2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Ja értem. De azt nem, hogy milyen jogon töröltek mindent, vagy miért nem írtak róla valami tájékoztatást, hogy miért tüntették el az egészet. Egyébként meg téged miért törölnének? Majd jól fellázadunk! :-)))
Pillangó akta? Csak nehogy utolérjen a pillangó átka...:DDDDD
3 tanárnénink is van.. Porc is az :)
Ahha:)
Én magyar-olasz (utóbbi még folyamatban).
De tavaly már csak az olaszt tanítottam...Tudod: járni jár, de nem jut:DDD
Hát igen...(háttal nem kezdünk mondatot, de én hátat fordítok a titkos rendőrségnek)
jaja..és gyors olvassátk el mert nem kizárt, hogy rövidesen közbelép a titkosrendőrség és állomtitoknak minősíti. és már csak úgy hívjuk: a pillango09 akta. :)
Itt írtam le röviden, mert már mindent kitöröltek ezzel kapcsolatban a hoxáról!
Tényleg??? Én magyar-német szakos vagyok!
Sziasztok!
Ez nagyon komoly! Mik vannak! Viki hol kell elolvasni a hozzászólást?
Teljesen kiakadtam...Kár, hogy nincs már meg a fórum, szívesen elolvastam volna. De tegnap azzal foglalatoskodtam, hogy visszaolvastam. Most mát teljesen képben vagyok, és megtudtam, hogy Vikivel kollégák vagyunk:)
Szia!Olvasd el a 887es hozzászólást!Igazából nem nagyon tudom, mi volt, mert nem értettem meg a sztorit, pont ez bosszant, Vio és Norchy is olvasta, hátha ők tudnak még infót.
Sziasztok!
Lemaradtam,mi volt ez??
vagyok ám minden nap, de csak olvasgatok:)
sziasztok! micsoda sztorik vannak????
Bocsi, csak közben főzök.
Én nem vagyok biztos benne, hogy ő töröltette a fórumot.
Na, majd még benézek ha hagy Bence...
Szerintem amúgy ez a csaj akiről szó volt biztos beteg, de ha csak hülyíteni akart volna titeket, akkor nem törölteti a fórumot, hanem tovább olvasgatja röhögve, szóval inkább csak zavarodott...
Ha még itt leszek...:DDD Ha nem, akkor mobájlon!
Hát igen. Mondjuk nekem volt olyan pillanat, amikor azért felszólítottam, hogy ne ne hülyítsen, mert megőrülök, ugyanis még a hozzászólokat szólta le, hogy milyen anyukák, hogy nem tudnak megkülönböztetni igazi babát a valóditól. Ekkor kiakadtam...pedig én is azon a véleményen vagyok/voltam, mint te.
Már álmodban sem hagy békén?? :D
Na fel is ébredt....
Este küldöm privibe a számom!!
Ügyik vagytok,ráér akkor balhézni, ha kiderül. Basszus, képzeljétek, én anyóssal álmodtam! Ritka egy rémálom volt...
Kari is szunyál.
én mutattam tibinek is a képet, szerinte is műbaba volt ott és azt mondtaq beteg embert nem s szabad bántani.. hát egyet értek, én tegnap is csak ennyit tram, hogy ha igaz a sztori ha nem, nem szabad neki esni mert mindneképp a lelkébe tirpunk.. ezidáig ok, de azt nem rétem miért nem lehete ezt kitárgyalni normálisan..erre valóak a fórumok.. és mi az,hogy rágalmazás?? semmivel nem gyanusítottuk meg csak véleményt nílvánítottunk. márpedig szólás szabadság van.. :S
Alucikál, én meg próbálok vasalni! Csak most ideröppentem megnézni mi ez a felfordulás...
Anyós nélkül titokban próbáljuk szervezni a keresztelőt március 7.-re...
Na, de itt hagyjuk is ezt! Majd ha lesz ilyen téma, szólok, nézd meg. Br szerintem ma már nem is engednek új témát nyitni.
Bence hogy van, mi újság?
Csak tudod, az a baj, hogy a lekiismeretem meg azt diktálta tegnap is, ma is, hogy basszus, mi van ha tévedünk és csak beteg és segítségre szorulna.
Mármint bocs, de NEMÁ!!! JÉZUSOM!
Bazmeg, ne bacc!!! Ez nagyon DURVA!!!!!
Leírom, mert engem majd lehet letiltanak. Tegnap nyílt egy fórum egy Illango09ről, aki segítséget kért tőlünk, hogy a férje nem akarja ababát. Mindenki sajnálta, még a saját magánéletüket is sokan kiteregették neki, ő meg hiába kérdeztek, nem válaszolt semmire, össze-vissza keverte a szálakat.Az adatlapja szerint 23éves volt, de állítólag már 5ször szült, szegénynek nagyon tragikus volt a sorsa a többi fórumos hozzászóláűs slapján, de mindehol más volt az élete. Aztán az adatlapján a képek furák voltak.
Ha ezek után törölnek, akkor Callitól el tudjátok kérni az elérhetőségeimet, nagyon jó volt itt lenni, örülök, hogy megismertelek titeket, de ez most baromi szemétség, ami itt folyik, mert nem hagyják, hogy érdeklődjünk, mert ez sokoolló volt, és tényleg műbaba volt az adatlapon és műbabát szoptatott, és KI VAGYOK AKADVA! ELMEBETEGEKET KÉNE TÖRÖLNI, NEM MINKET! jÓÓÓÓÓÓ?????Úgyhogy ha kedveseim, ezek után törölnek, akkor nyasgem. Meg egyébként is a Krisztát is figyelmeztették anno, hogy ne buzdítson szavazásra. Aztán mé ne, mi? Elmebeteg hülyíthet mindenkit! Mert azzal, hogy törölnek mindent, ami vele kapcsolatos, a mi igazunkat bizonyítja. Én meg sajnáltam, megsírattam, azt lehet az egész sztori kamu volt. Pfff...miért baj, hogy az igazságot szeretném tudni? Mert szülés után 2 héttel nem eshetett teherbe! Én még ülni se tudtam akkor, ne mááá!
Nem értem lemaradtam valamiről, miről van most szó?
Jééé, még itt vok. Sajnos nem enged új témát nyitni.
További ajánlott fórumok: