyet este iszom.
Én most nagyon bizakodó vagyok, és úgy érzem, hogy össze fog jönni.... lehet, hogy igazi hatása nincs ennek a teának, de sokkal megnyugtatóbb, mert tudom, hogy mindent megteszek a babáért....
Ja és ezt félidőig iszom majd, második félidőben csak a palástfűt kell inni...
fene tudja, pár hét múlva kiderül a hatás :D
Szia Moki!
Megkérdezhetem milyen gyógyteát iszol???
Mert én is szeretnék valamit, de még nem vettem.
Én csak elevitet szedek, meg folsavat.
Köszi Évi
sziasztok!
szeretnék csatlakozni hozzátok! férjemmel mi is babát tervezünk, sajnos az első éles hónap nem jött össze, remélem a télapó 2 csíkos tesztet hoz nekünk ;)
üdv
moki
Ja a lényeget kihagytam!!
Szerintem nem fog megjönni ha abba hagyom a gyógyit csak ugyanugy ahogy eddig:(Így (bár a lányom besikerült elsőre)de előveszem a bevált vitaminokat meg a hőmérőmet és hátha!!:D
Szia 77evi!
Az az igazság hogy a csomó alakult ki a honomalatt és a doki a rossz ciklusomat teszi a háttérbe hogy amiatt is előfordulhat!3honap szedése után ha nincs semmi baj nem adott további lépéseket de ha a gyógyitól nő valami akkor kiveszik:(Ezért kellett a gyógyszer most sajnos mert rendbe akarom rakni magam a második baba érkezése előtt!!
Én már most is örülnék ha sikerülne a baba persze hogy nem lenne probléma csak most a 3honap kura úgymond muszáj!!
Ha nincsen semmi baj abba hagyom a gyógyit nem várok félévig és reménykedem!!
Köszi hogy írtál!!
Szia!
Nekem a műtétem óta nem állt rendesen be a menzesem,/kellett 8 hónap hogy rendbe jöjjenek a dolgok ott lent, bent/ és csak ez a 2. hónapja hogy 26 napra jött meg, és nekem is a dokim fogi gátlót akart írni, de én mondtam neki azt semmi képp nem akarok, hisz mi már most akarunk/ha össze jönne/ babát.
Így azt mondta hogy ha most a hónapban nem jött volna meg, akkor hazudott volna valami 60 napos kimaradást és ezáltal el akart küldeni, hormonvizsgálatra. És mi lesz veled akkor ha hiába szeded a gyógyszert és az alatt időben megjön, de utána meg megint nem???
Akkor mit akar veled csinálni???
Mert sztem, ha már tudod hogy egy év múlva babót akartok, már most el kellene kezdenie olyan gyógyszert adnia neked, ami helyre is hozná, nem csak a pé.ed szüntetné meg, NEM???
Mert szerintem nem lenne nagy gondd, ha nem pont egy év múlva, hanem elöbb teherbe esnél, nem esnétek kétségbe, ugye?
na ez meg lemaradt...
Sziasztok!
Vov! Nem nyitja meg a gépem :(
De és ezen néztem, lehet hogy te is ezt írtad ide ki, nézd meg légyszi.
Köszi előre is.
Szia!
Nekemi is azt mondta az orvosom, hogy a fog.gátlóval helyre állítja a ciklusom és ha majd a babát szeretnénk/június környékén/ és esetleg nincs rendben a peteérésem akkor maj ad valami másik gyógyszert.
Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem már írtam a fogamzásgátlós topikba is de kivi lennék a ti véleményetekre is!!
Mikor elkezdtem szedni a fogamzásgátlót azt mondta orvosom hogy az ovuláció meggátolására írja fel vagyis azt jelenit hogy nincsen peteérés mig a gyógyszert szedem!!De ez nem ártalmas a szervezetre azon belül a méhemre??Tudom hogy a méhnyálkahártya idővel elvékonyodhat és mivel babát szeretnék majd ez nem lenne nagyon jó!!De én ennek nem örülök dilis vagyok bocsi de tiszta drasztikusnak élem meg hogy babát szeretnék majd 1éven belül és ezzel a gyógyival állítsam be a ciklusomat de közben meg nincsen peteérésem sose??!!Látszik milyen tudatlan vagyok hiszen sose szedtem még gyógyit mert nem is érdekelt ez a téma mindig is elleneztem!!
Köszönöm aki nem néz dilisnek és válaszol!!
Sziasztok!
Vov! Köszi a linket, ennek nagyon örülök!!:)
Én a fogyókúrámmal kinlódok erősen.. Már egy hónapja nem mozdul a mérleg nyelve...
Érdemes számolni a jónás-napokt is, nekünk 2x is úgy sikerült, csak nem maradt meg a baba....- magas volt az ún "rizikó faktor", csak akkor még nem figyeltem rá, utólag néztem vissza.
Ezen a címen mindenki megnézheti magának. [link]
Szia!
