2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Én is kíváncsi lennék rád és a pocidra!:))
Andi!Szerintem is jobban illene a férjedre a Zsolt!De ne mond el neki!:D
Ledőlök picit, lusti lettem:)
Sziasztok
Igen, de igazából első gyerek, úgyhogy mindegy, a kukisnak is tudnék örülni, és ha az, akkor fogok is:)
:))))) Kislányt szeretnél?
okééééééééééé, akkor lány lesz:))) Király!
Még nem próbáltam,úgyhogy nem tudom,hogy sikerül-e.Nagyon időm se volt rá,tudom,ez kifogásnak jó.De ígérem teszek majd fel,ha nem sikerül,kérek segítséget tőletek.
:-DD Kabbe.
Najó, nemám. :D
De egyébként fiút érzek nálad. :)))
Nálam mit érzel???
Majd rákészülök az ellenkezőjére..:)
Esetleg nálunk is szóba jöhet második névnek a férjem neve, de nagyon azt sem szeretném!!!!!!!44Nem tetszik!Sokáig őt sem tudtam a nevén szólítani...Mondtam is neki,h olyan Zsoltos feje van:) Megsértődött...
:D
Nekem mindenki azt mondja h lányom lesz, és eddig én is úgy éreztem, de vhogy elbizonytalanodtam..nemtudom. És camomillénél és Elevennél sem jött be a megérzésem. Hiába, nem vagyok a régi. :D
A saját menüben van olyan, h naplóid, ott tudtok írni..Ha meg ránk kattintotok, akkor interaktivitás, és azon belül naplók,be lehet jelölni kedvencnek is...
Képeket se tudsz feltenni?Szeretnélek látni,na meg a pocakodat is.
Hát ezaz!!!!!!Én is ettől tartok!
A munkahelyemen mindenki azt mondja,hogy fiú lesz,úgyhogy ha eddig nem,mostmár lehet,hogy kukit növesztett magának.
Remélem valamelyiken csak megmutatja magát!?:)
Nálunk nem hiszem,h kapja az apja nevét!Legalábbis még nem mondta!:)
Róbert lenne,akkor!hát nem rossz név sztem,második név még lehet is éppen....
Hű, az veszélyes, ápr 1 bolondok napja. Nehogy lóvá tegyen titeket! :-DD
Én április 1-jén megyek uh-ra,4D-re pedig 20-án.Csak szétteszi a lábát valamelyiken!!!!!!!!!
Szép név, nincs is vele baj. Mi pont azért nem akarjuk, mert az apukája neve Balázs, már foglalt. Nem akarjuk h egyforma neveik legyenek.
még nem derült ki!31-én megyünk 4D-re,remélem ott ki fog derülni!?
Nem tudom, vhogy nem érek oda. Pedig én is gondoltam már rá.
És ha két keresztneve lenne?
Naplót hol kell írni?És én hol tudom a tiéteket elolvasni?
:) Nekem pedig a Balázs tetszik!!
:-D
Nővérem kisfia is az apjáét és az öcsém is apuét kapta.
Nálunk nem Balázs lesz, ha fiú lesz.
ti miért nem írtok naplót????olvasnám!
ha nekünk fiú lesz, az apja mindenképp a saját nevét szeretné:( Ferenc, nem tetszik!!!! Nagy a harc:)
További ajánlott fórumok: