2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Pocibabuci: júl. 28. Mezőtúr Városi Kórház
meezy: aug. 1. Szekszárd
Mercica: aug. 1. Celldömölk
Pocak0515: aug. 1. Bp. II. sz. Női Klinika
tina44: aug. 5. Kecskemét
elevensors: aug. 6. Dunaújváros Szent Pantaleon
Roni03: aug. 7.
bzsé: aug. 10.
stroke: aug. 10.
emike76: aug. 14. Tatabánya, Szent Borbála Kórház
Monalilla: aug. 16.
Krisztine: aug. 17. Bp. II. sz. Női Klinika
Hóemberke: aug. 18.
ancsa84: aug. 19. Makó Dr. Diósszilágyi S. kórház
camomille: aug. 21. Bp. Bajcsy-Zsilinszky kórház
Szusi20: aug. 21.
marcsi06: aug. 22.
juci30: aug. 22. Dunaújvárosi Szent Pantaleon
Andili: aug. 23. Pécs Szülészeti Klinika
koxy: aug. 24. Kecskemét
Norchy: aug. 25.
lettina81: aug. 27.
Vik08: aug. 30. Kistarcsa Flór Ferenc Kórház
Callista: szept. 2 Veszprém Cholnoky Ferenc Kórház
SarahMina: szept. 8. Veszprém Cholnoky Ferenc
moki-kopi: szept. 20.
sziasztok! én is csak beköszönök! ma megyünk wellnesselni apival, ha lesz net, akkor ott is fellépek hoxázni:) függő lettem...
mindenkire gondolok, akinek fontos ez a mai nap, és szorítok, h mindenkivel minden rendben legyen!!!!
Sziasztok csajok, én meg megyek majd nemsokára AFP-re. Azt mondtátok nem kell éhgyomorra menni, úgyhogy kávézok. :)
Maj leszek később
Sziasztok!
Csak egy üzenet erejéig léptem be, mert ma rengeteg dolgunk lesz, nem leszek gép közelében! A mamás szülinapját, ünnepeljük, nagy bevásárlás lesz, esküvői utolsó előkészületek, vérvétel stb...
Remélem mindenki jól van, Meezy Érted külön aggódok, legyen szép a napotok, vigyázzatok magatokra!
úgy látom már csak én vagyok ébren :)
az előbb említett orvosi vizsgálatunkat a könnyebb mutogathatóság érdekében feltöltöttük egy oldalra. akinek van kedve nézze meg. a hosszabb a teljes vizsgálat, a rövidebbet apuka vágta ki, amin az igazi mozgalmasabb része van, amikor befordult úgy h vizsgálni is tudták.
hosszú:
rövid
jó éjt mindenkinek
Antitestvizsgálat.
Ha egy tünetekkel rendelkező páciensnél mind CMV IgG,mind CMV IgM antitest kimutatható,valószínűleg először került kapcsolatba CMV-vel,vagy egy korábbi CMV aktivizálódott.(A felnőttek 50-55 %-a megfertőződik ezzel a vírussal).Ezt alátámasztja egy 2-3 hét múlva elvégzett IgG ismétlő vizsgálat.Az értékelés szempontjából nem annyira az ellenanyagszint,mint az emelkedő szint a fontosabb.Ha az első és az ismételt minta között négyszeres emelkedés van,akkor aktív CMV fertőzés van jelen.Amennyiben csak IgM van jelen,a beteg mostanában fertőződött meg.A fertőzés legtöbbször semmilyen tünettel vagy egészségi problémával nem jár.Terhesség alatti fertőződésnél a méhlepényen keresztül a magzat is megfertőződhet.Náluk szülés után jelentkezhetnek problémák.(látás,hallás,máj stb.).
Ezzel nem akarlak elriasztani,csak kérdezted,hogy ezek mit jelentenek!
De ne idegeskedj,mert a baba megérzi!
Meezy - fel a fejjel, ahogy a többiek is írták! :)
Nyuszogó - tényleg becsülendő a felfogásod, nagyon jó a hozzáállásod, asszem büszkék lehetünk rád :)
Szia,
szerintem no para a vérkép miatt.én elmagyaráztattam a dokival az eredményeket, mert nekem pl a rubeolánál volt 124 az érték, miközben 0-10 között normális, illetve a varicella zoster vírus 3723 a 0-149,99 érték helyett. volt a papíron IGG érték meg IGM. ezek IGG értékek voltak amiket írtam. azt mondta, ez csak annyit jelent h ezeken a fertőzéseken már túlestem, és nem az elmúlt 3 hónapban. azt mondta még h nem tudja h 5éve vagy 15éve, de a lényeg h voltam bárányhimlős meg rubeolás is :)
én 3 napig paráztam rajta, mire dokiig értem :)
de azért mindenképp kérdezd meg, de hátha kicsit megnyugtattalak :)
Sziasztok!Először írok ezen az oldalon.Gondoltam "sorstársakat"keresek :)
Augusztus 27-re várom második babámat.
Ti mikorra vagytok kiírva?
Sziasztok lányok!Most sikerült a gép elé ülnöm,de csak egy üzi erejéig.D.e. vásárolni voltunk,meg műszakira vittük az autónkat.Utána főztem,majd Szultán kutyusunkkal,meg a szomszéd kutyussal(tesómék laknak a szomszédban)Sissivel sétáltunk egy nagyot.
Visszaolvastalak benneteket,jó sokat írtatok ma is!
Meezy!Csak gondolkodj pozitívan,reménykedünk benne,hogy nem lesz semmi baj a bébivel!
Nyuszogó!Jobb is ,ha egy ilyen "férfi" kilép az életedből,az ilyen nem érdemel meg Téged!Biztosan nehéz lesz kezdetben,de kárpótol majd a kisbabád.
Callista!A 12.heti uh után nekem is csak a 18.hetire kell legközelebb mennem,alig bírom ki,úgyhogy együtt érzek Veled!
Itt vagyok én is. Apa hazajött, átbeszéltük a dolgokat, "kicsit" megnyugodtam, visszaolvastalak Titeket is... Jó sokat írtatok ma is! :)
Meezy! Szorítunk, hogy minden rendben legyen! Pozitív gondolkodás és bizalom! Ez a lényeg! Kívánom, hogy minden rendben legyen nálatok is!!
Mi úgy döntöttünk apával, hogy a jövő heti ellenanyag vizsgálat eredménye után (nem megvárva a 18-dik heti uh.-t) kérünk időpontot a dokitól, hogy mindent mondjon el A-tól Z-ig normálisan, emberi, magyar nyelven úgy, hogy mi laikusak is megértsünk mindent, és tudjuk azt, hogy mi van a picinkkel! Nem tudunk és nem is akarunk tovább várakozni! Tudni akarjuk, hogy minden rendben van-e?!!
Nekem biztos betett mondjuk a fogászat is. Oda is jártam most épp eleget az elmúlt hetekbe. És holnap varratszedés...
Este tudok csak jönni hozzátok.
Szép estét mindenkinek! Megyek fürdeni, aztán pihizni kicsit.
sziasztok
Lányok, látom kukkoltok...:)
Nem felejtettelek el, de ma váratlanul el kellett utaznom, nemrég érkeztem hullán haza és még van némi teendőm... Kérek egy kis türelmi időt - úgy kábé holnap délutánig...
Látom Merci te is be-be kukkolsz!Én is!:)
De nekem még nincs új üzenetem!
Elhiszem!:)
Most megyek,ideengedem apát!Sziasztok!
Lehet,hogy alszanak!
Én ma egész nap nem találom a helyem!Olyan szívesen kimennék, a tavaszi napsütésbe egy kicsit!Dehát ugye az nincs!Nálunk piszok hideg van!
Igen, szerintem is majd csak este. Biztos napközben ő is dolgozik aztán este jön.
Többiek elmentek aludni?