2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
tényleg baszki.. faszkivan, mármegint.. :)
sziasztok! Nekem is szerintem 9 kiló körül vannak a csajok de majd kiderül nemsokára :) de mi elég pici súllyal születtünk hozzátok képest... félévesnél nálunk pár gramm híján meg 3szorozták a súlyukat :)
megyek, álmosak a lurkóim, sziasztok csajok!
egyébként képek alapján minden baba ugyanolyan alkatra.. fura, hoyg ekkora különbség van a kilókban mert tényleg nagyon formás mindegyik.
A miénk se ha és receptre van!
le fognak baszni.. :D csak mondom. :DD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lili is!Törtet egész nap :)
Hát szerintem is! De ez talán azért van, mert a nem HA-s tápokra nincs támogatás fél éves kor után, szóval recept sem kell hozzá...
ja azt nekem is kéne, kurva rondán beszélek..
:D
Nekem nem tűnt fel, hogy itt annyit káromkodtál volna...
:OOOO
És mit egyen?Azért egy éves koráig egyszer vagy napi 2 szer szerintem nem árt a tápszer ha már úgy alakult h nincs tej!Hihetetlen...
Én is sokat. :S A múltkor a moderátor is megszidott. :D
Igen! Olim egyfolytában mozgásban! :D
ennek a tápszernek a dobozára is az van írva hogy a 270 mili a 10-12 hónapos adagja :S
amúgy mi meg ma voltunk dokinőnél, és nem írtak fel tápszert, hiába nincs már cicizés.
Sokat káromkodtam, de leszokóban vagyok Bence miatt, azért van ez... :D
Te tudod, mi a jó a babádnak*
de cuki! Hát ha kell neki, akkor kell! Nem tudsz mit tenni! Úgy is leugrálják!
"Jézus ereje " ez nagyon tetszik :DDD
most elővettem a kis könyvét, csak hogy ne parázz!
01.06-án 7870 gr
02.11-én 7930 gr
03.30-án 8340 gr...
Hát igen!Nagyon nem is merem hangoztatni ezt mert már sok anyuka lehurrogott!De mit csináljak hagyjam éhen!170 után úgy üvöltene mint egy sakál,tuti hülyének nézne mit akarok ennyivel...:(
Jézus ereje! :D
Bence is 2x kap tápszert, de 170 milinél nem kell neki több...
270 :))) Oli 170 milit eszik kb. De ő még csak 1x vagy 2 kap hozzátápit.
Nem sovány, mert hosszú is, 73 centi jelenleg! Nem aggódom, eszik rendesen, gyarapszik, nem kell hogy 9 kilós legyen még...
Félévesen duplázni kell azt mondják, ezt Bence jóval túlteljesítette!
akkor nem tudom de azt viszont igen hogy mikor a lefejt tejemet kapta nem gyarapodott ennyit mint amikortól tápszert kapott!Pedig jól lakott a tejtől az 100 %!
A tápszerből meg most 270 milit kap reggel és este :SSS Egy zabagép :DDD
Oli is nagy lábon él, 19.. :D
Jáde ráadásul kislány, a lányok kisebbek. Bár, rosseb tudja. :D
nekünk is azt mondták, hogy a sinlac-tól nagyon hízásnak fog indulni a súlya a lánynak, és nem! Szóval lehet, hogy ez is babafüggő ám?!
További ajánlott fórumok: