2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
:D Jól van akkor, reméljük, most már akkor oké lesz! :DDD
Meezy apával kapcsolatban meg hát úgy néz ki valami megragadt rajta a koszon kívül. Most az ünnepek alatt segített sokat:)
köszi szépen ! :):) A málnát bébikajcsiba adtam nekik. Elvileg abbabn nincs benne a mag mert úgy készítik.. elvileg. De dara is volt málnás ízüben ami 4 hónaptól van:) Nyugi nem tömködöm bele a szájába a rendes málnát :D:D :P
a Bernit is kicsapta anno,pedig joghutban ette...málnás joghurt volt...
azt mondják az apró magvasak: málna, eper, kiwi.. deleginkább az eper allergén. egyébként én anno azt tanultam, hogy az illatanyag allergizál benne. Mint pl a kozmetikuokban is, ami hypoallergén abba nincsn illanyag.
ez a hozzátáplállással jár :D:D
Dambedke, isten életessen!
Ancsa, remélem Grétivel minden ok!!
égakkor is necces..bátyámat ásél évesen is kicsapta.. de tudomásom szerint nem lesz baja a gyreeknek csak kiütése lesz..szóval ez ne oylan súlyos mint pl mogyoró allergia
szia.....
a magja az allergén,nem???
sehol senki???????
ja,azt nem is mondtam,hogy megérkezett a mikulás..:(((
és nem csokit hozott...szemét dög..:)
a vérhigitók miatt borzasztó..alig várom a végét...
ha nincs senki én is lépek...:((
ja, bébiételbe adtad..abból gondolom ki van vonva az allergén rész
én is azt mondom,hogy allergén,ennek ellenére a 4 hónapos bébi ételbe beleteszik...
boldog szülinapot...:)))))
köszike....
a málnás kaját még nem próbáltam,de egy éves kora előtt nem is fogom,mert allergén....
apának megjött már a jobbik esze????sikerűlt megbeszélni a dolgokat????,
szia...
adtam már neki húst is... a gyerekorvos kiakadt tőle,a védő nő azt mondta oké....sajnálom,a cékla,hogy nem jött be,pedig egészséges,azért próbálkozz még szerintem vele...
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! Szemtelenül fiatal vagy!!! :DDD
Képzeljétek, mindig szarik valamit a kutya- szokták mondani. Csak hogy egy nap se legyek nyugodt: beszart a számítógépünk, a rendes nagy gép. :((( Azon van minden adatom, iskolai dolgozatok, tanmenetek, fényképek, minden, és nem minden van kiírve CD-re. :(((
Most a régi laptopról írok, még jó, hogy azért elmegy rajta a net. Pfff...persze ez is ebben a hónapban, amikor egyébként is extra kiadások vannak.
Én is úgy tudom, hogy eper, málna csak 1éves kor után!
Sziasztok, jó reggelt! Olyanífuri, hogy itt már mindenféle kajcsiról vsn szó, mert én totál analfabéta vagyok ezekhez! Az én védőnénim azt mondta, hogy fél éves korig csak szopizzon, majd utána kezdjük csak el a gyümiket. Jó nektek, mert ti már profik vagytok. :DDD
Ma megint tiszta jég az út, apa most hívott, hogy milyen csúnya baleset történt előtte, ahogy ment munkába. :((( Mindig tiszta ideg vagyok.
Kari is nyügi 2 napja, remélem ma már jobb lesz, este kidőltem, úgy lefárasztott, apa dajkálta, éjfél volt, mire le tudtak feküdni.
Grétinek jobbulást!
hú..málnát mersz adni már? az eléggé allergén.. :S
sziasztok! Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! Grétikének jobbulást!! A fogacskához meg gratula Nyuszinak is meg Meezynek is:D Hát a kajáról annyit hogy vegyes az észre vétel... a sütőtöklé Vikimnek nagyon ízlett ,Fannimnak nem. a Püré egyiknek sem de attól majdnem én is rosszul lettem... Az almát imádják pürében is meg lében is. Vikimnek a szilva, a málna és a banán-alma tetszett na ezek Fannimnak nem neki az őszibarack meg a répa jött be. Szorulásuk egyiküknek sem volt szerencsére... Szerintem mehet nyugodtan a húslevesből a répa meg a krumpli! Mi sokszor azt eszünk :) csak nálunk nem elég villával összetörni.. öklendeznek ha darabos.
Én kaptam anyutól egy könyvet: Mit egyen a gyerek címmel. Abban minden nagyon részletesen benne van. Állítólag még mi is ezen nőttünk fel:) Csoda,h még lehet kapni. Alapmű , mint a Horváth Ilona szakácskönyv.
Mi almával kezdtünk.. Abból is az édesebbekkel célszerűbb. A jonatánt ajánlják a könyvek!
A sztárkingot állítólag nem lehet annyira pépesre reszelni és maradhatnak benne nagyobb darabok..
Gratula a fogacskákhoz!:) Nálunk még semmi jele...
:( Jobbulást a kis Grétinek!
Barnus is belázasodott a múltkori oltásnál:(
Lehet,h holnapra már semmi baja sem lesz! Így legyen!
szia! KAPSZ EGY LEVELET AZ EMAIL CÍMEDRE, AMIBEN BENNE VAN A VEVŐ ELÉRHETŐSÉGE (EMAIL CÍME/ TEL.SZÁMA...) ő is megkapja a tiédet..valamelyikőtök jelentkezik és te megadod a sz.számodat, ő meg a címét, ahová küldened kell az árut...ő utal, te postázol:) a postaköltséget is írd meg neki, és mindig ajánlva küldd,h nehogy ne érjen oda!
Sziasztok!
Sík ideg vagyok csajok!
Grétim tegnap óta nyűgös nagyon...nekem olyan,mintha náthás lenne...ráadásul ma kapott védőoltást is,előtte ugye megvizsgálta a dokinő,de azt mondta nincs baja,ugyhogy megkapta a szurit...most be is lázasodott,kapott lázcsillapítót,próbál szegénykém aludni,mert annyira fáradt,de fel-fel sír...úgy sajnálom szegényt,kivagyok teljesen....valószínű holnap viszem a városba gyerekorvoshoz....
További ajánlott fórumok: