2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Nem tudom minek jár még hozzájuk de egy tuti neki kéne ülni!
Tökölön :DDDDD
Lili megint rottyolt :SS
Na az én fejem is kótyagos,meg olyan feszült vagyok,majd felrobbanok....
Biztos az idő változás!
VIO!
Megmutattam Grétinek a videókat Jádéról!
Azt a fejet...látni kellett volna :DDD
CALLI!
Egyáltalán minek jár hozzátok a védőnő még?
Hozzánk nem jár....
Mi megyünk el néha mérésre....
POCAK!
Akartam írni....Nem tudom elmúlt e az afta,mert nem engedi,h megnézzem...törölgetem neki,klionos ecsetelőt kaptunk,majd a jövő7en megmutatom a dokinak megint....
Nektek mit mondta mitől lehet?
Ne aggódj Calli,semmi gond....Gréti se ült sokáig,aztán egyik napról a másikra most már ül,de csak kis ideig,és még gyakran el borul!
Szóval no para,nincs elkésve Bence se semmivel!
A védőnő csak azt tudja,amit ír a könyve....
mire gondolsz pontosan?
tejpépet már ehet a kisfiad.. de pl babapudingot még nem, azt csak 8 hós kortól..meg iylen bébidesszerteket amikben tej van.
A fiam hasija még egyévesen is fájt ezektől, szóval azért ezekben tényleg van tej.. nem mindenki bírja. :)
Sziasztok!
Nézegetem a bébiételeket a bookline-on. Vannak olyanok, amik biotej tartalmúak, és elvileg már adhatóak. Szerintetek mi a helyzet a biotejes cuccokkal?
Meg mér nem adok neki teát?? Hát mer kiköpi! Szerintem tök jó hogy csak a vizet issza, nehogy már baj legyen!
Na befejezem a panaszkodást...
Ja, én is így gondoltam, de erre idejön ez és felidegesít vele, persze, hogy az ember el kezd agyalni...
Na jól van akkor... :)
Neki meg el kéne mennie e jó büdösbe!!
Calli,Bence nagyon szépen fejlődik és értelmes okos ügyes kisbaba,előbb utóbb elkezdi ezt is.
Lili ül de van hogy még ő is elborul.
Lehet,hogy napok kérdése és próbálkozik vele,de az is lehet,hogy előbb kúszni fog,ami őt érdeklni fogja azt csinálja majd előbb,nem azt amit a védőnő mond!:))