2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Hát úgy néz ki egyre jobban,hajt mint a zöldbab!:D :D :D De még mindig nem jött el az idő hogy a nyakába ugorjak,annál jobban megbántott ő!
De ha így halad jó úton jár!:)
Én is félek, de a jósnőtől jobban. Hozzá 16-án megyünk és 20 hetes UH ez után lezs csak. Én fiúnak nézem az UH alapján és rossz lesz hallgatni a bizonygatást, hogy kislány aztán pár neppel később hallani, hogy kisfiú. :(
Inkább derülne ki a héten tutira, hogy ki van odabent és akkor mondhat akármit a jósnő.. de ez így csak kínzás.
Dehogy vagy láthatatlan!!!! Nekem csak dolgom volt.
Na, én kaptam egy szál virágot.. de igazából nálam ennyi is a nőnap, hülyén is érezném magam ha jobban kényeztetnének, mert nálunk a férjem szerintem jobban megérdemelne egy ünnepnapot, annyit dolgozik.
Én jól alszom, bár a hasamon meg a jobb oldalamon már nem tudok, nem tetszik a törpének. :)
Aztán meg hajnalban a nagyobbik forgolódik.
Jó reggelt!:)
Én egy csomó csokit kaptam!
Aputól,tesómtól,meg eljött apának való is ő 2 dobozzal is hozott!:))
Holnap meg reggel megyek AFP-re!:S
sziasztok!
Gratulálok a Feleségeknek és várom a képeket!
Ti kaptatok valamit nőnap alkalmából?
Én nem!Még jó,hogy annyi férfi van a családban!
Igaz a párom mentségére szóljon,h tegnap szolgálatban volt!Délután megyünk vásárolni,majd ott bepótolhatja...:D
Mondta ő.. ez úgy nézett ki, hoyg mondta a lelkész, hogy Én... erre neki azt kellett volna mondani, hogy Én, Jankovics Tibor. De csak azt mondta ő is, hoyg Én..
Aztán csend és meg röhögtem.. aztán mondta gyorsan a nevét is :D
Ez is benne van,igen!De telefon csörgésre ébredtünk ma... a páromat hívták...
Ti jól alszotok?Én mint a mormota!:)
Gratulálok asszony társ! :))
A rossz idő Neked sem szegte a kedved!
Szerencsére a pocaklakó jól volt, nem fájt se a hasam se a fejem egész nap és nem kellett fél óránként pisilni se mennem... :)))
Este 11-kor ment el az utolsó vendég a vacsiról, nálunk nem volt lagzi...
jó reggelt csajok!
Gratulálok az új asszonyoknak!Kíváncsian várom a képeket!
Én azért izgultam, hogy úristen, nehogy elessek, vagy elejtsem a gyűrűt, meg nem szeretem ha néznek, itt meg végig ránk szegeződött minden pillantás... :)
Voltak bakik, pl én a párom bal kezére akartam felhúzni a gyűrűt, de amúgy olyan szép volt minden... :)
Gratulálunk!!:)))
Mitől féltetek? Tudtátok,h kit választottatok?:))
Nálunk csak a párom izgult, én kritikusan néztem a műsort, h mindenki tudja-e a dolgát, közben meg a férjecskémen mosolyogtam, h h izgul:)) Kiszáradt a szája, és elkezdett grimaszolni, h nyálat gyűjtsön az igen kimondásához, látszik is a felvételen:)
Azért én is alakítottam, kézzel oltottam el a gyertyát, de féltem h megéget, ezért előtte 2-szer megnyaltam az ujjam:))