2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Na, látom éledeztek.
Vió, szurkolok én is, biztosan sikerült!
Köszi, aranyosak vagytok!
Nem is foglalkozom ezzel a bunkó emberekkel, biztos, hogy ők nem boldogok, ezért szekálnak másokat!
Szerencsére vannak igaz barátaim, nem sok, de ők itt vannak nekem, és ez a lényeg!!
Velem az a baj, hogy túl sok a képletemen a nyilas... ÉS NEM TŰRÖM HA IGAZSÁGTALANOK VELEM!!! :D:D:D
Én begorombulnék szerintem ha velem így szurkálódnának. Persze nem mondom, hogy ez követendő példa.. én tüzesebb típus vagyok. ;)
Teljesen egy méterrel a föld felett vagyok mióta megtudtam, hoyg kislány, és itt van a fiam is aki mellett nem egyszerű tanulni, csak ha alszik, akkor lehet..
Köszi csajok. Tanultam amennyit tudtam, három napig intenzíven mert amilyen szita az agyam csak vizsga előtt tudok kellően készülni. Hát nemtóm, jó lenne ha meglenne.. de ha nem lesz az az én hibám, akkor ez van :D. Egy sikertelen vizsga nem fog földhöz verni, max jelzi, hogy túlvállaltam magam :D
Majd meglássuk' :)))))
Ezt nem mondod komolyan????????????? Te jó isten, ez felháborító! Hülye, rosszindulatú bunkók!!!!
>:(
Szia! kÖSZI,egész jól:) Csak a savam sok még mindig, de ezt meg kell szoknom:(
Ma már mintha mozgott volna a pici fiam, de már szerteném jobban érezni!
TE?
SZia Vió! Biztos meglesz az a vizsga!!
Engem is szörnyen dühít valami!
Mióta nyilvánosságra került, hogy babát várok, azóta azokon a bizonyos ismerkedős oldalakon, a "jóakaró" emberek írogatnak, nekem, Az egyik azt írja, hogy a párom igazi énjét nem ismerem, és ilyen embernek hogy szülhetek gyereket! 8 éve ismerem, 3 éve lakunk együtt, akkor már kijött volna az a "rossz én"!Szerintem.! Persze az a valaki rögtön meg is szüntette magát! Szánalmas!
A másik kedves levélíró, az engem minősített, hogy én így akarom megtartani a pasit, hogy gyereket szülök! Úristen, hova lyukadtunk!
Egyszerűen fogalmam sincs kinek fáj a mi boldogságunk!
Bocsi, hogy panaszkodtam, de egyszerűen kiakadok az ilyenen!
Sziaszok csajok,
örülök Sarah, a kitűnő afp-nek :).. Callista, ez elég durva.. :(
Én meg túl vagyok a vizsgámon.. remélem meglesz..
Sziasztok!
Megvan az afp eredményem, 1,2. :)) Úgy örülök.
Viszont a 19. héten lesz a 18. heti uh. :(
Tényleg felháborító.Én is így jártam a 18 hetes uht a tegnap végezték el..majd 3 hét késéssel...
A magán dokim adott egy nevet és egy tel számot az uh-s ismerőséét így némi pénz fejében rendessen megcsinálták az uht.kb 20 percig vizsgálta a babát.
A várandós mamák könyvében,amit a védőnő adott van egy kupon amit be lehet válltani.Beválltotta már valaki?
Kíváncsi vagyok mi lehet benne....
Igaz,azt írják az utolsó trimeszterben válltható be.
Nem.
Utálom ha fényképeznek.
Sziasztok!
Csak beköszönök mert mennem is kell!
Megvolt a kötelező kórházi uh, akit érdekel mi volt ott az megtalálja a naplómban! Nincs kedvem leírni külön ide is, mert dühít ha csak rá gondolok!
Szép napot mindenkinek!
az bizony:) hurrá!
te nem raksz fel pocis képet?