2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
De édes:'(
Meghatódtam...
Na hát ez marha jó! Aztán mér nem engedték??? :((
Akkor nekem szavam sem lehet...
Én mindig csak egyet kapok... :(
Kééééépet!!!!!! :))
Most le kell lépnem,mert apa ide akar ülni!
Majd jövök valamikor....
Mindenkinek köszönjük, édesek vagytok!!!
Mindjárt felrakom a képet, képzeljétek most kettő helyett hármat kaptunk, mert a doki csinált kettőt, és utána olyan jól belőtte a kukiját, hogy azt is lefotozta nekünk.
Sziasztok Meezy SarahMina Nyuszogó! :)
De egyszerre gyüttetek... :)
Hát az nem ugyanaz!:DD
Én egy rakás kiwit ettem az este,de annyira jól esett!:)
Szia!
Én nem kimondottan az édességet csak ezt a fránya citromos fagyit! Tegnap miután nem találtunk, vettünk dobozos szőlőt, de ez fel sem érhet a citronnyal...
Jó reggelt!
Érdekes dolog ez az édesség téma!
Sokan írjuk,h most kívánjuk nagyon!
Én is így vagyok!Az elején abszolut nem kellett,de most örült vágy kínoz néha!:DD
Mostanában minden nap eszem fagyit...
Teljesen ráizgultam a belvárosban kapható csavaros citromos fagyira!
A citrom szó a lényeg! Tegnap 2 boltban is kerestünk citromos dobozos fagyit, de nem kaptunk, pedig tudom, hogy létezik.... :(((
érdekes, mert eddig abszolút nem kívántam édeset, most meg belehalok ha egy nap nem kaphatom meg a fagyimat... :)
Az nem lenne rossz... nagyon vágyom egy nunisra! :)
Miért van még mindig júliusi babázók táblázatunk?
Jah én is gondoltam már rá! :)
A Balcsi sem lenne ellenemre... :)
Sziasztok,
egy ideje nem írtam, de talán még nem tagadtok ki :)
édesség kontra orrvérzés?? tényleg köze lehet a kettőnek egymáshoz? az utóbbi időben annyi mennyiséget eszem édességből 1 nap mint korábban 1 héten, de orrvérzés semmi. előtte vérezgetett már a terhesség alatt, amire a doki csak annyit mondott h szedjek rutascorbint 3x2t. szedem, és a vérzések szinte elmaradtak... mondjuk nekem is eredt el az orrom vére vezetés közben, Szeged felé 100as sebesség mellett :)
állítólag a terhesség velejárója az orrvérzés, meg orrdugulás.
Sarah!! Én is Szívből gratulálok a kis kukishoz!!
:-)))