Igen szoktam nézni, ARE csinálta meg.
Köszi aranyos vagy, nem élem bele magam,így remélem könnyebben össze fog egyszercsak jönni. :)
Én sose használtam ovus tesztet, de nagyon soknak olvastam, hogy azzal hamar összejött.
Szia!
Ha középidőben van a peteérésed (ált.-ban akkor van), akkor igen jól számolod.
A Jónás napoknál pedig ne keress semmi értelmet (logikát). Ott nincs ilyen. Tudok olyanról is, hogy valakinek mindig pont a piros napokra esett a Jónás napja. Pedig ugye mint tudjuk akkor a legkisebb a valószínűsége annak, hogy teherbe essen valaki.
Ezek szerint szoktad nézni a Jónás napjaidat is?
Szurkolok, hogy most hétvégén összejöjjön! :)
Sziasztok!
Hát igen, ennyit számít, ha az emberrel mindíg együtt vannak, nem csak akkor amikor itt az ideje.
Remélem nálam most épp jókor leszünk együtt, mert ahogy számolom,/de segíts ha nem jól számoltam/, épp most hétvégén vagyok középidőszakomban.
Nov.3.án volt meg utoljára, és a műtét után most volt a 2. hónapom, hogy 26 napra jött meg.
Úgyhogy remélem tényleg jókor leszünk együtt...
De viszont azt nem értem, hogy hogyan lehet a jónás napom 25.-én van, de 28.-án meg kell jönnie, ebben tudtok seígteni???
Köszike
Sziasztok!
Hát igen, így valóban nehezebb a dolog. Így nem biztos, hogy pont a megfelelő napokra esnek a hétvégék. Persze így is sikerülhet azért! :)
Van egy ismerős házaspár, ahol szintén az volt a baj, hogy nem tudtak mindig együtt lenni. A férj kint dolgozott külföldön és csak 2 hetente járt haza. Így hiába próbálkoztak a babával évekig, sajnos nem sikerült. Viszont, amint hazajött a férj és már mindig otthon volt, pár hónapon belül sikerült is a babóca. :)
Sziasztok!
Nagyon köszönöm, aranyos vagy, csak a remény él tovább...
Én is nagyon remélem, hogy mielőbb összejön, de próbálok nem rá gondolni, csak az a gond, hogy az uram kamionozik, és csak hétvégén tudunk együtt lenni.
Az a két nap, meg igencsak kevés, de bár kitudja...
Sziasztok!
Meg tudom érteni, hogy ennyire megviselt a dolog! Azt mondod az idő sem segít? Pedig azt szokták mondani, az idő majd mindent megold. Bár tudom, ez nem mindig igaz. Úgy néz ki a megoldás tényleg egy egészséges baba lenne! Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön!
Sziasztok!
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok az kb 5-6 hét.
De mikor megműtöttek az már inkább betöltött 9.
De én nagyon szenvedtem, a páromon kívűl nem tudtam senkivel megbeszélni,mert nem akartuk senkinek elmondani a családból sem hogy terhes vagyok, és csak akkor tudták meg, mikor már a vizsgálatokat elvégezték és jöttünk haza,akkor is inkább a párom beszélt, mert én csak sírtam.
Szerintem ezt egy nő, aki akar gyereket soha nem fogja elfelejteni, és ha netán mégis terhes lesz, mindíg csak rettegés lesz benne, nehogy mégegyszer megismétlődjön az elöző.
Az idő nem segítt,ilyenkor rossz, mikor látsz egy kicsit az úton az édesanjával, én még a fejem is lefordíttom, pedíg ők nem tehetnek semmiről,de azóta nem tudok nevetni sem, és dajkálni sem kicsiket, pedíg van egy pár a baráti társaságban.
Bridzsit76, most olvastam, sajnálom ami történt!
De próbálj pozitívan gondolkodni!Egy beteg gyerek még fájdalmasabb lett volna egy életen át!
Bizos, hogy hamarosan egy EGÉSZSÉGES babával leszel kismama!Fel a fejjel!
Szisaztok!!!Csatlakozhatom?
2009-re mi is első babánkat tervezünk a párommal! Januárban hagytam abba a gyóygszert, azóta elég rendszertelen a ciklusom, volt 46 napos is meg 28 napos is!Most egy ideje iszom félidőig a cickafarkot! remélem, hogy már beáll rendesen!1 hónapja mononukleozisom volt, így csak januárban kezdhetünk el próbálkozni!addig marad a türelem, meg gyakorlás :P !
Ti mióta próbálkoztok?
Szia!
Lehet csak mi vagyunk itt ketten! :-)
Szia!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős voltál és az a terhességed mennyire ,,könnyen" jött össze?
Nekünk elsőre "sikerült volna"! A szervezetem szerencsére erős, ezért is indult meg olyan nehezen a vetélés a tágítóktól és infúzióktól...
Az idő segít enyhíteni a fájdalmat?