2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Jáde jól van már. Nimi meg nem is volt nem jól.. nála csak nátha volt.
Tudom, mondta nyussz, hogy Lili iszik..
Hát Jáde nem akart inni míg beteg volt.., nagyon mákom van, hogy még cicizik. én tuti paráznék ha napok óta menne a hasa, hogy vajon mennyit is kell inni, hogy ne legyen kiszáradás.. ugyanis normál esetben is kell bőven folyadék és ekkora testből rengeteg víz távozik a fosival. Az baba arányai miatt sokkal nagyobb a kiszáradás veszélye mint egy nagyobb gyereknél vagy felnőttnél. És vajon mennyi folyadék a megfelelő? ezt én nem tudom, csak remélem, hogy Lili megiszik annyit, hogy pótolja is és legyen is tartaléka!
Sziasztok!
És Jáde hogy van már???És Nimi?
Azt mondja Nyussz iszik Lilike rendesen...
nem tudom.. taknyos is lett.. lehet legyengült a fositól és ledöntötte a nátha is. :( Jádénál is talán azért volt nátha a láz mellé szerintem, mert legyengült.
Aggódom Liliért.. nehogy kiszáradjon! :((
:DDD Köszi! Talán néhány hónap múlva!
Még ma megyek dokihoz kontrollra! Ő még azért közbeszólhat, hiszen még most lett műtve a hasam! :( De optimista vagyok! Minden rendben lesz!
lehet felzárkózni!! :D
ez neked is szól Viki!! :)
szegény Lili,mi lehet vele...a franc ezt a sok rohadt betegséget...miért vannak..olyan jó lenne mindig egészségesnek lenni,főleg a gyerekeknek...mert nincs rohadtabb,mint mikor beteg a gyerek...
gyógyulj meg gyorsan Lili...
Látom jó a reggel!!!
Én is gratula!!!*
sziajasztok..
iiiiiiiiiiiiiiiiii...de jóóóó,gratulálok..:)))
Istenem, már megevett a fene mi van Veled!
Örülök a boldogságodnak, gratulálok!!
Ugye mindenről beszámolsz majd, nem fogsz eltűnni? :)
Sziasztok!
Gratulálok Adrienne!!!
JÓ REGGELT!!!!!
Ma teszteltem: POZITÍV, jön a kistesó, olyan boldog vagyok!!!!!
Nénike odamegy a sírásóhoz a temetőben.
- Megmondaná aranyoskám merre találom a 41es parcella 34-es sírt???
- Borzasztó alakok maguk! Elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza
:D:D:D
De jó, hogy Karit nem zavarja! :)
Kicsit én is félek, hogy mi lesz, ha majd megjön...kell-e majd a tejci? Remélem még nem mostanában fog megjönni, olyan jól megvagyok nélküle! :)