2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
9050 wowoww :-))))
igen, én is úgy tudom, h általában kijön a kettő alul, utána a két középső fent, utána a mellette lévő kettő.
Lili egyedi darab. :D
Ti mennyire kínlódtok a foggal? Olinak most jön a 2. de nehéz vele..
9050 gramm és 71,5 cm!:DD
Kérdezte a doktornő,hogy hány foga van Andi??
Mondom 6!Mire visszakérdez alul 2 felül 4?Mondom nem alul 3 felül 3 :DDDDDDDDDD
Azt mondta ilyet még nem látott :DDD
áááááááá, fel is ébredt a Pici... szétrobbanok!!!! :(
megyek, összecuccolok és bemegyünk a városba. Még jó, hogy a munkahelyemen van baba-mama szoba, ott tudunk szopizni és pelust cserélni. Még annyi a szerencse, hogy ma süt a nap! Azt hiszem csak délután jövünk haza, ezt nem lehet elviselni. :(
sziasztok!
F@sza@! Azt hiszem ma is a városban töltjük a fél napunkat. Olyan zaj van, hogy ezt nem lehet elviselni! :(
Egy bazi nagy géppel fúrják a téglába a szigetelő anyagot. Zeng az egész ház....szegény Gergő, 15 perce aludt el végre, nem tudom meddig bírja...:( Tegnap esőben, szélben kellett menni, mert itthon nem tudtam elaltatni, nagyon nyűgi volt már. Lent a babakocsiban rögtön benyomta a szunyát. (én meg úgy éreztem magam, mint egy kivert kutya az esőben, áztam, fáztam...:( de a gyerekemért mindent :)
Én sem köszöntem még izé... :D
Helló...
:)))
csáááááááá....jó mázsálást...:)))
az életmódtáborban egy nővénytermesztő-természetgyógyász mesélte, hogy ismerősének elpusztult a lova a tescos répától!!!!
szóval ott tartunk, hogy se a bébiételbe se az egyéb zöldségbe nem lehet bízni. midnenképp szeretnénk majd kertet.. vagy jó lenne egy ismerős akik tanyán élnek és biogazdálkodásuk van!
Tudod az a baj hogy már az anyukák azt se tudják mit vegyenek hogy ne okozzanak bajt!Minden héten kiderül egy ilyenről hogy valami nem oké vele!Vagy egyszerűen csak se puszi se pá nem mondanak semmit,és nem lehet kapni!:SS
Ezért is aggódtam a tápszeres táplálással,nem tudhatom mi van benne!
Ilyenek után meg pláne!:(
Ezért vártam már hogy Lilinek én főzhessek,szerencsére szeret mindent!:)))
Tápszert meg csak 2 szer kap reggel és este!
Sziasztok!
Olim is hallgat a nevére.
és már vettem ilyen bébikaját, van is itthon, megyek kidobom.. ez annyira durva. grrrrrrrr
Nemsokára megyek is mert megyünk a védőnénihez:)
Lilit megmázsálja:)