2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok! De szomorú a téma! Még jó, hogy nem néztem este ezt a műsort, mert tuti kikészültem volna tőle, így is ráz a hideg.
Babaúszó tábor? Még nem is hallottam ilyet, megnézem, mi ez!!!Biztos tuti jó..:DDD
Nagyon durva. De én is aláírta sírva egy beleegyező nyilatkozatot 2007-ben. Orvosi indokkal történt a 13. héten de még ma sem hevertem ki! Én írtam alá!
De szenvedés lett volna az élete. Még az bánt, hogy nem tudhattam meg, hogy mi volt a baj pedig sokszor kerestem a korboncnok orvost de lerázott azzal, hogy roncsolt volt.
Még az érdekes, hogy van róla, az arcáról egy uh képem 12 hetes koráról(amit nem akart adni a doki de a tesóm kiharcolta) mert ő mát tudta mekkora a baj.Mindíg elsírom magam, de nem tudom eldobni, kitörölni.
pedig épp kérdezni akartam, h a babaelsősegélyes tanfolyam megvan e még, mert elmentem volna, de mostanában Polett rászokott, hogy nappal is 2 óránként kér enni... és csak tej, eredeti csomagolásból :)
de 6 óra az rengeteg idő....
van 3 terhes barátnőm, megkérdezzem őket, érdekli e? írj privit, ha igen
egész életében azt érezte mindig a nő, hoyg vaklai hiányzik az életéből és, hogy neki meg kell húzódnia, nem szabad másiokat zavarnia mert örülhet, hoyg egyáltalán él..tudatalatt mindig ott munkálkodott ez benne..
és szakemberek is elmondták, hoyg valóban átéli ezt az embrió..
eddig is tudtam, hogy haláltusát vív egy abortált baba..de ez azért nagyon durva..hogy pontosan tudja, érzi a véget..
Durva volt, egy nő beszélt arról, hogy meditatív jellegű állapotában oylasmit élt át mintha magzat lenne és valakit elvettek mellőle. Nagoyn félt, halálfélelme volt..aztán elkezdett zsibbadni és elaludt. Mikor magához tért nagy megkönnyebbülést érzett, hogy ÉL!
ELmesélte édesanyjának, ő meg sírve vallotta be neki, hogy abortusza volt mert rossz időben jött..de nem sikerült..illetve csak egy babát vettek el, a testvérét. Véletlenül maradt ő életben.
Sziasztok!
Én akkor fürdettem, mi volt?
jo reggelt
Ancsa, ugye nem robbantal fel? ;)
Sikerult kepet rendelni?
A tököm tele van a r.ssm.nn.l ......
Ma még akciósan lehet 50db képet rendelni,órák óta próbálom feltölteni a képeket,hiába!
Milyen egy szar alakulat ez.....
Felrobbanok a méregtől!!!
sokáig én se tudtam, de elméleteket se gyártottam róla :)
már csak azt nem tudom, mi az a lédig :) de be is vallom h nem tudom :)
alma az nekem is sötét folt :) csak úgy mint a görögdinnye választás :)
sárgadinnyét minden további nélkül válogatok, szagra megmondom melyik a sárga és melyik a zöld belű, de alma.... :):)
sziasztok,
szépek az új képek :)
alma: én megkérdeztem a zöldségest, melyik a legédesebb almája... ajánlott 3at, végül a gála almát mondta, esetleg jonagold-ot, mert azoknak kevesebb a savtartalma. így a gálát nyammogja, a maradékot meg én, de finom :)
Sziasztok!
Viki,Pocak nagyon aranyosak az új képek!:)
Nyussz tök jó az új videó!:)
dobtam fel én is két új képet nektek
látom,senki nincs.
További jó hétvégét mindenkinek!!